Отзывы покупателей о Садовый шланг поливочный растягивающийся с пистолетом 59 м зеленый ( 1000305688)

Оценка пользователей 4.02/5
  • Дмитрий В***

Хватило на один сезон.

Достоинства:
    Хорошо растягивается и не перекручивается
    Недостатки:
    Через месяц появилась одна дырка.Когда их стало три ,пришлось попрашаться
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 74

Гарний помічник в саду. Начиталась відгуків, що не відповідає довжині-купила найдовший) можна і сусідам поливати. Класний, зручний, легкий, довгий, багато режимів поливу. Протікає на з'єднанні з пістолетом, не критично, але недолік.

Достоинства:
    Легкість, довжина
    • Продавец  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Виктор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий. Длина: 29

Дуже поганий !!!Розірвався при першому підключенні!!!Навіть без тиску !!

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
    • Продавец  TORI

Доброго дня!

Нам прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою при першому ж використанні. Кожен шланг проходить перевірку на цілісність оболонки, тому ситуація, коли виріб розривається «без тиску», є вкрай нетиповою.

Шланги, що розтягуються, потребують поступового наповнення водою при першому підключенні, щоб внутрішня латексна трубка рівномірно розтягнула зовнішній захисний шар нейлону. Різка подача води або залом шланга під час наповнення можуть призвести до пошкодження.

Ми не залишаємо клієнтів з подібними проблемами наодинці. Якщо це дійсно заводський брак, який проявився одразу — ми готові розглянути вашу ситуацію в індивідуальному порядку.

Наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом для уточнення деталей підключення. Будь ласка, будьте готові надати фото пошкодження — це допоможе нам зрозуміти причину (заводський дефект чи механічне пошкодження під час розпакування/підключення) та запропонувати варіанти розв'язання проблеми.

Ми цінуємо свою репутацію та обов'язково розберемося у вашому питанні.

Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 74

Не рекомендую! 74м , в описі 24м у спокійному стані. По факту 16м на 8 м меньше !!
    Написала о ситуації продавцю , відповіді немає.
    Замовила ще один, щоб забрати нормальної довжини, а цей повернути.
    Прийшов також короткий!
    На коробці 74м , але по факту 14м. Ну ніяк збільшення у 3 рази не рятує!
    Тобто я роблю висновок усі шланги 74 м це 44 м . Тому вони і дешевше у продавця, ніж менші по довжині .
    Продавець явно це знає, але продає далі. Непорядно.

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що у вас знову склалося враження невідповідності характеристик товару. Хочемо ще раз уточнити: даний шланг є розтяжним, і його довжина збільшується у 3 рази лише під час подачі води під достатнім тиском. У спокійному стані чи при недостатньому тиску довжина може виглядати значно меншою за заявлену виробником.

Ваше звернення ми вже зафіксували й воно перебуває у роботі. Перевірка на складі необхідна для того, щоб визначити, чи міг статися збій під час комплектації — адже кожна партія має своє розміщення й серійні номери. Це допомагає виключити людський фактор і зрозуміти причину ситуації.

Такі випадки є поодинокими та нетиповими для цього товару. Ми не відтягуємо час, а проводимо всі необхідні дії, щоб дати вам обґрунтоване рішення у межах гарантійного терміну. Ми завжди відкриті до діалогу та прагнемо вирішувати питання чесно й прозоро, щоб кожен покупець залишався задоволеним.

По факту 16 м.
    Заявлено, що збільшення у 3 рази, це 45-48м, але ніяк не 75.
    Розчарування повне.

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Не відповідає заявленим характеристикам
    • Продавец  TORI

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося враження невідповідності характеристик. Хочемо уточнити, що шланг дійсно є таким, що розтягується у 3 рази, але це відбувається лише при подачі води під достатнім тиском. У спокійному стані або при недостатньому тиску довжина може виглядати меншою, ніж заявлено виробником.

Також звертаємо увагу, що згідно з інформацією по вашому замовленню № 863797490, воно ще не виконано. Тому просимо перевірити, чи саме наш товар був у вас на руках. Якщо у процесі використання виникнуть будь-які питання — ви завжди можете звернутися до нас, і ми надамо необхідні роз’яснення чи консультацію.

Ми цінуємо кожного клієнта та завжди відкриті до діалогу, щоб забезпечити позитивний досвід покупки.

