Отзывы покупателей о Аккумуляторная цепная мини пила в кейсе Meister MS-106 6 дюймов 2 аккумулятора, 2 шины, 3 цепи для обрезки деревьев веткорез (37799) Польша

Оценка пользователей 4.64/5
  • AI аналіз відгуків
    47 відгуків:  позитивний – 78%, нейтральний – 12%, негативний – 10%
    Покупці в цілому задоволені інструментом, особливо відзначають швидку доставку, якість обслуговування та відповідність комплектації опису. Багато позитивних слів про легкість, зручність та достатню потужність для побутових робіт. Попри це, окремі користувачі незадоволені якістю зарядного пристрою та роботою акумуляторів — інколи трапляються поломки або недостатній час роботи. Є незначні зауваження щодо комплектації та інструкції, але це не заважає в основному залишатися задоволеними покупкою.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Глеб
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

спустя год использования зарядное устройство сломался и один аккумулятор просто перестал заряжаться

Достоинства:
    богатый комплект
    Недостатки:
    все сыпется через время
    • Продавец  Dagaz-shop

Дякуємо за зворотній звʼязок .
      Причина виходу з ладу зарядного пристрою може бути перепади напруги , що мого вплинути на коректну зарядку АКБ.

• Наталія Т***

Задоволена

• Продавец  Dagaz-shop

Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Менеджер звʼязався дуже швидко, оформив замовлення за пару хвилин. Відправили в той же день. За це великий лайк.

В роботі ще не пробували.

Достоинства:
    Поки тільки
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Dagaz-shop

• Марина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Отримала, комплектація все як в описі) Все сподобалось, швидка доставка і супер продавець.

• Продавец  Dagaz-shop

Марина , дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Абрамов Ю***

Вітаю
    Продавець звʼязувався швидко,нарікань немає.Товар прийшов швидко і в повній комплектації,все як було написано

Достоинства:
    Ще не знаю,бо тільки що купив
    Недостатки:
    Поки що не бачу
    • Продавец  Dagaz-shop

Дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Дуже швидко звʼязався продавець, товар цілий, все працює!

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Чудовий інструмент за свої кошти! Комплектація щедра. Інструмент для обслуговування теж в комплекті. Зручна, легка, просте керування 1 рукою, акумулятори хороші, вистачає 1 на 30-40 хвилин. Рекомендую!

Достоинства:
    Легкість інструменту, потужність, проста в використанні, мобільна
    Недостатки:
    Немає! :)
    • Продавец  Dagaz-shop

• Анжеліка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Зв'язалися дуже швидко ,все уточнили ,відправка теж швидка ,все прийшло без недоліків ,залишились задоволені ,правда сама пилка звісно не супер якості ,але зі своїми задачами справляється ,рекомендую

Достоинства:
    Легка ,зручна
    • Продавец  Dagaz-shop

Анжеліка, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Глеб М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Увы прошел срок возврата и я не могу уже вернуть этот девайс продавцу. Зарядное устройство пришло со сколом возле вилки, но я особо не обратил внимание и перемотал изолентой, само же ЗУ очень хлипкое и сделано из дешевого пластика. Маслянка пришла пустая, не очень понимаю зачем она тогда вообще нужна. Затягивать цепь очень неудобно отверткой которая идет в комплекте. Что насчет работы, аккумулятор садиться буквально за 5 минут работы. Я спилил буквально веток 5 и положил 2 аккумулятора и потом 3-4 часа заряжал один до 3 палочек. Цепь приходит не заточенная, может так и должно быть, но с цепью пришлось помучаться перед тем как начать работать.

