Отзывы покупателей о Ручная овощерезка 14в1 нож измельчитель для овощей и фруктов BRS Black

Оценка пользователей 4.38/5
  • AI аналіз відгуків
    54 відгуки:  позитивні — 55%, нейтральні — 15%, негативні — 30%
    Покупці розділилися у враженнях щодо даної овочерізки: дехто дуже задоволений функціональністю та зручністю, інші критикують комплектацію, якість пластику та складність зміни насадок. Головними плюсами є багатофункціональність і гострі ножі, мінусами – часта відсутність деяких елементів у наборі та крихкий пластик. Частина користувачів скаржиться на неякісне пакування та невідповідність товару опису, тоді як інші хвалять співвідношення ціни й якості та зручність у використанні.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Тетяна Л***

Зручна терка

Достоинства:
    Багато насадок
    • Продавец  StarLight

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

А бумаги напхали в коробку це капець. Краще щось би вклали або коробку меньшу вибрали б. Ну дуже погано.

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності!

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Відсутність однієї насадки. Да і пластик хиплий.

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності!

• Валерія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

По-перше, там відсутня одна насадка, по-друге, вона взагалі нічого не ріже, навіть сир, що вже казати про овочі.

Недостатки:
    Немає однієї насадки, не ріже продукти
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Валерія!

• Александра
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

В наборе не хватает одного слайсера. На упаковке он нарисован, а внутри его нет. Брала на подарок, поэтому очень расстроил некомплект. Лучше поискать другую овощерезку, не советую. Магазину стоит проверять комплектацию перед отправкой.

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Олександра. Актуальна комплектація вказана в картоці товару, на яку Ви оформили замовлення та вірогідніше за все Ви перед оформленням замовлення ознайомились із інформацією зазначеною у описі, характеристиках та на фото. Тобто зазначена в картоці товару відповідає замовленому Вами товару. Прохання ознайомитись з інформацією ще раз та співставити ії із тією комплектацією - що Ви отримали. Якщо після того як Ви перевірите всеодно буде не та комплектація, або ж не повна - прохання звернутись до нас задля оформлення повернення. Дякуємо.

• Дарья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Швидка відправка товару, завелика коробка для пакування овочерізки, за рахунок чого більший вміст коробки займало просто порізаним картоном, навіть виникли сумніви що в коробці взагалі є замовлений товар, бо картону було ну дуже багато. Та на жаль, недокомплект прийшов. відсутній слайсер.

Достоинства:
    Компактна, доволі зручна у використанні. Леза нормальні.
    Недостатки:
    не повна комплектація, відсутній слайсер
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок. Зазначена Вами інформація буде перевірена та вразі підтвердження будуть внесені корективи. Гарного Вам дня!

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Всё хорошо, за исключением недокомплекта одного элемента. 1.5 mm slicer. Т.е. не 14 в 1, а 13.

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за завдані незручності.

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудова овочерізка для кожного дня! З нею став частіше робити салати
    За свою ціну, чудовий товар

Достоинства:
    14 в 1
    • Продавец  StarLight

• Андрей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Повна х....я. Поламалась у перший же день. Викинув, бо їсти салат з ошметками пластику - така собі ідея.

Недостатки:
    Поламалась у перший день
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Будь ласка, очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер.

• Олег

Все ок, рекомендую

• Єлена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дану овочерізку купила, тому що розбився контейнер у Найсердасер він служив мені більш ніж 10 років). Дана овочерізка добре дрібнить за допомогою великих насадок із металевими ножами. Пластмасові насадки не не пробувала, бо спочатку ледве витягла, а вставити жодну не змогла. Подрібнювати легко, натискати потрібно сильні, овочерізка міцна. Продавець ввічливий і порядний. Я б не рекомендувала дану модель

Достоинства:
    міцний пластик контейнера
    Недостатки:
    важко деякі насади вставляти і знімати
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• лидия м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Пользуемся 2 месяца, до этого была недорогая на похожая овощерезка. В сравнении это небо и земля. Ножи острые, слайсы из овощей на салат ровные, кубики из картошки большие и из моркови маленькие делаются на ура.Все насадки опробовали, но не всеми пользуемся.

Достоинства:
    Быстрая доставка

• Влад О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже сподобався товар, за свою ціну чудова річ

Достоинства:
    Якість, функціонал, компактність, зручність
    Недостатки:
    Трішки складно знімати насадки на терку
    • Продавец  StarLight

• Максим Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Хтів полегшити дружині нарізання овочів, а зробив все навпаки. Вибачаюсь, але хрінь повна, можна купити просто звичайну тертку і все. Ціна товару взагалі не відповідає якості, можна було в іншому місці замовити дешевше. Змінні леза важко міняються, щоб порізати на кубики (впринципі ми через це і купили), то потрібно натискати з такою силою, що не кожна жінка впорається. Так як попередні клієнти писали не 15 в 1, а 14 в 1. А по факту там тільки декілька лез що потрібні, все решта хлам, а впринципі сама тертка ХЛАМ. Тепер просто буде валятися і все, або віднесу на смітник. Короче НЕ РЕКОМЕНДУЮ, ПРОСТО СМІТТЯ !!!!! Всім гарних покупок .

