- Руслана С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Гарна овочерізка.
Якісна, міцна.
Дякую продавцеві і Розетці.
Рекомендую- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку овочерізки! Раді, що якість і міцність товару повністю виправдали очікування. Дякуємо за довіру та рекомендацію. Нехай овочерізка служить довго, а приготування страв буде зручним та приємним щодня.
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
мені не підходить, вона завелика, маленьку картоплину чи моркву треба різати тримаючи чимось іншим (я брала від Ikea тримач), буду користуватись лише коли треба багато великих овочів порізати
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- розмір
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і за вибір нашої овочерізки. Відзначаємо ваше зауваження щодо розміру та зручності роботи з невеликими овочами — це цінна підказка для покращення товару та опису. Сподіваємося, що при нарізанні великих об’ємів овочів вона буде корисною.
- Илья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Хорошая вещь
- Достоинства:
- Качество
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що овочерізка вам сподобалась і ви задоволені якістю. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Хай кухонний слайсер служить довго та робить приготування страв зручнішим і приємнішим щодня.
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Великолепная тёрка.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що овочерізка вам сподобалася. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо приємного й зручного користування на кухні щодня.
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
класна річ!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Чудовий товар! Повністю задоволений покупкою. Рекомендую!
- Денис А***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Дуже зручна та універсальна для приготування азіатських страв саме те)))
- Єлизавета Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Класна овочерізка, порадила своїм колегам навіть)
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Все подобається
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Купувала на подарунок. Відгуки позитивні) леза гострі, якісний пластик.
- Продавец opsale
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Руслана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Якісна овочерізка і дуже гостра. Овочі шинкує без зусиль.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Брав на подарунок. Виглядає міцно, надійно. Працює справно, нарікань не має. Дякую!
- Достоинства:
- На вигляд міцна та надійна конструкція. Сподіваюсь прослужить довго.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец opsale
- Криворучко О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Брала на подарунок.
Виглядає добре, досить якісно )
Дуже швидко доставили. Швидше, ніж я очікувала.- Недостатки:
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Ріже не дуже. Слайсами ще якось, але хід кріплення не плавний десь чіпляється, тре, ніби все зроблено без зазорів. Із за цього нарізати продукт якісно не можливо виходить рвано, багато дрібних відходів.
У режимі нарізки соломкою один кут не піднімається потрібно руками до натискати на площадку, щоб вирівняти. Верхню рухому частину, яка тримає продукти, дуже важко нормально зафіксувати. Потрібно додати велике зусилля що стало в паз.
Коротше, це дешева копія овочерізки. Скоріше за все, є оригінал нормальної якості . Я повівся на ціну. Подумайте 100 разів, чи варто її купувати. Є схожа версія за ~2800 грн можливо, це і є нормальний оригінал.
Не розраховуйте що ваша нарізка буде як на картинці.- Достоинства:
- Їх немає. Дешева фігня
- Недостатки:
- Якість не відповідає заявленим характеристикам. Це не нарізка а шматування. Продукти виходить не рівно а як попало
- Продавец opsale
Нам шкода, що товар не виправдав Ваші очікування.
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Зручна в використанні
- Продавец opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Все добре, зі своєю функцією справляється
- Ольга Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Зручна тим що є різні варіанти нарізки без змін насадки( у мене так було в попередній). Недоліків поки не виявила.
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- не виявила
- Продавец opsale
- Рогозинський М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Зручна, легке переключення режимів нарізки. Рекомендую!
- Достоинства:
- Є різноманітні режими нарізки.
- Недостатки:
- Не зауважив
- Продавец opsale
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Покупкою задоволена, міцний пластик і метал, гарно фіксується на столі не їздить
- Достоинства:
- гарні матеріали
- Недостатки:
- не побачила
- Продавец opsale
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Ріжу все, від картоплі до моркви, легко і швидко. Класно, що є різні варіанти нарізки.
- Достоинства:
- купа
- Софія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Купила цю овочерізку для приготування салатів і супів, тепер не витрачаю час на нарізку овочів. Все швидко і рівно а ще є багато варіантів нарізки. Дуже зручна і компактна!
- Достоинства:
- багато варіантів нарізки
- Недостатки:
- не знайшла
- Продавец opsale
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Гарна шатківниця, але моркву по корейськи чи картоплю фрі зробити неможливо, зубці недостатньо гострі для сирих овочів, але достатньо для пальців.
