- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-зеленый
Замовила ,отримала склала за 15 хв ,зручно ,тепер точно шланг буде в порядку
- Достоинства:
- Компактність
- Евгений
3/4 можно намотать на него и сколько метров ?
Представник брендуДоброго дня! Цей товар розрахований під ½ 45м. Якщо намотати ¾ то буде не зручно користуватись. ¾ - до 30м.
- ЕрікОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-зеленый
Трохи дешевий та тонкий пластик, барабан чіпляє конструкцію, але не дратує. Ручку можна складати. В цілому задоволений візком, рекомендую. Отримав те що хотів. Особливо враховуючи вартість по акції.
На барабан намотана шланга 1/2 25м. По відчуттях, туди така шланга і 50м влізе.- Достоинства:
- Ціна, конструкція, зовнішній вигляд, зручність.
- Недостатки:
- Слабенький і не зовсім якісний пластик.
- Анна К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-зеленый
Відмінний візок для шлагнів поливу. Завжди шланг будь яким чином збиравсь та лежав займаючи багато місця. Купили візок для намотування і тепер гарно можна намотувати до 45 метрів. У нас на ділянці 2 по 20 метрів 1/2. Чудово намотується на катушку. Гарно зроблений візок з якісних матеріалів та завдяки колесам перевозимо та розмотуємо шланг в потрібному місці легко. Тепер гарно зберігається та не займає багато місця. Рекомендую
- Юрій С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-зеленый
Надоїло постійно змотувати вручну шланг і вирішив придбати дану катушку, задоволений на всі 100%, шланг накручується рівномірно, немає перелом і непотрібно завжди повністю розмотувати лише на стільки скільки потрібно
- Достоинства:
- Якість матеріалів
- сергей л***Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-зеленый
Брали в частный дом очень удобно с этой тележкой шланг наматывается равномерно и нигде не перегибается,плюс удобно хранить!
- Недостатки:
- Пока нету