Отзывы покупателей о Нож экономка овощерезка для чистки овощей и фруктов BRS

Оценка пользователей 4.81/5
  • Юрій Ш***

Гарний пристрій. Працює.

• Наталья А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Спробувала. Мою думка про товар різко змінилася. Він супер. Чистить і нарізає тоненько, рівненько.

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  StarLight

• Наталья А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Як що би магазин вказав що це А-Плюс, ні коли би не купила. Такого г.. в нашому місті повно, ще вдвічі дешевше. Не люблю продукцію цієї марки.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Одні
    • Продавец  StarLight

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук.

У картці товару вказані актуальні фото, характеристики та інформація про товар, з якими можна ознайомитися перед оформленням замовлення.

Нам прикро, що товар не виправдав Ваших особистих очікувань щодо бренду. Водночас зазначимо, що оцінка базується переважно на суб’єктивному ставленні до торгової марки, а не на фактичних недоліках або несправності товару.

Якщо у Вас були зауваження щодо якості або роботи товару - Ви завжди могли звернутися до нас для вирішення ситуації.

Дякуємо за зворотний зв’язок!

• Тетяна Ж***

Надіюсь прослужить довго

Достоинства:
    Гарної якості

• Марина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Простий, але дуже корисний і недорогий помічник на кухні.

• Олег Н***

Те що треба, дякую.

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Дуже задоволена. Переймалась чи не будуть перекручуватись насадки під час використання і заважати одна одній — НІ! Все чудово. Гостра, зручна і досить велика. Чистить, ріже просто чудово.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Чудовий ніж, ввічливий продавець, швидко відправили.

• Анастасія

Все добре

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Покупкою задоволений. Товар відповідає опису. Продавець оперативний.

• Людмила Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Дуже класно чистити від шкірки овочі і фрукти, а такого іншою стороною нарізати тонкою соломкою

Достоинства:
    Швидко та зручно
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  StarLight

• Петровских Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Овощерезка- мечта! Продавец оперативный и заботливый

Достоинства:
    Нержавейка, качественный металл и эргономичность!
    Недостатки:
    Очень старался найти, пока не нашел, продолжаю поиски=)
    • Продавец  StarLight

• Людмила

Покупкою задоволена

Достоинства:
    Зручний у використанні. Якісний метал. Гострі леза
    • Продавец  StarLight

• Богдан

Виконує свої функції

Достоинства:
    Якісна

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Не соответствует заявленому, при работе одно рабочее лезвие мешает второму

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Гостра та зручна овочерізка для овочів і фруктів. З ним готувати стало простіше, справжній помічник на кухні. Рекомендую!

Достоинства:
    Виконує всі функції
    • Продавец  StarLight

• Дяченко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Погоджуюсь дуже якісна овочерізка з товстого металу,не погнеться .Декілька функцій в одному ножі .

• Продавец  StarLight

Віталій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Дуже зручна і якісна штука. Найкраща з тих якими ми користувалися будь коли

• Продавец  StarLight

Андрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Виконує свої функції, зручна та якісна

• Продавец  StarLight

Артем, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Анастасія М***

Дуже чудово працює. Якісно зроблена

• Продавец  StarLight

Анастасія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Юрий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Покупал, чтобы делать слайсы и лапшу из овощей. При определенной сноровке, все получается на отлично.

Достоинства:
    Удобный, функциональный.
    • Продавец  StarLight

Юрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Стас К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серебристый

Не умею чистить овощи обычным ножом, поэтому купил себе такую вещь. Очень удобно и быстрее получается очищать кожуру. Хорошие лезвия.

• Продавец  StarLight

Стас, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!