- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
для холодильника дуже удобний, але шкала в фаренгейтах ... ну, на любителя
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Місяць тому купував цей термометр. Вже випробував у повній мірі. Функціонує правильно. Продавець доставку здійснив швидко.
- Костянтин Х***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
В принципі термометром задоволений
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Іноді западає стрілка
- Продавец StarLight
- ОстапОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює добре, показує правильно
- Достоинства:
- Точний замір
- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Термометр працює. Всі задоволені. Порівнювали з іншими = покази однакові, тож покази точні.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Простий у використанні, чудово виконує свою функцію.
- Достоинства:
- Простий у використанні, чудо виконує свою функцію
- Никита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудовий термометр. Якісний та точний.
- Андрій К***Продавец: StarLight
Продавца рекомендую.
- Достоинства:
- Точное изменение
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!