- Ксенія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Соответствует описанию
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Топ за свої гроші
- сербина и***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
- Анатолій В***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Займаюся вже півроку, нарікань нема. Все влаштовує.
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Мене 120 кг. З першого разу поламав колесо. На таку вагу не розраховано. Тому, якщо ви важкий НЕ КУПУЙТЕ!!!
- Продавец CHAMPS
Добрий день, нам дуже прикро, що склалось таке враження після покупки. Радимо розглянути металевий варіант. Дякуємо, за Ваш відгук
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Что бы собрать колесо нужны 3 богатыря. Ну или одна женщина, которой очень надо)
Хорошее колесо, ручки резиновые, гораздо лучше чем из поролона. Коврик под крокодила, прикольный)
В общем, хорошее колесо.- Продавец CHAMPS
Анна , дякуємо за зворотній зв'язок )Раді, що Вам все сподобалось та продуктивних тренувань)
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Только получил. Собрал и уже попробовал. Лёгкий, удобный. Рекомендация изготовителю: трубку удлинить, чтобы резиновые ручки упирались в торец трубки и оставался небольшой зазор ( 1мм максимум) между колесами и торцами ручек. Пришлось вкладывать в ручки втулки.
- Достоинства:
- Лёгкий, удобный и не дорогой.
- Недостатки:
- Коротковата трубка
- Продавец CHAMPS
Николай, дякуємо за замовлення та рекомендації. Вам продуктивних тренувань)
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Чудовий та практичний тренажер. На початку важко, але потім стає легко.
- Продавец CHAMPS
Тетяна, продуктивних тренувань ) Завжди Вам раді
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Ідеальне дісбаланс якості та ціни.
Дуже якісно за нізку ціну.
Два колеса мої 80 кг витримує без питань.
Зручні ручкі як я і хотів (не паролон бо він потім пахне) руки по ним не ковзають, як і самі рукоятки по осі.
Нічим не пахне (так, особисто для мене це важливо).- Достоинства:
- Продавец CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Простой, недорогой, быстро собирается, хорошие ручки.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Продавец CHAMPS
- Ганна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Колесо не відповідає дійсності, зламалося одразу, продавець відмовився робити заміну. Не рекомендую купувати цей товар!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зламалося одразу
- Продавец CHAMPS
Доброго дня, ситуація була вирішена наступним чином, був зроблений обмін товару, за рахунок магазину. Дякуємо, за розуміння!
- Валерій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Покупкою задоволений
- Достоинства:
- Мала ціна,хороша якість
- Продавец CHAMPS
Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Ціна - якість влаштовує
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Классическое колесо для пресса: просто, надёжно, ещё и небольшой коврик под ноги к нему в комплекте. Когда брал он ещё был в акции, поэтому за такую цену вообще не найти
- Достоинства:
- Надёжный, недорогой плюс коврик под ноги в комплекте
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук, гарного користування) Завжди Вам раді)
- Ганна Є***Продавец: CHAMPS
Гарний товар за свою ціну, спочатку виникла проблема товар був дефектний , але продавець поставився з розумінням та поміняв на новий, дякую!
- Достоинства:
- Порядність продавця
- Продавец CHAMPS
Ганна, дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!