• Ірина

Замовлення 863281063 виконане позавчора!
      Довжина шлангу по факту 16м!
      "Не виконано"- відмова від такого ж шлангу у новому замовленні, де довжина була взагалі 14м!
      Ваш менеджер мені дзвонив, та розповів, що буде перевірка 7 днів!!! по камерам комірника, можливо він упакував не тієї довжини шланг.
      Питання:
      1) як по камерам ви будете бачити довжину шлангу
      2) мене, як покупця це стосується?
      Я отримала не той товар, ви зобов'язані обміняти на відповідний товар у гарантійний термін, а ні відтягувати час.

• Продавец  TORI

Дякуємо за вашу відповідь та уточнення. Ми розуміємо ваше занепокоєння і хочемо детальніше пояснити ситуацію.

Перевірка по камерах необхідна для того, щоб визначити, з якої саме комірки складу був узятий товар для відправки. Кожна позиція має власне розташування та серійний номер, тож це допомагає зрозуміти, чи міг під час пакування трапитися збій. Це не перевірка «довжини по камері», а саме процес відстеження — щоб виключити можливість людського фактора.

Це дійсно стосується і покупця, адже ви звернулися до нас з претензією, і щоб надати вам обґрунтоване рішення, ми маємо підтвердити відповідність товару характеристикам. Якщо виявиться, що під час комплектації справді було видано не ту модель, ми обов’язково виконаємо обмін чи інше прийнятне для вас рішення у межах гарантійного терміну.

Ваше звернення вже в роботі, і ми не відтягуємо час, а навпаки — проводимо всі необхідні дії, щоб розібратися й вирішити питання максимально чесно та прозоро.

• Денис И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий. Длина: 14

Товар плохого качества! метраж занижен, лопнул как только я его включил не совету брать у этого продавца

Достоинства:
    Ноль
    Недостатки:
    Очень много недостатков
    • Продавец  TORI

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Нам щиро прикро, що у вас виникли зауваження щодо шланга.

Хочемо уточнити, що ця модель є шлангом, що розтягується під тиском води. У неробочому стані його довжина близько 5 м, а під час подачі води він збільшується до заявлених 14 метрів. Це не брак чи заниження метражу, а конструктивна особливість виробу.

Щодо пошкодження — шланг виготовлений з багатошарового еластичного матеріалу, який витримує значний тиск за умови правильної експлуатації. Дуже важливо:

не перевищувати рекомендований тиск води,

уникати різких перегинів або тертя об гострі предмети,

перед зберіганням повністю зливати воду зі шланга.

Ми завжди відкриті до діалогу й готові допомогти у вирішенні будь-якої ситуації — чи то консультацією, чи обміном, чи поверненням. Нашою метою є, щоб товар служив довго й відповідав вашим очікуванням.

З повагою,
      Команда підтримки

• Даша М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 44

Все добре ,дякую.Дуже рекомендую!!!

• Максим

В користуванні 2 місяці, поки все добре, подивитись як далі буде

• Ростислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 14

Шланг не растягивается вообще.откуда таки отзывы?

Достоинства:
    Недостатки:
    Два метра просто шланга
    • Продавец  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження про товар.

Шланги, що розтягуються, працюють за принципом збільшення довжини під тиском води. Якщо шланг не розтягується, можливо, тиск води у системі недостатній для його повноцінного розширення. Також варто переконатися, що він правильно підключений і використовується згідно з інструкцією.

Щодо відгуків – вони реальні й залишені іншими покупцями, які залишилися задоволеними товаром. Ми завжди відкриті до діалогу і, якщо у вас виникли труднощі, готові допомогти розібратися у ситуації. Звертайтесь, будемо раді допомогти!

• Продавец  TORI

З клієнтом зв'язалися та були запропоновані варіанти рішення проблеми на що клієнт не відреагував та не підтримував зв'язок надалі.

• Игорь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий. Длина: 44

Не дай боже ще таке ГМО купити!

• Продавец  TORI

Шановний клієнте. Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Бачимо що ви отримали товар рік тому.Нам дуже шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Хочемо запевнити, що всі наші товари, зокрема шланги для поливу, проходять ретельну перевірку на відповідність заявленим характеристикам та вимогам якості. Вони були створені для зручності використання і мають добрі відгуки від більшості наших покупців. Можливо, у вашому випадку виникла проблема з експлуатацією або дефект через пошкодження під час транспортування. Ми завжди готові вирішити будь-які питання, які виникають у наших клієнтів.

• Василь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий. Длина: 59

На сезон не вистачило. Почав розсатуватися через два тижні, довжина в два рази менша вказаної.

