Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Экономичный компактный поливочный само растягивающийся шланг гармошка ANDER ONE для полива с высшей категории нейлонового полотна + пистолет для полива в ПОДАРОК 45 м синий (60507091)

Оценка пользователей 3.6/5
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Синий. Длина: 45

Гарний шланг

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Юрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Катерина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Зеленый. Длина: 60

Тоненька в діаметрі

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Катерина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Синий. Длина: 60

Користувалися тільки декілька разів, але за час користування проблем не виникало. На даний момент все працює, якість досить хороша за таку вартість.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки що не виявили
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Станислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Синий. Длина: 60

Шланг низкого качества. Опрессовка пластмассовым колечком не выдерживает критики-под давлением оборвется сразу. Надо дорабатывать самостоятельно, хотя бы пластиковыми стяжками в несколько рядов...

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Опрессовка шланга с обеих сторон
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня Станіславе. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину.Нам дуже шкода, що сталася така ситуація, можливо це брак, який виявити простим оглядом не можливо, а тільки при використанні товару. Цей товар користується дуже великим попитом і подібних випадків не було. Можна сказати, що це більше виключення чим закономірність, якість даного шлангу на високому рівні, всі покупці дуже задоволені. З Вами зв'яжеться менеджер для розв'язання даного питання. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий Ваш досвід.

• Станислав

Он еще и рвется во многих местах. Внутренний шланг тоньше кулька. Не советую! Выброшенные деньги.

• Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Зеленый. Длина: 60

Через місяць використання лопнув. Ремонту не підлягає.

Достоинства:
    Компактний.
    Недостатки:
    З першого дня протікав. Лопнув.
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Олексій, якщо у вас виникли проблеми з замовленням, рекомендуємо для швидкого вирішення питання у вашу користь, подзвонити нам, або написати у чат / месенджер. Інформація про проблему, яка висвітлена у відгуках, не так швидко побачить відповідний менеджер в порівняні з прямим зверненням, а таким чином процес розвʼязання питання затягнеться. Дякуємо за зворотний зв'язок, нам дуже прикро, що сталася така ситуація, менеджер вже звʼязується з вами.

• Продавец  LICVID-SHOP

Олексію, даний пристрій не мав протікати та лопатися тим паче, при правильній експлуатації шланг вам має прослужити багато років