- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Усе відмінно. Рекомендую
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пройшла сезон. Вск добре. Дуже економна.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не глохне після виключення з кнопки
Добрий день!
Вибачте за незручність.
Для уточнення всієї інформації, будь ласка, зателефонуйте за номером телефону (067) 407-53-39.
- Боришкевич В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Питання: куди звертатись по гарантії?
В мене така ж мотокоса і вона працювала з 2007 року.. Але там виробник - Італія. Вирішив обновити техніку і купив цю косу (виробник Китай).. І тепер є питання (можливо гарантійне).
Залив бензин, поставив бабіну.. А вона чомусь дуже туго крутиться і трохи тре об редуктор (а так не повинно бути).. І наступний нюанс - чомусь не вдається зняти цю бабіну і поставити ніж.. (металевий штекер не фіксує бабіну, щоб її відкрутити).. Коса тільки раз заводилась, траву навіть не пробував косити..- Достоинства:
- Коса італійського виробницва служить довго, а до виробництва Китаю є певні питання
- Недостатки:
- у вироба є певні нюанси, сподіваюсь в сервісному підкажуть як їх вирішити.. Розпишу пізніше
- Геннадій
Спробуйте шайбу товсту назад поставити,i ніколи її не знімати і буде вам щастя,і ніж і бабіна стане,велика стоїть завжди і під ніж і бабіну,а тоненьку тіки ніж прижимати і чашку і потім болтом притягнути ну яко сь так
- Дмитрий А***
Ви зняли шайбу , яка має отвір під стопор і слугує обмежувачем при встановленні катушки з лескою .
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова коса.
- Достоинства:
- Зручна, приємно працювати, відносно тиха і досить потужна
- Недостатки:
- Ну, можливо ціна, але її якість того вартує
- Євгеній Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість.
- Достоинства:
- Нема ніяких проблем. Жінка користується три місяці.
- Недостатки:
- Сам на війні.
- Роман А***
Дякую. Прочитав ваш комент і купив своїй дружині теж таку косу. Сам теж там.
- Александр.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В понедельник понесу в сервисный центр, за 2 месяца не прошла даже обкатку , сначала заводилась очень тяжело ( с танцем с бубном) перед ней Китай "ноу нейм" и Альпина обе лёгкие на заводку, подкачал и завёл.
Возле этой игра с карбюратором.
Думал пройдёт обкатку будет норм, на 2м бачке (1й литр бензина), оборвался стартер.- Достоинства:
- Недостатки:
- Хуже дешёвой китайской
- Александр.
Все отлично( в сервисном центре на Кришталева 3 ) починили и настроили карбюратор за 10 мин.
Работает как часы. Пробуем эксплуатировать дальше.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В порівнянні з китайськими (фореста) супер. Це перше враження. Доставлена в термін, але - упаковка ушкоджена, абияк перев'язані скотчем, накладна і чек відсутні.
- Достоинства:
- Економічність, якість.
- Недостатки:
- Доставка.
- Юрій Г***
В мене чек був прикріплений на упаковку під надписом адреси одержувача.
- Тетяна Я***
поділіться враженнями від покупки
- Олександр Р***
Працює чудово, єдиний недолік - відчуття тремтіння рук після тривалої роботи.
- Троценко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили у 2005. За 16 років вона бачила все і у достатній кількості, де китаю очі вилізли б на перший рік, замінив топливний фільтр, все на місці, звичайно пропала тяга тому зараз буду замовляти нову.
Звичайно хто косить дуже дуже багато, потрібно дивитись на потужнішу модель.- Достоинства:
- Розхід топлива
Якість
Вага
- Дмитро Б***
З 2007 року) оригінальний редуктор вбив, поміняв 4 китайські 26х7 редуктори))) побачила мотокоса пекло, ось в цьому році поміняю на новеньку)) старуха правда дуже крута)) невбиваєма майже))
- Гриненко С***Отзыв от покупателя. Продавец: MTOOLS
- Достоинства:
- Купили 5 дней назад, быстро заводится и работает ! Не тяжелая.
