- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Супер. Мене задовольнив повністю.
- Недостатки:
- Не має
- Наталя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Дуже хороший насос. Відповідає опису. Працював без нарікань. Продавця рекомендую
- Віталій А***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Пока, все работает нормально!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Брав для каналізації зі своєю задачею справляється
- Достоинства:
- Швидко качає. Не шумний.
- Недостатки:
- Не виявив
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Все працює чудово.
Тихо, швидко.
Але не вистачало третьої руки, або ще пари рук, щоб все налаштувати. Але це вже мої проблеми. До насоса немає претензій.- Достоинства:
- Працює тихо, качає потужно
- Недостатки:
- Не виявив
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Корисна штука, користувалися вже декілька разів,качає добре
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Качає відмінно
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Пушка-бомба! Не ожидал! Опустил на 4.5 метрв и 50 метров в плавном подъёме около метра, выплюнул 6 кубов за пол часа! Супер! Рекомендую!
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Придбав насос Rona 1,1 кВт в серпні цього року суто для кухонної каналізації та відкачування дощової води. За два місяці користувався ним разів пят-шість. З тими завданнями, для яких він був придбаний, справляється відмінно. Каналізацію маю на два круга, довжина шлангу 40 м.
- Достоинства:
- Тиха робота, достатня потужність
- Недостатки:
- Кабель, що поєднує насос з поплавком мав ушкодження (не критичні тріщини) від довгого зберігання у зігнутому положені зберігання в
- Оксана И***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Замовили насос,в перший день перестав працювати. Написала негативний відгук і оформила повернення товару. Передзвонив мені менеджер запитав що конкретно з насосом ,розповів що може бути і як правильно користуватись.Я спробувала по його відео-інструкції і він запрацював. Все працює дякую
- Продавец TopOasis
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Прийшов насос, в описі пише, що є подрібнювач але його там нема. Не можу докачати яму на 4 круга, постійно збивається. Уже три рази знімав кришку щоб почистити крильчатку. Якби знав що він без ножа, то не купляв би. Напишіть нормально опис. Тепер прийдеться другого купляти. Дурно потрачені гроші.
- Достоинства:
- Не бачу
- Недостатки:
- Збивається.
- Продавец TopOasis
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, що склалася.
У характеристиках товару зазначено подрібнювач, яким у цій моделі виступає крильчатка з лопатями, що подрібнює м’які фракції у рідині до 3 см. Це видно і на основному фото товару. Такий тип насосів розрахований для вигрібних ям, де вміст складається переважно з рідини (60–80%).
Якщо ж переважає густа маса (наприклад, вуличний туалет), тоді краще підійде модель із двома ступенями подрібнення — крильчаткою та ножами (або фрезою), які спеціально створені для подолання складніших відходів. Такі моделі ми також пропонуємо і завжди готові підказати, яка саме підійде у вашому випадку.
На жаль, не завжди вдається врахувати всі нюанси без консультації. Ми цінуємо ваш відгук і вже переглядаємо опис товару, щоб зробити його ще зрозумілішим для майбутніх покупців.
Якщо буде потреба — зв’яжіться з нами, постараємось допомогти з рішенням.
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Купив минулого року. Використовував три рази, все було гаразд. Цього року не запустився. Не рекомендую
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Ввічливий консультант. Насос за призначенням працює - на відмінно.
Яма вигрібна на 11 кубів - 27 хвилин часу.- Достоинства:
- Недостатки:
- Окиси на ще новому виробі
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Залишився задоволений покупкою. Працює добре, швидко відбувається відкачування рідини з каналізації.
Не забудьте також придбати шланг (у того ж продавця все є), хомут (для кріплення шланги), трос або ланцюг (щоб занурити/витягнути насос).
Виконував викачку у декілька дії:
1. Занурив насос. Витягнув що зміг, до відключення по рівню поплавка.
2. Підняв сапкою поплавок щоб знов включився насос і затягнув максимум рідини.
3. Вимкнув насос. Набрав води, промив яму.
4. Ще раз включив насос и витягнув все.
У виробника насоса є ще потужніша модель, дванадцята. Не обов'язково купляти потужніше. Вам цього буде достатньо.- Достоинства:
- Швидко і надійно
- Недостатки:
- Не знайдено
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Насосом задоволений. Яму, на яку я витрачав півтори години викачав за 25 хвилин. Маю надію, що так буде і далі!
