- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: GunfuTea
Все сподобалося. Дякую!
- Продавец GunfuTea
Дякуємо за високу оцінку! Дуже раді, що Шу Пуер сподобався)
- дмитрий м***Отзыв от покупателя. Продавец: GunfuTea
Хороший
- Продавец GunfuTea
Дякуємо Дмитро, за зворотній зв'язок.
Приємного чаювання.
- СвятославОтзыв от покупателя. Продавец: GunfuTea
Чай неплохой Я не пробовал настоящий лао бан чан так что я не могу судить настоящий этот чай или нет, но вопрос в другом на фотография отчётливо видно на самом пуэре клеймо от самой фабрики но на самом чае этого нету
Ставлю три звезды только из-за документацией и подарочного пробника- Достоинства:
- Неплохой пуэр за свои деньги
- Недостатки:
- Есть вероятность что это подделка
- Продавец GunfuTea
Святослав, дякуємо за відгук! Працюємо з перевіреними постачальниками вже багато років. Смак пуерів з назвою Лао Бань Чжан буде відрізнятись один від одного, оскільки для виготовлення млинця може використовуватись сировина різної якості і у фабрик є власні напрацювання та рецепти.
Дякуємо, що звернули увагу, перевіримо, щоб фото було актуальним. - Роман Д***
Привет,так оно видно то,что на фото в объявлении и то,что ты получил на вид вообще два разных чая,у них на фото вроде бы как средний лист,а у тебя вроде как крупный лист и нет вкрапления броньок как у них на фото!!?
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: GunfuTea
Пуеру конечно 12 лет для своей ценовой категории хороший шу но
- Достоинства:
- 12 лет
- Недостатки:
- Качество
- Продавец GunfuTea
Михайло, дякуємо за відгук!
Чай сам по собі, особливо пуер, дуже індивідуальний і достатньо специфічний продукт.
Шу Пуер - Лао Бань Чжан один з найпопулярніших і найулюбленіший серед наших клієнтів, яким важливий саме ефект пуеру.
Якщо важливий смак, краще обирати інші позиції, які із задоволенням зможемо підібрати за запитом.
- Данилюк І***Отзыв от покупателя. Продавец: GunfuTea
Гидота. Гнила тряпка.
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Найгірший пуер, який ви будь коли пили))
- Продавец GunfuTea
Іван, дякуємо Вам за відгук! Ваша думка допомагає нам вдосконалювати і формувати наш асортимент.
Справді, цей пуер трішки специфічний. Має виражений землистий і прілий запах.
Рекомендуємо спробувати класичний варіант, в якому переважає горіховий аромат і посмак, наприклад "Шу пуер брикет - Юн Чжень, Гунтин (плитка 250 грам, 2011 рік) 5-2-0013-w". - Данилюк І***
Дякую за швидке вирішення питання! Магазин клієнтоорієнтований, менеджер допоміг підібрати інший чай, вцілому покупкою залишився задоволений!)