• Продавец  TORI

Доброго дня, Василь . Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що ваша покупка не виправдала ваших очікувань. Хочемо вас запевнити, що вказана довжина шланга відповідає дійсності - в складеному вигляді шланг займає 15 м. а в процесі експлуатації розтягується до 59 м. Якщо ви будете дотримуватися норм експлуатації та зберігання, то шланг служитиме вам довго та без проблем. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або знадобиться додаткова інформація, будь ласка, звертайтесь до нас.

• Женя

Відслужив сезон на 100%

Достоинства:
    Ціна якість
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Євгеній. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 14

незнаю якаий тсик має бути у водогоні щоб цей шланг розтягнувся на 9 метрів? 100 бар?

реальна довжина шлангу 9 метрів!!!!

мені не вистачило на мої потреби. Продавцю великий мінус за обман.

• Продавец  TORI

Доброго дня, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що ваша покупка не виправдала ваших очікувань. Ви отримали товар, який і замовляли. Хочемо запевнити вас, що ми завжди надаємо нашим клієнтам саме ті товари, які вони замовляють. Шланги, що розтягуються, розширюються під тиском води і можуть досягати заявленої довжини. Проте, важливо враховувати тиск у водогоні – якщо він занадто низький, шланг може не розтягнутися повністю. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.

• Продавец  TORI_old

З клієнтом зв'язалися і вислали йому новий шланг безкоштовно на 29м, оскільки, можливо, у клієнта заводський брак і можлива невелика похибка в метражі.

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 59

Товаром задоволена,рекомендую.

• Продавец  TORI

Доброго дня, Лариса. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий. Длина: 44

Шланг гарний, але поводитись з ним треба дуже обережно, бо легко зіпсувати

Достоинства:
    Легкий, зручний
    Недостатки:
    Вразливий і тендітний
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Олена. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Хочемо зазначити, що шланг виготовлений з високоякісних матеріалів, які забезпечують його довговічність за умови правильного використання. Щоб уникнути пошкоджень, рекомендуємо не залишати шланг під прямим сонячним промінням тривалий час і уникати різких перегинів. Таким чином, він прослужить вам довго і без проблем. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 29

користуюсь 2-3 тижні, для поливу клумби у дворі поверхового будинку. кожного разу виношу і заношу шланг додому (4й поверх) взагалі не напрягає.
    дуже файна лійка, багато режимів
    промокла коробка і стало не дуже зручно його носити, треба щось вигадати.
    перехідник для труби дешевий і добре не накручувався, купив інший за 75 грн (можна було і дешевше).

але за такі гроші, компактність і вагу недоліки взагалі не суттєві.

Достоинства:
    вага, розміри
    Недостатки:
    поганий перехідник до труби, швидко промокла упаковка
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Максим. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Щодо перехідника, шкода, що він не виправдав ваших очікувань. Можливо, це був одиничний випадок, адже ми завжди прагнемо надавати якісні комплектуючі. Щодо промоклої упаковки, розуміємо ваші незручності, однак шланг розроблений для використання на відкритому повітрі, і виносити його можна в будь-якій зручній сумці чи контейнері. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 14

Гарний товар для своїх коштів . Для миття автівкі самий раз

Достоинства:
    Компактность
    Недостатки:
    Трохи підкапуе
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Олександр. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Розуміємо, що підтікання може створювати незручності, проте часто це пов’язано з неправильним підключенням або недостатнім затягуванням з'єднань. Рекомендуємо перевірити місця з'єднання шланга та розпилювача. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.

• Андрій Б***

Товар підійшов. Якістю задоволений

• Продавец  TORI

Доброго дня, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 14

Такий шланг завжди потрібен у господарстві. Зараз ціна дуже приємна

• Продавец  TORI

Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий. Длина: 59

Хороший товар за свои деньги, мокреет в местах соединения но не критично

• Продавец  TORI

Доброго дня, Олег. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Щодо невеликого зволоження в місцях з'єднань, це може траплятися, але зазвичай не впливає на загальну функціональність шланга. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Гарного дня.

• Андрій Р***

Все супер

• Вадим К***

Товаром задоволений

Достоинства:
    Компактний
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Вадим. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Андрей К***

Відповідає опису

Достоинства:
    Компактний, легкий
    • Продавец  TORI

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 29

Відмінний шланг як для саду так і для миття автомобіля

Достоинства:
    зручність використання
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Роман. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Vitamin
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий. Длина: 29

Гарний шланг, замовляю такий вже не вперше, всім задоволений

Достоинства:
    Швидкість, чкість
    • Продавец  TORI

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Екатерина И***

Хороший шланг

• Продавец  TORI

Доброго дня, Катерина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Оксана С***

Товар нормальний

• Продавец  TORI

Доброго дня, Оксана. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Тимощук Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 29

Товар прийшов досить швидко. Якість не погана. Єдиний мінус був в самій насадці розпилювання. Трішки пропускав воду. А в загальному дуже задоволені

Достоинства:
    Дуже легенький і займає мінімум простору
    Недостатки:
    Насадка пропускає воду
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Продавец  TORI

Щодо недоліку з насадкою, яка трохи пропускає воду, ми розуміємо ваше занепокоєння. Насадка може вимагати додаткового налаштування або ущільнення, щоб уникнути протікань. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Гарного дня.

