Отзывы покупателей о Орбитрек FitLogic BK8731TP
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив такий, зібрав сам. Деталі виглядають масивно і надійно. Але, сборку яка була з упаковки, довелося підтягувати через деякий час, бо з'явилися люфти та стуки. Зараз працює гарно та безшумно. Окреме питання викликає дисплей. Він дуже яркий і б'є в очі. Швидкість та дистанцію відображає некоректно, тому тренуюсь по часу.
Оцінка за якість деталей - відмінно, мінус бал за дисплей, і мінус пів балу за примітивну сборку на виробництві.
Загальна оцінка за мій тренажер 3.5 бали.- Достоинства:
- Надійність
- Недостатки:
- Іформаціне табло, якість сборки
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розчарований цим тренажером. Купив його у вересні, десь за тиждень використання почали дуже сильно скрипіти ролики. Викликав майстра з гарантійного обслуговування. Перш ніж прийти, порадили змастити селіконовим мастилом. Змастив, вистачило на 5 хв. Повідомив, що продовжує скрипити. Десь за тиждень приїхали майстри, повідомили що погані ролики та зняли їх. Десь за тиждень поставили нові та пообіцяли, що працюватимуть вічно. І ось за два тижні знову почали скрипить.
Тренажер за 30 000 грн не може бути такої якості.- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже скрипить
Представник постачальникаДоброго дня Ігор. Нам дуже прикро, що вам довелося зіштовхнутися з такою ситуацією. Зв'яжіться будь ласка повторно до сервісного центру для розв'язання проблеми. На разі сервіс приймає заявки з вівторка 14.11.23.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тренажер прийшов запакований як треба, зібрав по інструкції, начебто крутиться, але нагрузка не змінюється. Через кілька днів при ходьбі видає свист.
Представник постачальникаДоброго дня Дмитро. Дякуємо що обрали бренд Fitlogic. Зверніться будь ласка до нашого сервісного центру, на сайті знайдете номер телефону. ссылка
- Дмитрий П***
Сервісний центр не відповідає по номеру вказазанному на сайті і не передзвонює
- Марія П***
Тоді можна спробувати через підтрику Розетки наскільки я знаю ссылка
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все прийшло надійно запаковане. Зібрав без проблем. Тренуюсь та радію). Поки все влаштовує.
- Достоинства:
- Програмований, міцний, виглядає добре.
- Недостатки:
- Комп на англійській.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за приємний відгук та за високу оцінку!
- Плахотников С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив даний тренажер для дому. Зібрав десь за 3 години. Багато часу пішло на розпаковку. Було видно, що упаковка не з заводу - багато скотчу, скоб і ТД.
Також, хотів би зауважити, що, розмір 159х71х168 см не відповідають дійсності, у робочому вигляді він займає 195-200 см у довжину- Достоинства:
- Важкий, деталі виглядають надійно, підходить для чоловіка 185 см х 95кг ідеально
- Недостатки:
- Погана упаковка
- Ігор
Сергію, доброго дня.
Підкажіть, будь ласка, чи не скреплять ролики у тренажера, чи потрібно їх змащувати?
Дякую Вам!
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Упакован качественно. Сборку осуществил один за 2 часа, что не составило особого труда благодаря тому, что множество болтов и гаек с шайбами производитель заблаговременно вкрутил на свои штатные места, осталось только открутить и прикрутить на место нужные детали соответственно подробной инструкции по сборке. Аппарат достойный, крепкий, устойчивый, с качественных материалов, ничего не скрипит и не люфтит. На мой рост 188 см и вес 100кг подошёл отлично. Единственный минус - меню на бортовом компьютере на английском языке, но в инструкции все функции указаны с переводом, что порадовало! Ещё порадовала цена по акции )
- Достоинства:
- Качественный!
- Недостатки:
- Меню на бортовом компьютере только на английском языке.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за високу оцінку, та за приємний відгук.
- ТаняПродавец: Rozetka
Чоловік купив для себе такий Орбітрек так як набрав зайву вагу. Займається на ньому кожен день. Результат уже вимальовується.
Дуже зручний у використанні.- Достоинства:
- Сучасний,зручний
- Артур К***
Який результат?
- Емма Ч***Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня Емма. Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.
- В'ячеслав К***Продавец: Rozetka
Дуже круто
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.