- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production
В цілому все супер.
- Недостатки:
- Дерев'яний піддон під ноги дуже слабкий прийшлось зміцнювати додатковими палицями.
- ВеронікаОтзыв от покупателя. Продавец: SAB-production
Користуюся майже 2 місяці. Перші декілька тижнів все було чудово, але потім липучки втратили свою липучкість, і тепер відкриваються при кожному легкому подиху.
Думаю чим замінити ці липучки - буду рада порадам )
У першій половині літа були сильні вітри - і бак стягувало в сторону, і через те, що є великі прогалини між трубами - бак падав. Зараз підклали дошки - то тепер не падає.
Одразу не звернула увагу, але в оголошенні інша конструкція верхньої частини кабіни.
Лійка зламалася через підання баку, тому на фото не з комплекту, купили нову. Хоча лійку рекомендую замінити одразу - вона дуже туга і крихка.
Також з'являються рижики.- Достоинства:
- виконує свою функцію, є інструкція як збирати, збирається за 5 хв
- Недостатки:
- погано закривається на липучки, вітер здуває бак коли води менше половини набрано
- Любов Ч***
Вітання! Що таке рижики і де вони з'являються? Дякую!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production
Чудовий душ. Легко зібрав самотужки протягом години, була інструкція. Також продавець скинув відео виготовлення конструкцій і фото запакованого душу перед відправкою.
- Достоинства:
- Якісні матеріали, швидко збирається.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production
Дякую за гарний товар і покрокову інструкцію.
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production
Ну таке... Проблеми з тканиною (мала, прошита на тяп-ляп, шлейки рвуться по нитках).
- Достоинства:
- Доставка
- Недостатки:
- Немає в наборі оркестрових тарілок, щоб голосно ляснути ними, натякаючи, що "каса вільна" :)
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: SAB-production
Довго вибирав карказ для душу, але зупинився на цьому і не пожалів, якість матеріалів, зварювання, кріплень і т.д 10/10
Рекомендую!- Достоинства:
- Міцність конструкції, якість матеріалів, швидко збирається, швидка доставка
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production
Хороший душ, та легко скласти
- Яковенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production
Начебто нічого складного немає, але без інструкції це зайняло набагато більше часу. Малюнок в інструкції допоміг би скоріше розібратися яку стойку в який кут вставляти. А може нам вислали неправильний комплект стійок.
- Достоинства:
- Швидко доставили.
- Недостатки:
- Відсутність інструкції
- Лариса О***Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production
Собирается душевая кабина легко. В наличии есть все комплектующие детали.
- Достоинства:
- Мобильная конструкция. Легко переносится с одного места на другое.
- Sergey S***Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production
Наполегливий продавець. А комплект не повний. Без лійки
- Недостатки:
- Прислали без лійки.
- Sergey S***
Приношу свої вибачення продавцю. Лійка (розсіювач) лежала в середині бака. Не знав. Зателефонував продаваць, підказав - знайшов. Все добре. Товар дійсно заслуговує на увагу. Рекомендую до придбання.
- Вера Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production
Душова кабіна зроблена якісно. Єдино що не сподобалося - це економія тканини на шторку на 4-5 см, тому не закривається.