- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Нормально работает
- Достоинства:
- Можно подвесить
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює добре, ніяких "похибок" на 20 градусів немає. То він показує температуру у вашій кухні, а в духовці показує те, що треба : ) : ) : )
- Достоинства:
- Ціна приємна
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все добре
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар супер. Все працює і показує
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Перестал работать выше 110 просто не поднимается
- Достоинства:
- Задумка не плохая
- Недостатки:
- Перестал работать
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності через заводський брак товару.
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
- Достоинства:
- Хоч і нерж. Але на магніт ліпиться. То добре.
- Недостатки:
- Не досить точно відображає температуру ( -20).
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороший термометр, відповідає опису, дякую розетці за вчасну доставку, рекомедую до покупки
- Продавец StarLight
- Тишком Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює норм, доставили вчасно
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!
- Лілія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Прийшов термометр гарно запакований. Працює точно, зручний у використанні, тому рекомендую
- Достоинства:
- Його робота
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Приобрёл термометр
Продублировал его работу электронным показания температур совпало я доволен- Достоинства:
- Точность измерения
- Інна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Термометр чудовий, компактний з гарної сталі. Температуру показує точно. Користуємось із задоволенням.
- Достоинства:
- Ціна. Якість.
- Віолетта К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний товар, швидко прийшов, нарешті розумію температуру у газовій духовці
- Достоинства:
- Фіксує навіть різну температуру в кімнатах (20 і 25 градусів)
- Продавец StarLight
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
За почти 2 часа работы в духовке так и не поднялся выше 100 градусов, после окончания работы стрелка так и не упала до 0 градусов.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не работает
- Продавец StarLight
Доброго Вам вечора! Будь ласка, очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення даного питання.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Работает как надо
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороший термометр, виглядає гарно, складений якісно, характеристики відповідають заявленим в описі.
- Достоинства:
- Ціна, простота
- Продавец StarLight
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовляла термометр для печі, прийшов цілий, гарно запакований. Працює справно
- Достоинства:
- Точно показує температуру
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец StarLight
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Простий, зручний. Рекомендую
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар супер, температуру показує точно.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовляла разом із електричною пічкою, щоб дійсно бачити яка температура всередині.... Задоволена...
- Недостатки:
- Не замітила
- Продавец StarLight
- Гаджиєв Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все супер, прийшов цілий і запакований
- Недостатки:
- Поки немає, все працює добре
- Продавец StarLight
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Термометр прийшов не в упаковці, просто щільно загорнутий в стретч-плівку та покладений в зіп-пакет... дивно
- Достоинства:
- Лаконічний і на вигляд та дотик якісний)
- Недостатки:
- Поки не використовувала
- Продавец StarLight
Наталя, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Вера К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
З кожним разом використання в духовці цього термометра,він стає темніше
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Віра! Вибачаємось за незручності, скоріш за все це заводський брак товару. Будь ласка, очікуйте, з Вами звʼяжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення цього питання.
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар прийшов швидко, хорошої якості. Градуси показує вірно. Я задоволена, рекомендую.
- Достоинства:
- Дуже зручний, надає правдиву інформацію
- Продавец StarLight
Яна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все добре, товар якісний, прийшов швидко
- Продавец StarLight
Катерино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швидка доставка, гарний товар
- Продавец StarLight
Олексій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Марія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Нещодавно придбала термометр, швидка доставка, якість хороша, користувалась - нарікань немає. Дякую.
- Продавец StarLight
Марія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Нещодавно придбала. Повністю металевий. Температуру показує вірно, порівнювала з іншим термометром. Час покаже, як буде себе поводити в експлуатації. Гачок має підходящий кут - можна повісити на протвені (в мене немає решітки).
- Достоинства:
- Повністю металевий. Відповідна температура. Ціна.
- Продавец StarLight
Олена, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!