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Слабые аккумуляторы, дешевый пластик ЗУ
    • Продавец  Dagaz-shop

Добрий день .
      Нам дуже шкода , що Ви зразу не повідомили Нас , про скол на зарядному пристрої. Ми Вам би його замінили . Мабуть в процесі транспортування він зʼявився .
      Що до ( дешевого ) пластика на ЗП, то він ніяк не впливає на процес заряджання .
      Маслёнка йде пуста , так як Новс пошта забороняє відправляти горючю рідину.
      Так як аккумурчтори йдуть нові , їх треба перші 2-3 рази ставити на зарядку на 5-6 годин , щоб розігнати до повної ємності.
      Якщо все зробити вірно , аккумулятора вистачає в залежності від активності роботи на 30-40 хвилин .
      Ланцюги на всіх пилках йдуть не заточені .

• Глеб М***

Буду пробовать перезаряжать аккумуляторы, надеюсь поможет и тогда я пересмотрю свой отзыв

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Окремо хочу подякувати продавцю за таку швидку доставку, навіть не очікував, бо оформляв пізно ввечері.

Сама пила хорошої якості, особливо за таку ціну, поки що претензій немає.

• Продавец  Dagaz-shop

Дмитро , дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Дякуємо за товар і швидку доставку.

• Продавец  Dagaz-shop

Олена, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Павло І***

Дякую вам за вашу працю

• Продавец  Dagaz-shop

Павло, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• nikolay b***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

быстро получил, что заявлено в описании есть

Недостатки:
    Ещё не нашел
    • Продавец  Dagaz-shop

Микола,

• Сергій С***
    • Продавец  Dagaz-shop

Сергій, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Ярослав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Якість обслуговування продавцем відмінна.
    Товар відповідає заявленій комплектації. Свою функцію виконує.

Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Dagaz-shop

Ярослав, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Андрей С***

Отличная пилка!
    Работы аккумулятора хватает на 40 минут.
    Для мелких задач на участке дачи хватает с головой. Пилка мощная и надежная! Работал 2 дня подряд. Нареканий нету.

Достоинства:
    Время работы аккумулятора и мощность двигателя
    Недостатки:
    Нету бочка для автоматического подачи масла.
  • Виктория М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Дякую за товар. В комплекті всі деталі. Нажаль масла для ланцюга немає. Легка у руках.

Достоинства:
    Легка
    Недостатки:
    Ще не знаю
    • Продавец  Dagaz-shop

Вікторія, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Инна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Благодарю за быстрое обслуживание. Продавец Александр быстро связался, и на следующий день уже аккумуляторная пила была отправлена. Комплектация соответствует как заявлено в рекламе. Ещё в работе не использовалась, поэтому за достоинства и недостатки пока сказать не могу.

• Продавец  Dagaz-shop

Інна, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Клео Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Дуже вам дякую! Я в захваті! Все супер!

• Продавец  Dagaz-shop

Клео, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Продавець норм, відправив швидко, питань нема. По отриманні перевірили пилку - все гуд. Але зарядку акумуляторів відразу не зробили, а тільки після наступного користування десь через 3 тиждні. Виявилося що зарядний пристрій не заряджає акуми. Чесно, забув де купував і ніяких кординат продавця в коробці не виявилось, тому віддав БЖ знаймому, він відремонтував, тепер все добре. Але враження було зіпсовано.

Достоинства:
    Пилка не погана за свої гроші
    Недостатки:
    Був не робочий блок живлення
    • Продавец  Dagaz-shop

Вітаємо Андрій . Дякуємо за зворотній звʼязок .
      Нам душе шкода за таку ситуацію .
      На весь товар діє гарантія на заводський брак , на протязі якої Ви могли безкоштовно відремонтувати чи замінити на новий блок живлення . Від таких випадків ніхто не застрахований .
      На майбутнє перевіряйте весь товар одразу , щоб не повторити цю помилку .

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Продавець супер. Всім рекомендую. Замовив в п'ятницю вечером, в суботу зранку вже відправили.

• Продавец  Dagaz-shop

Андрій , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Максимально круте обслуговування магазину. Зв'язались майже відразу і відправили у той же день, хоча це була неділя! Пилка - супер. Жодних нарікань.

