Отзывы покупателей о Консервный нож Електрический консервный нож Ключ для открывания консервных банок Kayfovo JV32

Оценка пользователей 4.27/5
  • AI аналіз відгуків
    66 відгуків:  позитивний – 72%, нейтральний – 12%, негативний – 16%
    Більшість покупців задоволені електричним консервним ножем: вони відзначають простоту використання, безпеку та зручність, особливо для дітей і людей похилого віку. Головними перевагами називають рівні та не гострі краї банки після відкривання, автоматизацію процесу та ергономічний дизайн. Однак чимало користувачів скаржаться на брак або швидку поломку приладу, нестабільну якість, недостатню потужність для товстих банок, а також необхідність частої заміни батарейок. Деяким траплялися екземпляри, що взагалі не відкривали консерви чи працювали некоректно.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дякую магазину за швидку відправку та якісний товар. Все працює. Жалкую тільки за те, що раніше не замовила.

Достоинства:
    Відкриває без зайвих зусиль і без гострих країв
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Lemeshop

• Володимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Електричний консервний ніж дуже сподобався. Відкриває банки швидко, рівно та без зайвих зусиль. Особливо зручно для людей, яким важко користуватися звичайним ножем. Полегшує роботу на кухні. Рекомендую!

Достоинства:
    Жодних зусиль.
    Недостатки:
    Поки що не виявлено.
    • Продавец  Lemeshop

• Виктор Р***

Все добре, все працює

• Геннадий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Брал родителям, им тяжело крутить обычный консервный нож.

Достоинства:
    Отрывает без усилий
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Продавец  Lemeshop

• Вікентій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Наче все працює адекватно. З першого разу прорізає успішно.

Достоинства:
    Ключ гарно прорізав банку. Простий у використанні.
    Недостатки:
    Трошки довелося провертати банку вручну.
    • Продавец  Lemeshop

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Ніж дуже легкий у користуванні

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Супер! Дуже легкий у використанні. Краї залишаються рівненькими без зазубрин.Тепер, навіть, мій чоловік у якого немає руки з легкістю може відкривати консерви.

• Петро Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якщо рідко використовувати краще зняти батарейки

Достоинства:
    Більшість банок відкривались нормаль, але були банки з тушенкою з товстим буртиком і вони не дуже гарно відкрились.
    • Продавец  Lemeshop

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарний ключ, те що потрібно на кухні для жінки щоб легко відкрити консерви, недоліків поки не бачу

• Дмитро П***

Все гарно.

• Анастасія Г***

Відкиває дуже гарно

Недостатки:
    Недоліків немає
    • Продавец  Lemeshop

• Ніна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Консервний ніж хороший, товар перевірила у точці видачі, принесла свої батарейки та консервну баночку. Рекомендую. Хотіла додати відео, та немає функції просто додати відео (лише з ютюба не дуже ок).

Достоинства:
    Діє
    Недостатки:
    Не виявила
  • Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар надійшов швидко. Іграшка працює, вже перевірили. Дружина задоволена подарунком.

• Юрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Цей електричний ніж мене дуже здивував. Він відкриває так легко та завальцовує кромки, тому порізів не буде. Працює сам, навіть тримати не потрібно. Це необхідна річ в побуті. Я взяв навіть 2 штуки. Планую ще купувати своїм родичам, хай теж здивуються цій красі

Достоинства:
    Відкриває сам без втручання людини, легкий та зручний. Дуже швидко та надійно.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

В принципі не здатна відкрити банку, лишє іі косацає та робить міні дірки в банці, до покупки не рекомендую в жодному разі.

Достоинства:
    Недостатки:
    Непотрібна та безглузда річ
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Які банки намагались відкрити? Якщо вони не відкриваються - виробник робить їх не по ГОСТу, банки, зроблені за ГОСТом відкриваються як треба.

• Евгеній К***

Брак

Достоинства:
    Немае
    Недостатки:
    Немае
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Ніж розрахований на банки, що повністю відповідають ГОСТу, якщо конкретно вашу банку воно не відкриває - виробник не дотримується всіх стандартів.

• Яніна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Ніж працює нормально. Робить свою справу. Бляшанка після відкриття зазубрин немає. Татові підійшла

Достоинства:
    Відкриває рівненько.
    Недостатки:
    Поки, не зеайшли
    • Продавец  Lemeshop

• Вова Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Супер всё работает рекомндую.

• Дмитро

Чудовий пристрій

• Олександр Ж***

Все працює

• Михайло

Все працює.
    Поклав зверху на консерву, кнопку нажав і десь півхвилини вільний.
    Відкриває, правда, незвично з іньшої сторони. Треба звикнути.

Достоинства:
    Працює, економить час

• Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Вислали швидко.Отримав, перевірив на пошті.Ушкоджень не виявив. Працює.По дорозі додому купив банку консервів для перевірки. Вставив батарейки і тут почалось.1 коло пройшов ( банка неушкоджена), 2-5 коло те саме.. І лише на 6 коло щось відкрилось із металічним скрежетом.Я написав продавцю - відповіді немає. Написав оператору Розетці - відповіді немає. Проблема: відсутність зворотнього зв"язку. Очікування і реклама різні речі.

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    відкриває не зразу з 4-6 кола
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Написали вам в особисті.

• Юрій Б***

Відповідає опису

• Валерій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все влаштовує дуже дякую за товар.

Достоинства:
    Поки відкриває можна робити щось інше.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Lemeshop

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Прикольна штука, свою функцію виконує, дітям подобається спостерігати.
    Батарейок надовго не вистачить, краще ставити нормальні акуми.

• Олєксандр Л***

Все добре, ніж подабається

• Ирина А***

Зручний

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарний пристрій. Декілька банок вже відкрив.

• Микита П***

Чудовий консервний ніж

• Олег

Нормальний консервний ніж

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар бракований, не працює. Продавець не відповідає на повідомлення, і не зв'язався для повернення.

• Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. З вами зв'яжуться.

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Працював з липня 2023 по жовтень 2025. І працювало б далі, якби можна було купити новий ніж (зточився вщент). Замовив ще одну.

Достоинства:
    Відчиняє банки. Батареєк вистачає десь на пів року.
    Недостатки:
    Бувають банки, що не відчиняються. Чи то метал товстий, чи висота борта відрізняється.
  • Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Хороший ключ. 6 річна дитина тепер відкриває сама і края лишаються не гострі тому не поріжеться

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Перше враження було не дуже.
    Але з другої банки - шикарна річ, особливо для літніх людей

• Геннадій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Ніж функцію свою виконує, але з дуже низькою швидкістю. Вручну навіть з металевим ключем часів совка я б відкрив швидше. Але як елемент шоу чи як інструмент для жінок - річ цікава )

Достоинства:
    Ріже будь-які консерви - з ключем іи без.
    Недостатки:
    низька швидкість
    • Продавец  Lemeshop

• Дмитрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Открыл 1 банку - с "ключем" на крышке. Устройство обошло "ключ", перезапуск не потребовался. Срез получился совершенно незаметным на ощупь. Из-за "ключа" устройство не могло примагнитить крышку, Если бы его не было, наверное крышка снялась бы магнитом. В целом понравилось, удобно и качественно!

Достоинства:
    Жена довольна! )
    Недостатки:
    Небольшие "залипания" кнопки, скорее всего заусеница на пластмассе. Уже уходят.
    • Продавец  Lemeshop