• Сейран Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 29

Хороший товар, цена качество соответствует
    Рекомендую.

Достоинства:
    В комплекте есть переходник, быстросъем
    Недостатки:
    Требуется хорошее давление воды в системе
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Сейран. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Щодо необхідності високого тиску води – це дійсно може впливати на ефективність роботи шланга. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Гарного дня.

• Людмила О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 29

Через 20 хв поливу відірвовся шланг біля з'єднання. При тому що напір води був не великий. Ремонт не можливий.

Недостатки:
    не якісний
    • Продавец  TORI

Вітаю, Людмила. Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що у вас сталася проблема. Хочемо запевнити вас, що наша продукція проходить ретельний контроль якості перед відправкою, і ситуації, подібні вашій, є вкрай рідкісними. Можливо, ви отримали товар з виробничим браком, за що приносимо наші вибачення. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів, і ми готові допомогти вирішити будь-які питання. Гарного дня.

• Продавец  TORI

Клієнту запропонували декілька варіантів вирішення ситуації, але, на жаль, жоден з них не підійшов.

• Оля П***

Через 10 минут использования лопнул

• Продавец  TORI

Доброго дня, Ольга. Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що у вас сталася проблема. Така ситуація не відповідає нашому стандарту якості. Хочемо запевнити вас, що випадки поломок нашої продукції є рідкісними і можуть бути пов'язані з виробничим браком. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Гарного дня.

• Продавец  TORI

Клієнту запропонували оформити нове замовлення на товар з розширеною гарантією, клієнту не підійшов такий варіант.

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий. Длина: 44

Отпоавили, но шланг порвалмч через 2 месяца.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество не очень
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Ігор. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий Ваш досвід. Нам прикро, що Ви зіткнулися з даною ситуацією зі шлангом. Можливо, у Вас виникли проблеми з експлуатацією товару, що і створило вам даний негатив. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів, і ми готові допомогти вирішити будь-які питання. Гарного дня.

• Коцюк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 59

Товаром задоволений. Шланг якісний , розтягується добре вистачає на всю ділянку. По доставці все також на високому рівні після замовлення зателефонував консультант, сказав що шланг в 2 кольорах і запитав якого точно кольору відсилати. Прийшов наступного після замовлення

• Продавец  TORI

Доброго дня, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Вадим Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий. Длина: 29

Доставка чудова,розетка все добре. Самий шланг,прийшов згідно комплектації,але проробив три тижні і почав протікати в трьох місцях. Щас працює,тільки три струйки пропуска,можна привикнуть. Плюс шлангу що низаплутується,в користуванні зручний. На свою ціну дорогувато.

Достоинства:
    Зручний в користуванні
    Недостатки:
    Через два тижні (не кожного дня користування) почав протікати. Ціна не співпадає з якістю.
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Вадим, якщо у вас виникли проблеми з замовленням, рекомендуємо для швидкого вирішення питання у вашу користь, подзвонити нам, або написати у чат / месенджер. Інформація про проблему, яка висвітлена у відгуках, не так швидко побачить відповідний менеджер в порівняні з прямим зверненням, а таким чином процес розвʼязання питання затягнеться. Дякуємо за зворотний зв'язок, нам дуже прикро, що сталася така ситуація, менеджер вже звʼязується з вами

• Продавец  TORI

Вадим, вітаю. Ви ж помітили, що всі покупці задоволені даним товаром. Можливо, що Ви все ж таки не правильно користувалися даним товаром, що і причинило Вам даний негатив. Наш менеджер зателефонує Вам для вирішення даного питання. Гарного Вам дня.

• Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый. Длина: 29

Легкий,легко розтягнувся, але трошки менший від заявленого

Достоинства:
    Зручний лёгкий,сама зібрала,без проблем
    Недостатки:
    Поки не виявилася
    • Продавец  TORI

• Юрий Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий. Длина: 74

Шланг нормального качества.Пистолет порядочек.Рекомендую.

• Продавец  TORI

Доброго дня, Юрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.