Достоинства:
    Працює відмінно
    • Продавец  Dagaz-shop

• Евгений Ш***

1 из аккамуляторов умер после двух зарядок

Достоинства:
    Хорошо пилит
    Недостатки:
    Умер сразу аккамулятор
    • Продавец  Dagaz-shop

Вітаю Євгеній. Ми Вам вже написали на вайбер, що гарантія та безкоштовний обмін діе на протязі 14 днів від дня отримання. Нажали Ви повідомили нам через 22 дні. Акумулятори в нас є в продажію Якщо Вам буде потрібно Можете в нас замовити.

• Иващенко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Зв'язались і відправили швидко, повна комплектація, дякую за товар

Недостатки:
    Недоліків поки не знайшли
    • Продавец  Dagaz-shop

Тетяна, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Норм. Перевірив, пиляє добре.

Достоинства:
    Два акумулятора, запасна шина та ланцюг
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Dagaz-shop

Олександр, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Андріян Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Чудовий сервіс, швидко звʼязались та відправили. Комплектація відповідає опису товару в реальності. Відразу пройщла тест на сирій яблунці діаметром 5 см та сухих букових дровах діаметром близько 7 см весе розпиляла без проблем за лічені секунди. Є один нюанс юула наявна легка відрація, але я списую на те що я привик різати бензопилоюа тут примаєщ тільки однією рукою, привикну і все буде дрбре. Як кажуть в кожній бочці меду є ложка дьогью,дьгтю не має є маленька перчинка акумулятори не на 48 В а на 21 В, зарядка відповідно на 22 В. В роботі я думаю це нічого мішати не буде.

• Продавец  Dagaz-shop

Андріян, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Андрій

Все добре!

• Евгений Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Моя первая электропила, по этому сравнивать особо не с чем, на фото результат на сколько хватило одного полного заряда батареи, бралась для походов и вылазок на шашлыки, в целом со своей задачей справляется, собирается легко, не забывайте смазывать маслом шину!

Достоинства:
    Компактная
    Дополнительная шина и цепи в комплекте
    Хорошо пилит
    Недостатки:
    Пока не выявлено
    • Продавец  Dagaz-shop

Євгеній, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Чудовий сервіс, швидко звʼязались та відправили. Опис відповідає реальності. Брав на подарунок, всі в захваті

Достоинства:
    Маленька та зручна
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  Dagaz-shop

Денис , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Бвлан Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Отримали дуже швидко! Все відповідає опису. Коли спробуємо в роботі - доповню коментар. Дякую Олександру за якісну в швидку роботу

Достоинства:
    Відповідає опису
    • Продавец  Dagaz-shop

Євгенія, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Пила зі своїми функціями справляється, заряду акумулятора вистачало приблизно на годину. Швидка доставка.

• Продавец  Dagaz-shop

Юлія, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Надежда М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Пила отличная, даже мне женщине было легко с ней разобраться, при правильном использовании можно довольно толстые деревя спалить.

Достоинства:
    Лёгкая, хорошо пилит, дополнительные цепи .
    Недостатки:
    За час роботы не нашла.
    • Продавец  Dagaz-shop

Надія, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Ольга М***

Все як на картинці.

• Продавец  Dagaz-shop

Ольга , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук . Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Валерий Ш***

Досить швидко пиляє

Достоинства:
    Добре пиляє
    Недостатки:
    Нема бачька для мастила
    • Продавец  Dagaz-shop

Валерій , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Наталия Ф***

Дякую за товар.все ок.
    Працують дуже швидко і гарно.рекомендую.

• Продавец  Dagaz-shop

Наталія , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Приятно удивлён. Доставка как и обещали , даже раньше. Аппарат собрал, опробовал, яблоня диаметр 100мм, 3 секунды. В использовании удобноя, лёгкая. Доволен. Огромное спасибо консультанту Александру.

• Продавец  Dagaz-shop

Володимир, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.