Отзывы покупателей о Ручная овощерезка 14в1 нож измельчитель для овощей и фруктов многофункциональная Vetta Black-Green

Оценка пользователей 4.8/5
  • Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Навіщо ви пишете про насадку з квадратними отворами 6 на 6 мм, якщо ми навіть не спроможні поставити ті насадки про які ви пишете на пакуванні? Я максимально не задоволений, тому що не відповідає опису.

Достоинства:
    Ще не користувався але вже розчарований.
    Недостатки:
    Не відповідає опису, брав суто заради однієї насадки і саме її мені вирішили не класти. Судячи з коментарів це продавець так розважається.
    • Продавец  StarLight

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук.

Хочемо уточнити, що комплектація товару повністю відповідає інформації, зазначеній у картці товару на "Rozetka", за якою було оформлено замовлення.

Невідповідність виникла через інформацію на пакуванні від виробника, де може бути вказана універсальна комплектація для різних модифікацій товару. На жаль, виробник не завжди оновлює поліграфію під конкретну модель.

Нам прикро, що це викликало у Вас негативні емоції. Якщо товар Вам не підійшов - Ви могли скористатися можливістю повернення або обміну у встановлені терміни.

Але ще раз наголошуємо на тому, що в карточці товару, з якою Ви ознайомилися та в підсумку оформили замовлення - все вказано повністю коректно.

Дякуємо за зворотний зв’язок!

• Анатолий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Якість матеріалів відмінна, дизайн сучасний. Рекомендую всім, хто любить готувати швидко, але акуратно!

• Елена Т***

Набір класний, але не поклали одну насадку: слайсер 1мм

Достоинства:
    Комплектація
    Недостатки:
    Не вистачає насадки
    • Продавец  StarLight

• Іван Б***

Все добре.

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Вместо 15в1 пришло 14в1, в остальном все ок, товар целый, комплектация 14в1 полная

Недостатки:
    Несоответствие между заявленным и отправляемым товаром
    • Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Щодо неповної комплектації, то дана інформація буде перевірена, після пересорт буде усунено. В будь-якому випадку вибачаємось перед Вами за надані незручності.

• Вадім С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Зручна та корисна річ на кухні. Тепер все ріжу тільки нею. Готувати стало набагато зручніше і швидше, всі овочі рівненькі та гарні. Леза гострі. Я задоволений!

• Продавец  StarLight

Вадім, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!