- Недостатки:
- пока нет
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий День.Хочу вас запитати,що входить в комплект з мотокосою?
- Юрий С***
А де гарантійний лист? Де чек?
Якщо станеться гарантійний випадок куди звертатись?
Інструкція на українській чи російській відсутня.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая мотокоса
- Достоинства:
- Компактный двигатель, достаточная мощность
- Недостатки:
- Маленький защитный кожух
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коса песня, за 5 лет только бензин заливал да фильтр промывал .
Даже свечю не выкручивал.
Вторую такую же купил сыну в подарок,потому как ПРОВЕРЕННО.
А що стосовно ціни .......
Так панове....
"Дешева рибка--погана юшка"
Нажаль теж провіренно :( - ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
однозначно вещь, рубит ножом молодой вишняк в труху, у соседа штиль в аналогичную цену - детская игрушка по сравнению со спартой
- Андрей
Подскажите, входит ли нож в комплектацию или его надо покупать отдельно?
- Viktor
Да, нож идет в комплекте.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошая вещь.
- Viktor
согласен. Вещь очень хорошая.
- СергійПродавец: Rozetka
Користуюсь активно з 2015р. На початку цього сезону вперше віддав на сервіс для профілактики та чистки. Будь-який бур'ян вона скошує на відмінно, по вазі та шумності питань немає, все досить зручно. Потужність достатня для її розмірів. За 9 років стерлося 3 шпулі та 4 диска.))
- Недостатки:
- Дуже малий захисний кожух, як наслідок вже через 5хв косіння, весь одяг та взуття брудне. Та й камінці декілька разів доводилось собою ловити.
- Дмитрий Р***Продавец: Rozetka
20 років в експлуатації, жодного ремонту, лише фільтри та свічки. Нажаль зникла тяга, дуже важко стало їй, вагаюсь чи брати китайця чи відремонтувати свою? Хотілося якби була трохи потужніша
- Володимир С***Продавец: Rozetka
Купив на Маліновском (Одесса) у 2008 році, рекомендація продавця: обкатка 10 ч. на середних обертах та нікому не давати ( не моє-не жалко), досі працює, в цьому році меняв заслонку, також подшипники (2шт) нижні, бо зьявився люфт. З ліскою 2,4 працює відмінно, 3мм тяжковато, але працює)) диск з победітом ( у комплекті не їде) ріже кустарник та маленькі дерева.
запускається практично з першого разу й досі.- Достоинства:
- Якість, економічность,
- Недостатки:
- можливо, 3мм вже тяжковато крутить
- Ростислав М***Продавец: Rozetka
Коли довго працю на жарі, створюється вакум в баці і пропадає тяга та глохне. Коли відкриваєш кришку баку то бензин піниться як при відкритті газировки. Заміна кришки бака не допомогла. Віддавали по гарантії не допомогло. Більше Oleo-Mac брати не буду.
- Достоинства:
- Гарно заводиться, малий розхід палива
- Недостатки:
- Після 10 -15 хвилин роботи при спеці, створюється вакум в бакі та глохне.
- СергійПродавец: Rozetka
Минулого тижня, вперше з 2015р завіз тример до сервісного центру, причина- тяжко заводиться. Почистили карбюратор і стала як нова. По факту працює в мене з квітня до вересня/жовтня вже 9й рік. За весь час замінив один раз свічку і дві шпулі(вони в мене стираються)). Викошую 4 сотки газону кожні 2 тижні а також прибудинкову та іншу ділянку трохи більше 10 соток - кожні 3 тижні. Комплектний ніж раджу змінити на хороший та легкий диск, тоді будь які бадилля та бур'яни взагалі непомітні.
- Достоинства:
- Безпроблемна, надійна, потужна.
- Недостатки:
- Малий захисний пластиковий кожух, дуже сильно ноги закидує мульчею.
