- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
епер рибу чистити швидко, а прибирати після взагалі просто
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудова якість за доступну ціну. Рекомендую всім, хто іноді готує рибу вдома – пристрій реально зберігає нерви та час на прибирання!
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороша штука.
Але можна, щоб був більший розмір.- Продавец StarLight
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарна річ!Чистить рибу дуже швидко!Усім рекомендую!)
- Достоинства:
- Швидкість
- Леонід Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Переглядаючи товар в описі зазначено що матеріал леза нержавіюча сталь (хоча на фото не видно). Зробив запт, відповіли що так. Замовив, оперативно рибочистка прийшла. Отримав. Чомусь рожева (на чистку не впливає). Розраховував на "сталь". Такий виріб можна купити і дешевше.
- Достоинства:
- Ще не використовував, але думаю, що працювати буде...
- Недостатки:
- В описі треба прибрати "матеріал леза-нержавіюча сталь".
- Продавец StarLight
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності. Інформація на сайті була виправлена та в найближчій термін оновиться!
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Скребок
з контейнером пластиковий.- Продавец StarLight
- Илона С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Потрібна річ для дому , не займає багато місця , гарно чистить рибу
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовляв на сайті, ніж чекав на рибу в коробці. При відкритті був виявлений дефект, а саме - відламане кріплення фіксатору.
- Достоинства:
- Замовлення прийшло швидко.
- Недостатки:
- Бракований товар.
- Сергій Т***
Звязався сервісний центр, без проблем обміняли товар на новий.
Дякую за сервіс! - Продавец StarLight
Питання було вирішено шляхом повернення повної суми за замовлення. Ми ще раз приносимо свої вибачення за незручності у зв'язку із дефектом в товарі. Обов'язково повертайтесь - завжди будемо Вам раді!
- Ольга Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар відмінний
- Назар К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Цілий якісний товар. Без проблем почистив коропа.
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хорошого нічого не можу написати, на жаль. Не змогла почистити навіть однієї рибини до кінця. І на цьому скребок відправила в сміттєвий пакет.
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Зовсім не чистить, тільки плаває по рибі.
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Ганна. Будь ласка, очікуйте на зворотній зв'язок.
- Юлия У***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Заказала 2 шт. на подарок специально белый цвет! Ни зелёный, ни еще какой-то. При покупке необходимо было сразу оплатить (что меня смутило). Забирала в точке выдачи розетки и, естественно, не смотрела, т.к. была уверена, что этот нож явно по цвету совпадает. По итогу... розовый цвет, с потёртостями и царапинами. Очень расстроена, что даже такую мелкую вещь можно испортить..
- Недостатки:
- Не соответствует цвет. Царапины и потёртости!
- Продавец StarLight
Доброго Вам вечора, Юлія! Інформація буде перевірена та після Вам буде надано зворотній зв'язок. Будь ласка, очікуйте.
- Зіновій К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісний товар
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Прийшло все ціле,все добре
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Лопатка для пісочниці
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Валерия
та й таке. огромную семгу чистит на ура.
- Василина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Давно мріяла про те, щоб луска не літала по всій кухні) класна штука! Рекомендую!
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Продавец StarLight
Василино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Татьяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Понравилась, удобная, большая часть чешуи остаётся в емкости, не разлетается по всей округи
- Продавец StarLight
Тетяно, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Потрібна річ на кухні!
- Достоинства:
- Чистить добре різні види риб, зручно, що є контейнер, легко відкривається та миється
- Продавец StarLight
Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- евгений ф***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарно чисте
- Продавец StarLight
Євгеній, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Труш В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Нарешті знайшла скребок для чистки риби якій сподобався. А ще дуже приємно було спілкуватися з продавцем. Дякую вам. І рекомендую.
- Достоинства:
- Все сподобалось
- Продавец StarLight
Вікторія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Надія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудова рибочистка, збирає майже всю луску, з нею чистити рибку набагато швидше
- Достоинства:
- Зручна
- Продавец StarLight
Надія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все відповідає опису
- Продавец StarLight
Володимир, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Анжела В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже непоганий скребок. Зручний, прємний в користуванні. Луска, нарешті, не є скрізь де тільки можна..
- Достоинства:
- Зручний.
- Продавец StarLight
Анжеліка, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовляю вже такий другий скребок, відвеземо до тещі, гарно чистить, не ідеально, але майже вся шелуха збирається в контейнер, матеріал пластик, але прочний, прикріплюю фото
- Продавец StarLight
Сергій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар відповідає опису та фото на сайті.
- Продавец StarLight
Володимир, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний сервіс та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
- Достоинства:
- Класна річ, яка полегшує чищення риби, якість теж добра, зручно тримати в руці, тому для тих хто любить рибу точно треба таку штуку!
- Продавец StarLight
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Рибу люблю, але чистити її завжди проблема, але з цією штукою набагато зручніше, майже вся шелуха летить в контейнер а не в різні боки, однозначно краще, чим чистити ножем
- Достоинства:
- Дуже зручно
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец StarLight
Олександра, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Руслана М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Взяла такую вещь, теперь после чистки рыбы не нужно выбирать шкарлупу по раковине. Очень удобно и стоит недорого, кто часто готовит рыбу прям рекомендую!
- Продавец StarLight
Руслана, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже крута річ, просто must have на кухні, шелуха від риби не літає повсюди, якість теж гарна, міцний пластик, зручно тримати в руці!
- Достоинства:
- Класна якість, швидка доставка
- Продавец StarLight
Катерино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Супер. Для карасиків бомба !!!!
- Достоинства:
- швидкість
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Любов Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Вдруге залишаю відгук.Нещодавно мій чоловік-рибак піймав гарненького коропа, так от рибочистка справилася на всі 100
- Любов Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже задоволена рибочисткою! Замовила уже 2-гу, бо я дружина рибака і рибка частенько буває і велика і маленька.Я проживаю в квартирі, тому важливо , що майже зовсім не розкидається луска, а збирається у контейнер.Додатково дякую за подарунок
- Достоинства:
- Одні переваги
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже гарна річ, не займає багато місця , легко очищує і легко сама очищується після чищення риби
- Достоинства:
- Луска більше не летить по всій кухні