Власна марка RZTK

Отзывы покупателей о Чай черный Шу Пуэр Красный кубик ТМ Хенчан (2003 г) , 7г

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Морєва Єлизавета

Мені сподобався
    Смак м'який, не такий насичений як в інших пуерах, що я купувала. В цьому є свої плюси і мінуси (буває хочеться дуууже насиченого чаю, а з цим такого не вийде). Бачила трохи покоцане листя, але його такого не дуже багато, загалом воно ціле.
    Як на мене, саме на таку транзитно літньо-осінню погоду, що зараз.
    Я встигла спробувати його і з цукром і без, з правильним чаюванням, і комфортним для мене. Як висновок, він кращий без або з мінімумом цукру (бо мої стандартні дві на півлітрову кружку було забагато). Це, звісно, суб'єктивно, але можливо комусь допоможе.

• Катя
    Отзыв от покупателя. Продавец: M o k k o

Я тільки починаю відкривати для себе пуер. Тому на мій далеко не професійний смак це цікавий, смачний чай.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: M o k k o

Чай сподобався, класичний чорний Шу Пуер, але ніякого грузинського смаку, не відчув як тут написали, смак радянського грузинського чаю, пам'ятаю!

• Дмитро Голубєв

Бо заварював в заварнику. Проливом дійсно не грузинський )

• Віктор

Для Дмитра Голубєва - Казкар...

• Дмитро

Чай шикарний!
    Перед цим я писав відгук на пуер міні медальйон, той був слабкий на мій смак. І смак, і аромат мені сподобались, але були слабкі. Якісний, але слабкий.

Тут перше що одразу помітив, це міцність заварки. Перші 15 секунд, і чай практично чорний. Дуже міцна заварка, класти треба дуже мало. До речі кофеїну тут багато. Бадьорить будь здоров!
    Далі смак і аромат. Як уже тут писали, нагадує грузинський чай багато років тому. Він практично не має солодкуватого присмаку, як перший варіант, і як більшість пуерів. Але його смак і аромат дуже виразні. І мені вони ближче до звичайного міцного чорного чаю.
    Короче міцний. Але смак не класичний пуер, (з нотками шоколаду і солодким післясмаком, тут цього мало). Тут ближче до заварки, яка була ще давно в радянських столовках. Трохи навіть терпкий.
    Тому я б сказав чай для тих, хто скучив за старим радянським смаком чаю (в хорошому сенсі). Солодкуватості, шоколаду, горіхів - мінімум. Кофеїну - максимум. Просто міцний смачний чорний чай. Без приставки "пуер".

Я б його залюбки пив просто так, кожен день, в якості чорного чаю зранку.

Цвілі чи прілості немає, тут все супер.

Достоинства:
    Міцний. Класика чорного чаю "родом із союзу".
    Недостатки:
    Немає солодкого присмаку і ноток чогось ще.
    • Дмитро Голубєв

Так, саме це і я відчув коли спробував. Грузинській чай (в хорошому сенсі)

• Дмитро Голубєв
    Отзыв от покупателя. Продавец: M o k k o
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Взяв спробувати, чи зайде взагалі пуер, бо начитався що як риба на смак і т.п. Ніякою рибою не тхнув, а на смак як грузинський чай, що пив у дитинстві, тільки без гіркоти.

Достоинства:
    Смачний. Дитячі спогади
    Недостатки:
    не знайдено
  • Александр Букин

Всё отлично