- AI аналіз відгуків44 відгуки: 90% позитивний, 7% нейтральний, 3% негативнийВиберіть, щоб дізнатися більше
- Дар'я Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює, все показує
- Борщова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Термометр приїхав вчасно. Вже використовували, працює добре
- Достоинства:
- Температуру показує вірно
- Продавец StarLight
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все добре.
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Нормально виконує функції
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Удобный термометр...
- Юрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже гарний пристрій, для старих приладів в котрих немає термометра. Моїй духовці, зі зламаним регулятором температура, дуже виручає!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює справно
- Достоинства:
- Обʼєктивно відображає температуру
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швидка доставка,все працює
- Недостатки:
- Не має!
- Продавец StarLight
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже хороша річ. В моїй духовці немає вбудованого термометра, тому мені дуже зручно із цим.
- Достоинства:
- Не дорого, зручно
- Продавец StarLight
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Точно показує температуру, зручний у використанні за рахунок того, що можна як підвісити, так і поставити, шкала не перевантажена тими нікому не потрібними фаренгейтами, як в інших термометрах, нічого зайвого! Покупкою задоволений!
- Достоинства:
- Точність, зручність у використанні
- Руслана В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Скажіть будьласка,чому термометр прийшов запакований просто в пакетику?
Духовка поставлена на 200градусів а термометр показує 120???
Як це розуміти- Продавец StarLight
- Олег Ш***
Дякую за інформацію, шкода що не прислухався і теж отримав подібної якості виріб
- Дмитро
Термометр легко перевірити зануривши в кип'яток, він завжди 100 градусів.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Перевірила, термометр дійсно показує правильну температуру.
Прийшов своєчасно.
Трохи пошкоджено пакування, але на якісь це не вплинуло. Покупкой задоволена.- Достоинства:
- Правильно показує температуру, що головне.
- Недостатки:
- Трохи пошкоджено пакування
- Продавец StarLight
- Елісавета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовила у зв'язку з покупкою газової духовки. Одразу скажу, що в інструкції до газових духовок зачасту є пояснення, в якому положенні регулятора можна отримати бажану температуру)
Тим не менш, користуюсь цим термометром регулярно - дуже подобається відчуття контролю над температурою, адже чітко видно, яка там погода всередині.
Без сумніві раджу усім, кого хвилює температура приготування страв.- Достоинства:
- Працює і виглядає супер надійно. Сподіваюсь, служитиме вірою і правдою)
- Недостатки:
- Багато людей не в курсі про такий девайс і роками жаліються на свою духовку
- Продавец StarLight
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
В тот день как пришёл термометр, решила испробовать, поставила выпекать пирог. Плита у меня новая Ханса, пока не разобралась со шкалой градусов на ручке, от 160 до 300, вроде 20 градусов на отметку. Выставила на вторую точку на ручке после 160, это наверно 200, градусник показывал 190
- Достоинства:
- Можно подвесить, поставить, показывает вроде точно, использовала пока один раз
- Недостатки:
- Вроде нету, лёгкий, думала будет тяжелее
- Продавец StarLight
- Корж М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Нормальний термометр
- Достоинства:
- Точно показує температуру
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отлично справляется со своей задачей
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Термометр работает хорошо, недостатков не обнаружила, спасибо!
- Достоинства:
- Удобен в эксплуатации
- Боровіченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все працює.Респект продавцю!
- ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Термометр відповідає опису.
Працює на відмінно.- Достоинства:
- Гарний, правильно показує температуру
- Олександра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Свою функцію виконує, недоліків не виявлено
- Кульга В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар отримала, вважаю що існує похибка в 20 градусів. Теж саме підтвердив майстер з ремонту духовок.
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину та за зворотній зв'язок!
- Сергій Я***
В яку сторону похибка?
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Термометром задоволена, рекомендую
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний термометр. Рекомендую.
- Достоинства:
- Можна поставити або підвісити
- Віра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Задоволена
- Николай Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Нормальный прибор
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний термометр, отримала дуже швидко своє замовлення.
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Некачественный товар- градуировка стоит не на нуле , а на 50 град. Не рекомендую брать.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сбой градуировки
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня. Це є нормальним, якщо стрілка на аналоговому термометрі для духовки не стоїть точно на нулі за кімнатної температури. Деякі термометри можуть мати невеликі відхилення у початковому положенні стрілки, що взагалі не впливає на точність вимірювання температури під час нагрівання. Як тільки духовка нагріється, термометр коректно показуватиме поточну температуру в межах своєї робочої похибки. Також за бажанням це усувається вручну, хоча знову ж таки - це не важливо та на работу вимірювання не вплине.
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Термометр просто супер. Добре видно шкалу. Вимірює точно. Компактний. Саме те, що треба.
- Достоинства:
- Зручний, точний, добре видно шкалу
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец StarLight
- Назарова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Пользуюсь несколько месяцев. Работает четко и точно
- Достоинства:
- Отличное качество. Приятный простой дизайн.
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец StarLight
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Ещё не пробовал но на вид норм, правда как то не упаковки ни коробки, просто в пакетике
- Достоинства:
- пришло вовремя
- Недостатки:
- Очень острые края метала
- Продавец StarLight
- Корчицкая Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все чудово, зручно стоїть на деко. Показує чітко. Дякую.
- Оксана Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Користувалась термометром уже декілька разів. Використовую для контролю температури в газовій духовці. Відхилення в показниках термометра і духовки мінімальні.
- Достоинства:
- Чітка шкала. Точність.
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец StarLight
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Градусник якісний, доставили швидко, дуже задоволена покупкою. Використовую часто, зрозуміла, що моя духовка не коректно показує температуру.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
дуже вдячний,лучше не буває,
- Достоинства:
- якість
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює нормально.
- Достоинства:
- Вімірює температуру
- Недостатки:
- Зараз цей пристрій коштує в 2 рази дорожче.
- Продавец StarLight
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар доставлено швидко,працює справно,задоволена.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Запитань не маю
- Продавец StarLight