- Достоинства:
- Ціна, потужність, тихий.
- Недостатки:
- Не виявлені
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Двигун потужний і тихий. А от насос недопрацьований. Через малий отвір густі фрації фекалій просто не потрапляють до подрібнювача. В результаті насос іх не відкачує (працює вхолосту). Поплавок працює як йому заманеться. Щоб насос ввімкнувся - його потрібно або потрясти, або перевернути на інший бік. Взагалі він потрібен лише тим, хто планує залишати насос в ємкості (ямі) на постійній основі. Особисто я не довіряю повному зануренню у рідини приладів, які працюють від електромережі. Тому поплавок мені виявився взагалі непотрібним (я про це під час замовлення не подумав, мій косяк:)).
Ну і на останок фото насоса на третій день після першого занурення (тиждень після придбання). Я розумію що метали ржавіють. Але щоб так швидко? На мою думку це фото говорить про якість захисного покриття у дешевого товару. А насос дійсно дешевий - це ще одна його перевага.- Достоинства:
- Тихий, швидко відкачує рідини
- Недостатки:
- З густими фекаліями не справляється, погано працює поплавок.
- Продавец TopOasis
Доброго дня. Для густих фекалій рекомендуємо насос з двоетапним подрібненням (ножі+робоче колесо з ріжучими кромками).
ссылка
Даний насос має одноетапне подрібнення за допомогою крильчатки з ріжучими кромками і подрібнює м'які фракції до 3 см у рідині. Цей насос рекомендовано використовувати для вигрібних ям, де переважає рідина над густиною приблизно 60 на 40 %.
Стосовно корозії на металі: агресивне середовище прискорює процес іржавіння. У прісній воді це може зайняти більше часу.
Для забезпечення коректної роботи поплавка Ви повинні знати.
Коли рівень рідини піднімається, поплавок також піднімається.
У певний момент підняття досягне рівня, при якому поплавок активує перемикач, замикаючи або розмикаючи електричний ланцюг, що запускає насос.
Насос починає працювати і відкачувати рідину.
У міру зниження рівня рідини, поплавок також опускається. При досягненні нижньої точки, поплавок вимикає насос, щоб запобігти роботі "сухого ходу".
У даному насосі використовується реле нахилу, вбудоване в поплавок. Коли поплавок нахиляється на певний кут через зміну рівня рідини, реле змінює свій стан.
Для коректної роботи поплавка рівень рідини над насосом має бути приблизно від 10 см від ручки насосу, щоб поплавок знаходився у вертикальному положенні. Далі при зниженні рідини поплавок опускається і в той момент, коли рідини буде залишатися приблизно 40 см від дна, насос вимкнеться. Тому у Вас скоріше за все через це поплавок і не працює коректно. - Продавец TopOasis
Поплавок вимикає насос приблизно на рівні ручки в горизонтальній площині, тому що насос занурювальний і він повинен знаходитися у рідині, щоб його двигун постійно охолоджувався. Якщо цього не буде, то насос перегріватиметься і спрацює термозахист, який вимкне насос.
Якщо потрібно відкачати до самого дна, рекомендуємо заздалегідь перед відкачуванням зафіксувати поплавок до ручки насосу у вертикальному положенні. При цьому стежити за процесом викачування рідини. Коли рівень рідини буде знижуватися і насос буде працювати не повністю занурений у рідину, то такий процес відкачування має тривати не довше 1 хвилини. Інакше може перегріватися обмотка двигуна через недостатнє охолодження рідиною.
Насос необхідно вимкнути з електромережі при досягненні мінімального рівня рідини у вигрібній ямі.
- Виктор О***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Насос бомба.Дуже задоволенний.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Нема.
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Не відповідає 1.1 кВт,прилад показав 450 В.
- Достоинства:
- Гарно пофарбований
- Недостатки:
- Мала потужність
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Насос свої функції виконує, перший запуск відбувся без проблем. Надіюсь, так буде й надалі)
- Достоинства:
- Працює, воду відкачує
- Недостатки:
- Поки немає
- Леонід Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Насос дійсно добрий. Продавець теж відправив блискавично. Рекомендую
- Костянтин Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Працює без зауважень. Дякую за гарний сервіс!
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Дякую команді за швидку доставку,оперативне реагування на питання. Через півгодини викачав яму на 12 кубов,без проблем. Двигун працює тихо. Рекомендую.
