Отзывы покупателей о Мультифункціональний пістолет для поливання Karcher (2.645-266.0)
- Коля ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe
Пока хорошо
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення прийшло зовсім не те що замовляла і з іншим артикулом . Мені дуже сподобався цей пістолет для поливу але не впевнена що може прийти те, що замовлю знову .
- Євгеній Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший потік на місці зміни режиму поливу через 2.5 роки активної і жорсткої експлуатації (падав і на газон, і на бетон). Тому питань нема, замовив другий і півроку політ нормальний, далі буде видно). Це Керхер, і цим все сказано)
- Достоинства:
- Зносостійкість, нормальний тиск, не тече.
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна насадка
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надійний, невеликий, порівняно легкий.
Напір струму регулюється плавно окремим ричажком, а ручка тільки вмикає чи вимикаю воду. Дуже зручно.
Три режими задовольняють будь-які потреби: душ, тонкий струм та широкий дрібний розпилювач. Перемикатися поворотом насадки теж плавно, тож за потреби можна отримати якісь проміжні режими- Достоинства:
- Зручна конструкція, легкий
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
рекомендую використовувати
- Достоинства:
- гарний поливний пістолет з режимом фіксації води або перекривання, що дуже зручно, коли до крану далеко іти
- Недостатки:
- не знайшов
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный пистолет. Спасибо продавцу.
- Алексей Г***
Ручка фіксується,як працюють режими поливу ,дальність,розпилювання???
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розвалилась через рік користування
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дужа класна та якісна поливалка з трьома режимами, регулюванням напору та фіксаційною ручкою.
- Достоинства:
- Регулювання подачі напору, фіксаційна ручка
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все ок. працює на 100 %
Дякуємо Вам за відгук!
- Павел З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это лучшее,чем всё,когда-либо использованное мною,для полива. Сделан добротно,в работе удобен. Рекомендую!!!
дякуємо Вам за відгук!
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный пистолет.
- Любовь В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#моєрозпакування
- Достоинства:
- Якісний пістолет. Все працює чудово! Користуємось більше місяця
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий пістолет міцний та якісний, струменем б'є на 7 метрів, напір чудово регулюється однією рукою.
- Илья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ForFamily
- Олексій К***Продавец: Rozetka
Розвалилась через рік користування. Не рекомендую.
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що у вас виникла така ситуація.Ваш відгук буде врахований для подальшого вдосконалення продукції.
- Вадим М***Продавец: Rozetka
Чудовий пістолет для поливання від німецької компанії Karcher, виготовлений якісно, відчувається добротність (надіюсь, що вистачить не на один рік). Має 3 режими розпилювання, подачу води можна регулювати однією рукою, є кнопка, яка блокується, для режиму постійного поливання.
Забирали з точки видачі, куди товар прийшов дуже швидко.
Пістолет дуже сподобався! Рекомендую!- Достоинства:
- Якісний, добротний, 3 режими розпилювання, кнопка для постійного поливання блокується, можна регулювати однією рукою
- Недостатки:
- не виявлено
- Анна М***Продавец: Rozetka
Отличный пистолет. Несколько режимов, не нужно удерживать спуск.
Рекомендую к покупке.- Достоинства:
- Несколько режимов, не нужно удерживать спуск
- Недостатки:
- За несколько лет не нашла