- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Відповідає опису. Прийшла білого кольору, ще краще.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Купив кота в мішку. На фото бак темний, а отримав білий. Нехай буде, але на сонці буде цвісти вода. Покупка не в задоволення. Розетці треба задуматися про відповідність фото. Це негативно впливає на авторитет інтернет-магазину.
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Мене обдурили
- Кубасова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Подякувала за якісний товар, який повністю відповідає опису, і , швидку відправку! Каністра - супер!
- Достоинства:
- Якість і місткість.
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Зеленого кольору, але це взагалі ніякої ролі не відігріє на якості. Корстуємось кожний день, вже пів року, замовляла 8 липня, використовуємо як рукомийник, також зручно мити посуд. Ми задоволені, річ для нас незамінна і добре, що не підводить, бо поки без сантехніки
- Достоинства:
- Якість, об'єм
- Недостатки:
- без доліків
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Пагано працює кран. Або нам потрапив бракований, або така якість. Планую купити якийсь краник на заміну пластиковому
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Хороший умивальник, але не чорний
- Достоинства:
- Цілий, все працює
- Недостатки:
- Зелений, а не чорний
- Продавец Canister
Дякуємо за Ваш відгук! На жаль у зв'язку з перебоями світла, не всі кольори бувають в наявності. Можуть бути зелений, білий або чорний.
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Чому прийшла не той колір!!!???
- Достоинства:
- Гарна ємкість
- Недостатки:
- Не той колір!! Замовляла чорний, прийшла зелена!!!
- Продавец Canister
- Толга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Не правильно адрес и цвет !
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Товар не відповідає малюнку. Насправді це душ, де душова насадка знизу, а не кран як на фото. Дуже прикро, що продавець так відноситься до своїх покупців.
- Достоинства:
- Непоганий бак на вигляд.
- Недостатки:
- Недолік в брехні продавця (не резетка).
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Хороша каністра, поки ніяких нарікань немає