- Достоинства:
- Швидка доставка, якість упаковки і комплектності,простий в експлуатації, тихий і надійний.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Прислали насос в нерабочем состоянии. После обращения в сервисный центр, обещали вопрос решить в течение месяца
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не рабочий
- Продавец TopOasis
Доброго дня. Питання вирішено. Ви повідомили, що прибрали шматочок заліза, який випадково потрапив в робоче колесо і насос запрацював.
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
До насоса у продавця взяв сразу і шланг. Дуже задоволений. Вже провірив. Рекомендую цей насос і продавця. Дякую.
- Достоинства:
- Потужний, не дорогий.
- Ігор У***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Співвідношення ціна - якість досить непогане (за ремонт подібного насоса з мене запросили до 3000 грн, дешевше взяв новий насос, який виконує функціонал). Використовую на присадибній ділянці, викачую септик з кільця переливу. Кільце основне викачує асенізаторна машина.
- Достоинства:
- Потужний. Непогано працює в сильно забрудненій воді.
- Недостатки:
- Кілька разів клинило мілкими камінцями, але це може стосуватися будь-якого насоса.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Добра якість, і гарна ціна
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Хороший насос
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нет покамисть
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Ok.its very good
- Достоинства:
- От а до я
- Недостатки:
- Ніц нема
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Хороший насос, качає дуже швидко, у мене 1 куб виходить десь за 6 хвилин, прекрасний результат. Працює дуже тихо. Доставили все швидко. Всім рекомендую
- Достоинства:
- Швидко качає, працює тихо
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Микола Б***
після 4-5 разів використання виникла насупна проблема: насос гудить, але не качає, і тільки після його прехиляння з боку на бік по декільканадцять разів починає працювати, хоч перші рази обходилось без цього. Неприємний момент, бо не знаєш скільки часу пройде поки він нарешті запуститься і чи запустить взагалі
- Продавец TopOasis
Доброго дня. Для вирішення даного питання стосовно роботи насосу необхідно зняти нижню насосну частину і перевірити наявність сміття, камінців або волосся, яке може потрапляти в крильчатку з лопастями і призводити до зупинки роботи насосу.
- Микола Б***
Справді! Зняв нижню частину, а там купа волосся, троє дівчат у будинку)))). Все почистив - працює без жодних нарікань. Дякую за пораду і оперативну відповідь!
- міша н***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Насосом задоволений свою роботу виконує на 100 потужний викачує каналізацію повністю рекомендую рукав просто бомба міцний надіюся прослужить довго надіюся насос прослужить довго
- Достоинства:
- Якість рукав зроблений качиствино
- Недостатки:
- Немає всім рекомендую магазин шо вам потрібно можете вибрати все шо вам необхідне для каналізації для вигрібних ям дякую магазину і розетці
- Продавец TopOasis
Дякуємо! Звертайтеся!
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Нормально! Ожидание пока оправданы!
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Качає нормально. Скільки прослужить не знаю, побачимо.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Поки не знаю.
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Всем привет
Купил данный насос для перекачки сливной ямы. ОЧЕНЬ доволен покупкой. По сравнению со старым типа "харьков" вообще пушка ракета.
Теперь рекомендации
1. К насосу не покупайте резиновый шланг (разных цветов бывают. Синие, желтые и т.д.) Мороза они не выдерживают.
2. Покупайте на подобе пожарного рукава.
Я купил вот такой ссылка
ВНИМАНИЕ - я купил не того диаметра!! нужен на 2 дюйма, а этот на один. Пришлось мудрить с переходником и куском старого резинового.
3. При первом включении внимательно следите за концом шланги из которого будет вытекать "вода". В первый запуск у меня его выкинуло из ямы от напора и неопределенное количество "воды" вытекло во двор на плитку. Теперь фиксирую его крышкой люка. Но это ерунда.
Короче говоря - рекомендую. Жить станет проще))
Сорий что без фото. Уже не хочу вытягивать его из ямы. Может когда то дополню отзыв.- Достоинства:
- уже описал
- Недостатки:
- не обнаружил
- Микола М*** ЗаярнийОтзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Працював з ним декілька раз по годині сподобався.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Не знайдено
- Ульянов В***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
брав на заміну старому. НОВЕ.
- Достоинства:
- свои функции выполняет
- Недостатки:
- пока нет
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis
Дуже порадував своїми можливостями.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки нема