- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: LittleLux. Рост: 140
Хороша річ. Дитині подобається
- Достоинства:
- Гарна якість, відповідає фото, приємний колір
- Недостатки:
- відсутні
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец LittleLux
Дякую Дмитро за відмінну оцінку та хороший коментар до нашого товару.
Носіть із задоволенням
- Марианна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LittleLux. Рост: 104
Купальник чудовий. Єдине - трооошечки світить. Видно пупок. Але тканинка не штучна. Приємна така. Як хебешка, але тягнеться. Спідничка гарно закриває попу. По розміру 104-110 якраз на дівчинку 4 роки. Ми задоволені.
- Достоинства:
- На свої гроші просто шикарний
- Недостатки:
- Трошки світить.
- Продавец LittleLux
Дикую Маріанно за відмінну оцінку нашого товару та детальний опис, дуже приємно що Ви залишили задоволені )
Тканина середньої щільності, складається (орієнтовно) 95% бавовна 5 %єластану.
Бавовна не має властивості тягнутися, тягнеться та тримає форму єластан + тягнеться у ширину за рахунок вьязки тканини.
Так, при розтягуванні тканини вона втрачає щільність та може просвічувати
- Тамила М***Отзыв от покупателя. Продавец: LittleLux. Рост: 140
Рекомендую
- Продавец LittleLux
Дякую Таміла за відмінну оцінку нашого товару та рекомендації, дуже приємно)
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LittleLux. Рост: 104
Гарно сів на дитині! Колір дуже гарний
- Продавец LittleLux
Дякую Марія за 5 зірок, дуже приємно що Вам все підійшло та сподобався колір)
Носіть із задоволенням
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: LittleLux. Рост: 116
А нам купальник дуже навіть сподобався і підійшов. Ніяких розбіжностей з заявленим. Все супер, до тіла натуральна тканина і виглядає дуже ніжно
- Достоинства:
- Бавовняний
- Продавец LittleLux
Дякую Наталія за відмінну оцінку та відгук нашого товару, дуже приємно що Вам сподобалось, носіть із задоволенням
- Тамара К***Отзыв от покупателя. Продавец: LittleLux. Рост: 104
Товар не відповідає заявленому продавцем - обирала цей купальник через довжину спідниці ( на сайті вона доволі довга), а прийшов купальник з куцою спідницею, що навіть попу диьині не прикриє.
Даремно витрачений час та гроші.
Продавець навіть якийсь супровідний чек/документ не спромігся вкласти в пакування, такого no name взагалі не очікувала.- Достоинства:
- Не знайдено
- Продавец LittleLux
ми розуміємо що це продаж через інтернет, бува отримуєш не те на що розраховуєш, Ви можете повернути товар навіть пісня отримання на пошті. Це наш трикотаж, усі чеки маємо в єлектронному вигляді, можемо надіслати якщо Вам необхідно.