- Игорь Г***Продавец: Rozetka
Де моя 25 не була за свої 12 років у пожарі побувала. Після цього завелась і поїхала. На 11 році поміняв карбюратор і бензофільтр. Хочу купити нову шпулька але стара не здається і працює як і сам трімер
- Достоинства:
- Надійна проста
- Юрій В*** ТитаренкоПродавец: Rozetka
Яка кількість обертів на хвилину?
- ВасильПродавец: MTOOLS
Країна виробник саме цієї моделі?
- MTOOLS
Италия!
- Захар Д***
Китай
- Ігор Г***Продавец: MTOOLS
Оплата частями есть?
- мосейчук е***Продавец: MTOOLS
Оплата частинами є?
- Павло Г***Продавец: MTOOLS
В розстрочку можно купити...?
- MTOOLS
Добрый день! можно!
- Хомыцький В***Продавец: Rozetka
9 год. Коса огонь
- Александр Д***Продавец: MTOOLS
Подскажите - какое масло надо лить и в какой пропорции?
масло двухтактное! 20 грамм на литр бензина! бензин 92
- Олег П***Продавец: MTOOLS
Щось не так із фото. На фото шуруповерт Makita
- Жолт
Где вы видите шуруповерт?Это что-то у вас не то))
- Хомыцький В***Продавец: Rozetka
Служить 8 років. Бомба.
- Іван М***Продавец: MTOOLS
Найкраща коса! Надійна, економна. 3 роки користуюся ніяких проблем!!@
- Достоинства:
- Практично у всьому
- Недостатки:
- Трохи незручний ремінь
- Vitaliy B***Продавец: Rozetka
Скажжитe пожалуйста страну рeгистрации и страну сборки
- Станислав
Италия, Китай
- Александр Н***Продавец: Rozetka
Не знаю, почему так много хороших отзывов, но эта коса живет своей жизнью. Постоянно глохнет, то вообще не заводится. Покосил ей 1 раз - заглохла и не завелась. Отвез в сервис, сказали задиры на цилиндре. Отремонтировали, пару раз поработал ей на даче, перестала заводится опять.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Глохнет через 30 мин.
- Юрій Г***
Купив дану косу в 2008 році. Живу в селі, кошу багато. І за весь цей час з 2008 по 2021 замінив лише підшипники в редукторі. (Ножі і леску не рахую - це розхідний матеріал).
- Юрий
Ви залили неякісний бензин і мотокоса перегрілась. Заливайте лише 92-й і нехай в ньому буде більше мастила.
- Богдан
Юрій, то у вас інша коса, яка була зроблена в Італії, а зараз вони збираються в Китаї. А то понаписували тут люди відгуків про італійські мотокоси, яким по 10-15 років. А ви купіть китайську, яку роблять зараз, і тоді побачимо, що ви напишете.
- Максим В***Продавец: MTOOLS
Подскажите страну производителя?
made in italy
- Захар Д***
Китай
- Серёга Г***Продавец: MTOOLS
Покупал не здесь, 8 лет назад. Убивал нещадно, даже сейчас как новая с пол тыка заводится и работает. Сейчас ещё одну хочу купить. Можно ли её купить в рассрочку на 2-3 месяца
- Достоинства:
- Выносливая, ножами косит даже деревья)
- Серёга Г***
Уже купил, но снова не здесь, с гарант
- MTOOL
у нас дешевле)))
- ОлександрПродавец: Rozetka
Підкажіть будьласка скільки можна нею працювати без перерви.на повну.Я розгублений хочу косу незнаю яку вони приблизно однакові по характеристикам.Хусварна128 штіль55 лео мак спарта25.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Непрацює без бензину
- александр
Штиль fs 138 и работай целый день
- олег
Доброго дня, я працював нею по 8год, з перервою на дозаправки і попити водички, безвідказна коса, шкода що в мене її вкрали. За 6 років нещадного використання жодної поломки. Беріть не пожалкуєте, таку саму подарував тестю, не може нарадуватися.