Отзывы покупателей о Тачка садово-строительная двухколёсная GardenJoys Серая 390кг
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Schöner Garten
Чудова якість і доступна ціна.
Дякуємо за відкуг!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Schöner Garten
Тачка не дуже хорошої якості, ржавіє зразу після дощу. Користувався за 3 місяця разів 5.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ржавіє, колеса погано крутяться
- Продавец Schöner Garten
Добрий день!
Нам дуже прикро що ви зіткнулися з такою проблемою.
Тачка фарбується фарбою 3 в 1. Для зменшення собівартості. Тому при зберіганні на вулиці може трохи поїржавити. Це звичайно діє на естетику, але на користувальницьки функції тачки це не відображається.
Колеса можуть крутитися гірше при сильно затягнутой гайці.
Щоб тачка прослужила довше і була в кращому вигляді краще її зберігати в приміщенні або під дахом. - Сергій К***
Добрий день я вибачаюсь але тачка у Вас не дешева, а фарбуєте ви її дешевою краскою. То ви б тоді вказували в характеристиках що тачку треба зберігати не на вулиці. ( Якщо вона б стояла на вулиці то вона вже напевно проржавіла) З приводу коліс які погано крутяться я Вам набирав і казав на 2 день після покупки що з колесами щось не те ви мені відповіли все гаразд вони стануть на місце(Чомусь не стали) Правда що відгуки які написані про цю тачку на сайті Розетка написані тільки вами щоб краще продавались Ваші не якісні тачки. ( вказано що вона видержить вагу 390кг. сумніваюсь)
- Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Schöner Garten
Тачка дуже сподобалась, на відміну від китайських тачок, де колесо(са) спереді і без підшипників. Єдине, що в китайських краще, це штамповаше суцільно-листове оцинковане корито. А тут зварене з шматків (окрема площина - окремий лист) крапковим зварюванням з листів можливо 0,5 мм товщиною.
- Достоинства:
- Колеса на підшипниках, легка, вмістка, меньше навантаження на руки.
- Недостатки:
- Тоненькі листки корита.
- Продавец Schöner Garten
Дякуємо за відгук! Корито на тачку виготовляється з листів завтовшки 0.8 мм. Є корита на заміну.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Schöner Garten
Очень хорошая.Крепкая,удобная,лёгкий ход.
- Достоинства:
- Да
Дякуємо вам за відгук!