Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Точилка для ножей Hapstone RS

Оценка пользователей 4.94/5
  • Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SharpMan

Зручний, найвища точність поворотного механізму. Рекомендую

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Хотілось би більш стійку платформу
    • Продавец  SharpMan

Дякуємо за відгук, Катерино! Раді, що ви високо оцінили точність поворотного механізму та компактність Hapstone RS. Дякуємо також за побажання щодо платформи — ми цінуємо та враховуємо такі відгуки

• Назар Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SharpMan

Дуже хороша точилка, все виконано на високому рівні. І що дуже приємно це її компактність, адже щось велике немає де складати. За сервіс компанії окремий жирний плюс)

Щоправда спочатку я сплутав «фічу з багом» :)
    Справа в тому що оновлені універсальні затискачі, мають чорний болт із-за якого виставити нормальний кут заточки не вийде бо камінь в нього впирається. (Див. 1 фото)
    Наприклад на victorinox із-за цього вже на 20.5 градусів камінь лежить на тому болті.
    Ну і я не розібравшись подумав що затискачі ці якісь неправильні і хотів той болт спиляти щоб не заважав.

Виявляється в цьому болті і вся суть «Універсальності» затискачів. Після затискання леза, цей болт треба вкрутити до нижнього затискача так щоб лапи були вже не паралельні, а звужужувались. Після цього вони не в одній точці притискають лезо, а на більшій площині. Тому лезо не буде хитатись зовсім.

Коли я це все зробив і кут нормальний вдалось виставити і болт не мішав і лезо не хиталось)) На Victorinox попри вузьке лезо вийшло виставити 16 градусів що думаю супер результат. (Див. 2 фото)

Достоинства:
    Компактна, якісна точилка
    • Продавец  SharpMan

Щиро дякуємо за такий детальний відгук, Назаре! Дуже приємно, що ви оцінили якість, компактність і сервіс, а ваш досвід із затискачами буде корисним і для інших.

• Олексій С***

Якість ціна на рівні!

Дякуємо, Олексій! Раді, що якість і ціна вас задовольнили

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SharpMan

Давно мріяв про таку точилку. До неї була схожа по виконанню, але саморобна - небо та земля. Раджу всім, хто займається професійним заточуваннм ножів.

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Жодних
    • Продавец  SharpMan

Дякуємо, Олександре! Дуже приємно читати такий відгук — раді, що точилка повністю виправдала ваші очікування й стала гідною заміною саморобному рішенню. Дякуємо за рекомендацію!

• Олексій Ф***

Все відмінно. Рекомендую!

• Продавец  SharpMan

Дякуємо, Олексію, за Ваш відгук!

Раді, що все сподобалося. Дякуємо за рекомендацію та довіру до Hapstone

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SharpMan

Справжнє задоволення в роботі і в результаті. Також придбав насадку для ножиць, все працює добре.

• Продавец  SharpMan

Владиславе, щиро дякуємо за відгук!
      Раді чути, що Ви задоволені як процесом, так і результатом. Також приємно знати, що насадка для ножиць працює бездоганно.
      Гострого Вам натхнення та легкого заточування!

• Игорь Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SharpMan

Бомбезная точилка чисто медитативное занятие

Достоинства:
    Качество на высоте
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  SharpMan

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що якість системи та сам процес заточування залишили приємне враження — для нас це найкраща оцінка нашої роботи.

Якщо матимете додаткові питання чи потребуватимете допомоги — завжди будемо раді допомогти.

З повагою, SharpMan

• Ігор Р***

Непоганий інструмент

• Продавец  SharpMan

Дякуємо, Ігоре, за відгук!

Раді, що інструмент вам сподобався. Якщо з’являться зауваження чи побажання — будемо раді почути, щоб стати ще кращими

• Андрій У***

Все супер!

Дякуємо!
      Коротко, але дуже приємно!
      Раді, що Вам все сподобалося — завжди до Ваших послуг!

З повагою,
      Команда SharpMan

• Павло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SharpMan

Вона чудова , є незначні огріхи, але щось подібне по якості в бюджеті до 200$ знайти вряд чи можливо…тим паче , тут вдалося купити дешевше , ніж на сайті виробника

Достоинства:
    Ціна, якість , виробник Україна, функціонал та можливість його зробити більш широким
    Недостатки:
    На важелі мікропідводки не вистачає більш цупкого важеля
    • Продавец  SharpMan

Добрий день! Щиро дякуємо за детальний відгук і високу оцінку
      Приємно чути, що Ви залишилися задоволені якістю та функціоналом.

Виробник постійно працює над удосконаленням системи, зокрема й мікропідводки — Ваші зауваження дуже цінні для нас.
      Також нагадуємо, що на всі наші системи для заточування діє офіційна гарантія 5 років. Якщо буде потрібна допомога або консультація — завжди раді допомогти!

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: SharpMan

Все чудово, ціна трохи кусається, але сервіс на висоті. Молодці.

Достоинства:
    Дуже якісно зроблено, дуже гарний сервіс. Швидко представники відповідають, допомогають.
    Недостатки:
    Ціна, хотілось би щоб кути трохи менші можна було робити.
  • Малышев в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SharpMan

Станочек очень даже не плохой.Люфтов нету,сделан довольно таки добротно.До этого был станочек в два раза дешевле с коробки были люфты можно было им точить только кухонные дешевые ножи этот же в разы получше будет да и внешний вид хороший.Плюс для меня не нужно фиксировать к столу опорная плита держит станок. К покупке рекомендую!

Достоинства:
    Качество исполнение, внешний вид.
    Недостатки:
    Разве что цена. Но если сравнивать с другими то наверное нету.
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SharpMan

Ще ножі не точив, але після того як зібрав верстат, то зрозумів, що річ якісна. Думаю, що функціюююю він свою виконає на 5 , інших варіантів бути не може)

Дякуємо за ваш відгук!

Раді чути, що якість нашої системи для заточування Hapstone RS вам сподобалася. Впевнені, що він вас не розчарує, і ви з легкістю досягнете бажаної гостроти своїх ножів.

Якщо у вас виникнуть питання щодо використання, звертайтесь, завжди раді допомогти!

• Володимир

Пробували точити ? При зміні каменів тримає кут ?

• Вал К***

кейс в комплекте?

• Сергей А***

Все подобається

• Продавец  SharpMan

Дякую Вам що знайшли час залишити відгук, бажаємо приємного користування !

• Володимир С***

Відмінна якість

Достоинства:
    Не великий розмір,висока якість.
    • Продавец  SharpMan

Дякую за відгук, приємного користування !

• Ольга

Класна річ

• Продавец  SharpMan

Велике дякую Вам за відгук, і Ваш вибір!

• Яцюк А***

Висока якість виробу

• Продавец  SharpMan

Дякуємо з відгук ! Бажаємо приємного користування !