- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже зручний та якісний!
- Достоинства:
- Ця система, як на мене, досить зручна для відкурковування пляшок вина.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швидка доставка, гарне обслуговування. Штопор гарної якості!
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний і корисний товар. Ціна-якість Швидко доїхав
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Такий самий купляла собі років з 5-6 тому, до сих пір служить) Тому знайомим вибрала перевірене)
З приємних бонусів - знижка і гарний сервіс у продавця)- Продавец StarLight
- Анатольевич Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороший инструмент, открыл уже 50 бутылей, можно передавать по наследству
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Дорого пить
- Продавец StarLight
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Штопор чудовий, зі своєю функцією справляється.
- Достоинства:
- Зі своєю функцією справляється.
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец StarLight
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якість пречудова. Ціна супер. Рекомендую!
- Продавец StarLight
Оксана, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Галина Я***Продавец: StarLight
Питання вирішено! Гроші повернули і вибачилися!
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз вибачаємось перед Вами за незручності!
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Купила вчора. станом на сьогодні: після першого ж використання відвалився пластиковий переходник до пляшки. Металева частина ще тримається. Категорично не рекомендую.
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня! Будь ласка, очікуйте. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля з'ясування інформації та вирішиння питання. Будь ласка, очікуйте.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Це жах! Отримала зовсім інший штопор. Якась дешева підробка! У нас такі за 70 грн можна купити. Дуже розчарована. Сподіваюся що продавець зв'яжеться зі мною та поверне гроші.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не відповідає опису та фото, дешева підробка. Деталі трясуться, здається що зараз розвалиться на частини.
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності через пересорт товару.
- Галина Я***Продавец: StarLight
Прислали якесь непорозуміння, зовсім не відповідає тому товару який в описі! Відмовилася від замовлення, чекаю на повернення коштів
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня! Очікуйте, з Вами звʼяжеться наш сервісний менеджер.
- Продавец StarLight
Гроші були повернуті. Дякуємо Вам та ще раз вибачаємось за незручності!
- Ірина У***
Мені такий самий прийшов.. на вигляд такий самий, але пакування інше.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Питання вирішено! Гроші повернули наступного дня після отримання товару.
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз приносимо свої вибачення за пересорт.