Отзывы покупателей о Ручная овощерезка измельчитель для овощей и фруктов терка с насадками BRS Green
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Овочі нарізає рівномірно, економить багато часу під час приготування. Подобається, що не потрібно користуватися великою кількістю ножів і терок.
- Андрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Овочерізка виявилася якісною та практичною. Ручка зручна, рука не втомлюється.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
При першому використанні уся насадка пожмакалась
Доброго Вам дня!
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через заводський дефект товару, що виявив себе тільки під час застосування товару за призначенням.
На цей товар Ви маєте повноцінну гарантію, тому з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер для вирішення даного питання.
Будь ласка, очікуйте та гарного Вам дня!
- Карина М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Овочерізка виявилася якісною та практичною. Терка подрібнює швидко і рівномірно. Підходить для твердих овочів та фруктів. Ручка зручна, рука не втомлюється.
- Валерий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Бажано зробити більш надійний фіксатор.
- Достоинства:
- Гарний дизайн, добра присоска, гострі насадки.
- Недостатки:
- При роботі злітає ручка. Робив з яблуком Навантаження невелике.
- Продавец StarLight
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Аліса Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Річ, яка реально полегшує життя на кухні. Вона дешева, компактна, але робить роботу за кілька секунд.
- Продавец StarLight
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Рекомендую всім, хто хоче готувати швидко, красиво та без зайвого клопоту!
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зручний контейнер-збірник дозволяє різати продукти прямо в миску без зайвого бруду.
- Засмучений К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Продавець мабуть не тестував товар. Насадки наче з плотної фольги. Морква одразу погнула насадку.
- Достоинства:
- Інші товари якісні.
- Недостатки:
- Товар сам по собі недолік.
- Продавец StarLight
Владислав, доброго Вам дня! Вибачаємось перед Вами за незручності за дефект товару. Будь-ласка очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення цього питання.
- Продавец StarLight
Питання було вирішено шляхом перерахування Вам грошової компенсації по замовленню. Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності та будемо раді бачити Вас в подальшому!
- Данил Е***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Компактная вещь, которая всегда пригодиться дома!
Оперативно отправили, благодарю- Продавец StarLight
Данило, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!