Не відповідає заявленим функціям- Достоинства:
- Гарна шатківниця
- Недостатки:
- Зубці для моркви і фрі не зручні та не достатньо гострі для сирих овочів
- Продавец opsale
Вітаємо, Валентина! Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є надзвичайно цінним для нас, оскільки він допомагає нам виявляти слабкі місця та покращувати якість нашої продукції. Ми обов'язково передамо вашу інформацію виробнику, щоб він міг врахувати її при подальших вдосконаленнях моделі.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Купували, як терку для корейської моркви...зовсім не підходить
- Продавец opsale
Шкода, що ви зіткнулися з неприємностями. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок і обов’язково виправимо ситуацію.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Дуже гарна терка, користуюсь нею вже багато часу.
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Купував для ресторану, дуже задоволений.
- Достоинства:
- Міцна, гарна якість матеріалів, зручна.
- Григорій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Дуже швидко і зручно нарізати будь-яку кількість салату, чи картоплю фрі чи помідори на бургер. Загалом багато комбінацій є. Приїхала така як на фото, користуємось вже більше року і ніяких проблем не було. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якісна, зручно нарізати
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
На відео одна модель, так би сказать наворочена три перемикача, все красиво і мабуть зручно. Не шкода грошей. А по факту приїхала спрощена з одним регулятором. Як би знав навіть не глянув би в її сторону. Розчарований. Не рекомендую
- Достоинства:
- Не виявив
- Недостатки:
- Все вище сказане
- Владислав Л***
Вот теперь думаю брать/не брать. Шлака не хочется)
- Продавец opsale
Вітаємо, Владислав!) Овочерізка універсальна, йде така як вказана на фото. також можна переглянути фото-відгуки наших клієнтів, де показано що це одна і та ж модель.
- Аркадий Ц***
Модель очевидно другая. Стоит лишь посмотреть на складной механизм на фото купивших и фото в описании, чтобы это увидеть.
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Отличная овощерезка.
Хороший помощник на кухне.- Достоинства:
- Удобства и цена
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Дуже гарна терка! Зручна, цікава, гарний пластик, гострі ножі.
Залишається тільки пофантазувати!- Достоинства:
- Зручна, приємна, гарна
- ВитаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Покупкой довольна
- Продавец opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Микита М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Купив цю терку для нарізки яблук на сушку, результатом дуже задоволений, шкодую що не купив таку раніше. Чудово ріже тверді яблука і такі м'які як Антоновка. Під час використання іноді трішки-трішки вилазять зубці які розрізають продукти на смужки, але це не впливає на результат бо вони вилазять ледь-ледь. Загалом терка за свою ціну є дуже хорошим варіантом, нічого кращого я поки не знайшов.
- Достоинства:
- Ідеальна для нарізки різних яблук
- Недостатки:
- Трішки вилазять зубці що розрізають продукти на смужки
- Продавец opsale
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Задоволена покупкою!!! Все в наявності. Полегшує в рази роботу!!!
- Достоинства:
- Легкість у використанні.
- Недостатки:
- Не знайшла поки що)))
- Продавец opsale
- Володимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Не очікував , але чудова терка.
- Достоинства:
- Економія часу.
- Недостатки:
- Не помітив, хіба що пластину по якій направляєш на різака овочі більш надійно закріпити.
- Продавец opsale
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- Марія З***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Довго вагалась, чи варто купувати цю терку, адже раніше користувалась дешевшим варіантом. Але коли спробувала, зрозуміла, що вона варта своїх грошей. Вона дуже зручна в використанні і легко ріже овочі на різні шматочки. Найголовніше, що вона не ковзає по столі як моя дешевша терка і її зручно тримати в руках. Покупкою задоволена!
- Достоинства:
- Гарно нарізає овочі
- Продавец opsale
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Ця терка для овочів виявилася дійсно універсальною. Вона миттєво ріже овочі на найдрібніші шматочки, що дуже зручно для приготування салатів і страв. Це був чудовий подарунок для моєї мами, тепер вона використовує її щодня, тому раджу всім випробувати цю овочерізку.
- Достоинства:
- Гострі ножі, міцна, компактна, різні види нарізок
- Продавец opsale
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Ця овочерізка - справжня знахідка для любителів вегетаріанських страв! За допомогою неї я можу швидко та легко нарізати овочі на потрібні розміри. Вона легко миється та займає мало місця в кухні. Результат завжди дивовижний!
- Достоинства:
- Різні типи нарізок, гострі ножі, компактний розмір, міцно тримається на столі
- Продавец opsale