Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Набір склянок Delonghi DLSC302 MIX (90/270/330) (6 шт)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Отзывы про товар продавца DELONGHI
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DELONGHI. Объем: 190

Ідеальний набір, для тих хто любить смачно і красиво насолоджуватися кавою.

Достоинства:
    100%
    • Продавец  DELONGHI

Отзыв от покупателя. Продавец: DELONGHI. Объем: 190

Идеальный набор

• Андрей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 270

Цена и фирма оказивается єто не гарания качества.

Недостатки:
    270 ml один из стаканов кривой... Не Смотря что єто delongi.

Доброго дня, Андрію! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ми щиро шкодуємо, що одна зі склянок виявилася з дефектом. Нам зрозуміло ваше розчарування, адже ви очікували бездоганної якості від DeLonghi. Хочемо зазначити, що ці склянки виготовляються методом ручного видування, а не автоматичного штампування. Це надає кожному виробу унікальності, але іноді може призвести до незначних відхилень у формі. Ми вже передали ваш відгук виробнику для посилення контролю якості. Якщо виникнуть додаткові запитання, звертайтеся!

• Александр

У меня тоже один из них кривой, это ручная работа, это не дефект

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 270

Супер! Зручні, посудомийки не бояться, дуже якісні!

Недостатки:
    Жодних

Ваша задоволеність – наша головна мета! Дякуємо за вашу покупку та чудовий відгук.

• Галина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shop 24/7

Брали на подарунок, дуже сподобались!

• Продавец  Shop 24/7

Доброго дня. Дякуємо за покупку і гарну оцінку товару.

• Назарій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 270

Дуже задоволений набором. Все вчасно і якісно.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 270

Все ціле та гарно виглядає!

Ми щиро цінуємо ваш вибір і дякуємо за те, що ви поділилися своїми враженнями.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 270

Вже п'ятий день замовлення яке я сплатив не переміщуються на точку самовивозу.
    Служба підтримки не надає жодної інформації, постійно переносять час очікування замовлення на наступний день!
    А це подарунок який треба вже!!!
    можливо хоча б тут хтось відреагує?
    Замовлення 820 555 178

Вітаємо! Рекомендуємо звернутись до чат-бота Розетки. Дякуємо за ваше звернення

• Даниил В***

Відмінна якість

• Представник бренду

Дякуємо вам за ваш позитивний відгук. Приємного користування.

• ОК
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 270

Дуже гарні та якісні склянки, зручні в користуванні, невід’ємна складова для власників кавомашин DeLonghi !

• Представник бренду

Дякую вам за ваш позитивний вдгук. Приємного вам користування.

• АНТОН В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 270

Попалась одна бракована чаша, в просторі між стінками збирається конденсат і висить постійно капля.

Достоинства:
    Дізайн
    Недостатки:
    Брак
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Приносимо вибачення за незручності.

• Борис Б***

вам сделали обмен?

• Полина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 270

Очень довольна покупкой. Стаканы исключительно удобны и красивы

Достоинства:
    Стаканы исключительно удобны и красивы
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Орел В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 270

Набор супер, качество тоже.
    такой же набор уже три года. сколов, царапин нет

Достоинства:
    качество.
  • Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 270

Товар превзошёл все ожидания. Стоит каждой копейки. Без брака. С таких чашек пить кофе одно удовольствие. Цена немного завышена

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Цена
  • Marian S***

Пользуюсь 4 месяца.

Достоинства:
    Хорошо держит тепло, приятно держать в руке, практически невозможно ошпариться
    Недостатки:
    Высокая цена (если не по акции)
  • Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 270

Замовлення булоформлено блискуче швидео і товар був доставлено вкрай оперативно. Однак після відкриття дуже ретельно упакованої коробки мало місце розчарування. Так як із колекції в 6 стаканів, 2 із них були бракованими - відмічався додатковий горбик по верхньому контуру стаканчика для еспресо та латте. Їх там точно не має бути, бо маю тонісінько такі стакани для латте і там все без додаткових випинань. Трохи прикро, але повертати не стала, бо було придбано по передоплаті.
    Тому оперативністю Розетки задоволена повністю. а от якістю товару - далеко ні!

• Марина
    Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 270

Попередні склянки послужили більше 5 років, в тих, що купила навесніи - через 2 місяці в технологічному отворі відійшов клей/пластик(?) і в них стала потрапляти вода.
    В склянках, які були до цього - і отвір був запаяний склом, і саме дно було рівненьке. Зараз якість непорівняно погіршилась - склянка хитається, 2 місяці термін експлуатації.
    Відповідь на гарячий лінії виробника - минуло 14 днів, нічим не можемо допомогти. Напевно, на їх думку, я склянки купую кожні 2 місяці і викидаю.
    Моя відповідь виробнику - нічим не можу допомогти, Вашу продукцію більше не купуватиму та не рекомедуватиму нікому.

Достоинства:
    Легкі, ергономічні, стильні. Були раніше гарної якості - зараз ні.
    Недостатки:
    Через 2 місяці в отворів на дні відійшов клей/пластик (?) і залишається між стінками вода

Ми дуже вдячні за ваш детальний відгук щодо набору склянок DeLonghi DLSC302 MIX. Ми щиро шкодуємо, що ви зіткнулися з такою проблемою та отримали негативний досвід використання нашої продукції, особливо враховуючи ваш попередній тривалий досвід використання склянок DeLonghi. Ми хочемо запевнити вас, що якість продукції є нашим пріоритетом. Інформація, яку ви надали, є надзвичайно цінною для нас і буде негайно передана до відділу контролю якості та розробки продукції. Ми проведемо ретельне розслідування описаних вами проблем, щоб зрозуміти причини цього погіршення та вжити необхідних заходів для запобігання подібним випадкам у майбутньому. З повагою, Команда Delonghi

• Вадим
    Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 270

Протягом трьох місяців користування вже в другий стакан потрапляє вода через заводський отвір між двома стінками, що на дні.

Приємного мало.

• Анна О***