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Не зручна, дешевий пластик, пластик фарбується після натирання (морква) ну і т.д.
    ХЛАМ
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Максим! Даний товар повністю відповідає зявленому опису, характеристикам та фотоконтенту. Якість на гарному рівні. За це свідчить кількість позитивних відгуків та загальний рейтинг товару. Також на цей товар ми надаємо повноцінну гарантію на 3-и місяці та термін обміну-повернення впродовж 14-и днів. Ми в будь-якому випадку дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Гарного Вам дня!

• Максим Ц***

Що стосовно фото контенту, то може поспорити )))))) Сфотографувати що є у наявності ????

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже зручна річ для нарізання овочів для салатів. Терка з різними насадками у комплекті. Купляли у подарунок.

Достоинства:
    Багато різних насадок

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Овочерізка дуже сподобалася. Зручна під час використання.

Достоинства:
    Я використовувала і з вареними овочами та сирими.

• Вадим О***

Работает хорошо

Достоинства:
    Качество

• Леся С***

Доброго дня!
    Дякую, товар сподобався, користуюсь!

• Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!d

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже зручна річ на кухні. Деякі салати типу вінегрет робити стало швидше і зручніше

Достоинства:
    Достатньо гострі
    • Продавец  StarLight

• Мар'яна М***

Купувала мамі на подарунок. Вона начебто задоволена. Нарікань немає

• Евгений П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Удобная штука, покупал жене, чтобы вместе с ребенком резали салатик и прочее. Ребенку нравится

Достоинства:
    Удобно
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  StarLight

• Наталія С***

Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, якість і швидкість

• Марина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Зручна, багатофункціональна овочерізка. Усі заявлені у оголошенні складові наявні. Достатньо якісний пластик. Не шкодую, що придбала.

• Продавец  StarLight

Марино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Инга В***

Відповідає заявленому функціоналу

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  StarLight

Інга, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гарна річ. З буряком, морквою, капустою на борщ впоралась на УРА.

• Продавец  StarLight

Вікторія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Справцев Е***

Отличный набор для салатов

• Продавец  StarLight

Євгеній, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Василь
    • Продавец  StarLight

Василь, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Виктория О***

Норм

• Палыга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Замовляли батькам, якість непогана, в дії ще не спробували, дякую

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  StarLight

Сергій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Юрій Г***

Задоволений

• Продавец  StarLight

Юрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Если бы была возможность сразу попробовать в работе, то не купила бы. Ширпотреб. Чтобы поменять насадки надо приложить определенные усилия, боясь поломать пластик. В держателе для овощей отсутствует верхняя зелёная крышечка. Да, ножи немного острее, чем в обыкновенной тёрке. Измельчать квадратами ещё не пробовала. Приобрела тёрку, которая занимает целую полку на кухне, где и так ограниченное пространство из-за количества техники. Требуют предварительно оплатить. Забрала, чтобы не заморачиваться с возрастом денег.

Достоинства:
    Определенно острые лезвия
    Недостатки:
    Непрактично в использовании
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Ірино!

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Не було непотрібного ножа овочечистки

Достоинства:
    Дешевий, легкий
    Недостатки:
    Не повна комплектація
    • Продавец  StarLight

Олександр, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Щодо овочечистки - вибачаємось. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля виріщення цього питанння!

• Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гарний якісний матеріал корпусу, гострі леза ножів. Для відварених овочів, ковбаси та яєць саме те, що треба. Дуже сподобалася наявність гребінця для чистки, раніше з таким не стикався.

Достоинства:
    Виконує свої функції , пришвидшує готування салатів.
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  StarLight

• Роксолана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Швидка доставка, хороша овочерізка, спробувала більшість насадок в дії, все ок. Виконує те, для чого призначена. Замовила б ще раз.

Достоинства:
    Повна комплектація, багато насадок
    Недостатки:
    Тримач не зручний (але на нього і не розраховувала)
    • Продавец  StarLight

Роксолана, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Дмитро К***

Відсутня овочечистка(

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Дмитро! Вибачаємось перед Вами за незручності.

• Юлія С***

Все добре. Швидка доставка. Товар відповідає заявленим характеристикам

• Продавец  StarLight

Юлія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!