Отзывы покупателей о Пресс для чеснока чеснокодавка ручная металлическая BRS Чёрный

• Анастасия Х***

• Андрей О***

• Ла Ш***

Добра якість

• Євген

Чудове співідношення ціна - якість

• РД
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

хто регулярно працює з часником - беріть

Достоинства:
    Це айфон серед часникодавилок )
    • Продавец  StarLight

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Купував вже другий раз. Все чудово

• Дмитро

Класна давилка часнику

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Насправді не очікував за такі гроші отримати якісну і зручну часникодавку. Дуже задоволений, товар перевершив мої очікування.

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар низької якості по завищеній ціні

Достоинства:
    Недостатки:
    Поломився десь після 10-12 використань, завищена ціна, жахлива комунікація з компанією
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Купила цю часникодавку і вже неодноразово покористувалася.
    Річ зручна, виглядає міцною. Часник давить легко.
    Мию лише в посудомийці і жодних змін не відбулося. Отже це точно не алюміній або його сплави. Накладки також не відклеюються
    Виглядає навіть краще ніж на фото бо насправді вона матова, а не глянцева

Достоинства:
    Гарна і міцна

• Орест П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Щиро дякую за повернення коштів у зв'язку з пересортом, менеджери швидко вирішили всі моменти

• Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!

• Орест П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

На фото чорний нерж, а прийшов під хром

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Продавец  StarLight

Ця ситуація на жаль пов'язана із пересортом товару на складі. Тому ще раз приносимо свої вибачення. Питання було вирішено шляхом повернення повної суми по замовленню.

• Віталій Б***

Хорошая чеснокодавка

Достоинства:
    Нормальный металл
    Недостатки:
    Цена могла бы быть немного ниже
    • Продавец  StarLight

• Іван Ч***

Якісний прес рекомендую

Достоинства:
    Якість

• Юлия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже гарний прес.такий солідний.давить добре

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Файний якісний прес для часнику. Дякую за чудові ціни.

• Тіна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Отримала прес. Чудовий за свої кошти. Нормально давить, не зламався як тут пишуть!

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Шахрайство. Нікельований алюміній. Склепано жахливо. Можливо на 2 рази вистачить

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Вибачаємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі. Очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення даного питання.

• Олег С***
    • Продавец  StarLight

Олег, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Инна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Замовляла давно, використала нещодавно. Нажаль, зламалася на першому ж зубку часнику. Товар, м'яко кажучи, неякісний.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Суцільні
    • Инна Г***

Продавець повернув кошти за бракований товар, хоча з моменту придбання товару пройшло 2 місяці. Неочікувано і приємно! Дякую!

• Продавец  StarLight

Інна, доброго Вам дня! Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару. Вразі вибачення Вам була повернута повна сума по замовленню. Будемо раді бачити Вас в подальшому, гарного Вам дня!

• Михаил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

К нержавеющей стали сие поделие имеет такое же отношение как морские свинки к морю. Хлипкий кусок крашеного под хром самого дешёвого, китайского силумина. Страшно жать, чтоб не сломать. А цена как за титановый. Жалею что поверил и не стал проверять содержимое посылки на почте, отказался бы сразу.

Ради интереса взвесил - 67 грамм, моя старая советская алюминиевая давилка в два раза тяжелее.

Достоинства:
    Недостатки:
    Откровенный обман.
    • Продавец  StarLight

Михайло, доброго Вам дня! З Вами вже зв'язався наш сервісний менеджер та надав інформацію. Вам було запропоновано повернення повної суми по замовленню із поверненням товару до нас, на що Ви погодились. Питання було вирішено. Ми ще раз вибачаємось за незручності через пересорт товару на складі. Гарного Вам дня!

• Иван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Зачем обманывайте покупателей. То что приехало вообще не соответствует.

• Продавец  StarLight

Іван, доброго Вам дня! З Вами вже зв'язався наш сервісний менеджер та надав інформацію. Вам було запропоновано часткову компенсацію коштів по замовленню, на що Ви погодились. Питання було вирішено. Ми ще раз вибачаємось за незручності через пересорт товару на складі. Гарного Вам дня!

• Бадзян Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Нержавіюча сталь??? Боюся натиснути сильніше, бо зламається. Дешевий силумін або й гірше. Не раджу! Продавець вводить в оману

• Марія І***
    Продавец: StarLight

Картинка та отриманий товар не співпадають.

• Продавец  StarLight

Марія, доброго Вам дня! З Вами вже зв'язувався наш сервісний менеджер задля вирішення цього питання. Питання було вирішено шляхом повернення повної суми по замовленню. Ми ще раз вибачаємось перед Вам за незручності через пересорт товару на складі.