Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Винный аэратор Aroma "KUL" для вина, из ABS-пластика/акриловое волокно и силикон прозрачный

• Оля
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Аератор для вина - це прекрасний інструмент для всіх поціновувачів вина, які шукають спосіб підвищити смак та аромат свого улюбленого напою. Завдяки своєму інноваційному дизайну, аератор миттєво збагачує смак вина, роблячи його більш оксамитовим і насиченим. Легка конструкція та зручний розмір роблять його ідеальним для використання як вдома, так і на вечірці з друзями.

• Продавец  vKarakUliLux

Добрий день! Дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Аератор супер достойно виглядає хороший у використанні

• Діана

зроблений з якісного пластика

• Настя О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Гарно запакований, на подарунок подружці, думаю спдобається

• Продавец  vKarakUliLux

Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Петро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Гарно виглядає в стильній коробці все підійшло