- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Перше враження: зовнішній вигляд при отриманні товару не відповідав заявленому на фото. При користуванні- поки не зламався, але міцним і добротним не виглядає.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Рекомендую всім любителям горіхів як недорогий та дуже корисний кухонний девайс.
- АНДРІЙ Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Тріснув через місяць хоча на вигляд здавався надійний
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тріснув
- АНДРІЙ Б***
Добре що гроші повернули без проблем
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз приносимо вибачення за незручності через заводський брак товару, що призвело до поломки товару. Питання було вирішено шляхом повернення повної суми за замовлення у зв'язку із ситуацією.
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Нормальний прилад
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
На жаль, через місяць чи трохи більше тріснув. Розчарований
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Сергію! На цей товар в Вас є повноцінна гарантія впродовж 12-и місяців з моменту отримання товару. Тобто можлива відправка заміни товару за гарантією та за наш рахунок. Наразі вже передали інформацію у сервісний відділ та з Вами зв'яжеться наш менеджер. Будь ласка, очікуйте.
- Продавец StarLight
Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.
- Сергій М***
Так, дійсно, продавець відразу зв'язався і відправив заміну!
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісний і міцний горіхокол.
- Богдан З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Горіхокол важкий, гарний метал. Рекомендую
- Достоинства:
- Важкий, міцний метал
- Продавец StarLight
- Рожновський С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зручний та міцний.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Тепер дуже зручно колоти горіхи, приємний на дотик
- Достоинства:
- Зручнний
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец StarLight
- Станіслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює.
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороший, міцний и приємний на дотик горіхокол. У житті виглядає краще, ніж на картинці. За свою ціну думала, що буде гірше, але якість порадувала :)
- Достоинства:
- Хороший горіхокол.
- Недостатки:
- не знайшла.
- Продавец StarLight
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже зручний горіхокол!
- Достоинства:
- Зручний, продуманий
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отличный орехокол. Стильный. Со своей функцией справляется на отлично. Спасибо магазину!
- Достоинства:
- Крепкий. Красивый
- Недостатки:
- Неа
- Продавец StarLight
- Николаева Е***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую за товар , цей орехокол коштує свої гроші , міцне кріплення, розбиває макадамські горіхи , кісточки від персиків , слив тощо ( в мене попуга ) тому потрібна була сильна річ )
- Достоинства:
- Міцність
- Мохонько В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар чудвий
- ВладимрОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороший орехокол. Единственное если лесной орешек маленький немного не хватает диаметра орешка что бы орехокол его достал. Приходится орех ложить не поперек, а вертикально. Конструкция и метал выглядят надежно. В общем удобно колоть лесные орехи.
- Назар Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудовий девайс! Якість хороша.