Отзывы покупателей о Триммер электрический DWT FS05-30

• Володимир Я***

Все ок

• Віта К***

На свої гроші, хороший товар, брали на покос трави та газону у дворі, двір невеликий.

• Юрій Т***

Норм ,за свою ціну

Достоинства:
    Потужність , регульована голова та ручка
    Недостатки:
    Важкувата , не працює авто подача ріжучої Ліски
    • Сергій

Звісно не працює - шпуля ж з ручною подачею. :)

• Сергій

Перший же покос показав хронічний перегрів двигуна! Стяжки (якими були зафіксовані виводи обмоток) повідплавлялись (див. фото)! Навіть ребра корпусу (які фіксують двигун) "просіли" й двигун почав бовтатись.
    Охолодження здійснюється лише за рахунок протягування повітря через корпус відцентровою крильчаткою на шпулі - цього явно замало! Довелось робити додаткову осьову крильчатку з іншої сторони... Ну, й т.і...
    Тобто, девайс по суті є "конструктором", який ще треба "доводити"...

Достоинства:
    Ціна, наявність різних регулювань, середня потужність
    Недостатки:
    Вкрай погане охолодження, малий діапазон отих регулювань, засмоктування трави в корпус, відсутність "автоматичної шпулі"

Доброго дня!
      Даний інструмент має тривалий термін гарантії і у разі відхилення його характеристик від заявлених, причини, що виникли, виявляються і усуваються Сервісним Центром. Пропонуємо здійснити повернення інструменту на сервіс згідно з інструкцією, що додається до комплектації даного інструменту. Діагностика інструменту сервісними фахівцями допоможе встановити та усунути причини того, що сталося.

• Юра С***

Норм

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Слабоват для большой травы
  • Олександр І***

У мене поки що тільки негативний досвід користування цим тримером. Вчора забрав на Розетці і в той же день почав косити (трава газонна ~ 10 см), і через хвилин 5 роботи він просто перестав вмикатись. Сьогодні відніс його назад у Розетку, там мені сказали, що повернути кошти чи обміняти на новий не можуть, оскільки він не працює. І сказали, що його можна відправити тільки на ремонт. Така собі ситуація, насправді, бо який то тример буде після ремонту, якщо він і 10 хвилин не попрацював. Припускаю, що він постійно буде ламатись, але це так, поки що без доказів. Ну і сам ремонт по часу не зрозуміло скільки займе. Сподіваюсь, компанія штучно не буде затягувати строки ремонту. На даний момент ставлю одну зірку. Варто відзначити, що за ті 5 хвилин, що мені вдалося покосити, тример файно справлявся зі своєю роботою, потужний.

Достоинства:
    Потужний
    Недостатки:
    Не працює
  • Михайло М***

В порівнянні з моїм попереднім тримером від Бош, 270Вт, цей вдвічі потужніший і продуктивніший. Була думка, що більша вага спричинить незручності, але цього не сталось, через набагато менший час роботи з тою самою ділянкою. Довелося косити досить запущену частину саду, с високою і густою травою. Тример справився на відмінно. Якщо поставити жилку зірчастого профілю, буде ще краще. Після години безперервної важкої роботи практично не нагрівся. З мінусів. Занадто м'який захисний кожух, присутній невеликий люфт в шарнірі регулювання кута нахилу ріжучої головки, так само гуляють кнопки включення та запобігання включенню. В цілому позитивне враження. Додає позитиву дворічна гарантія.

Достоинства:
    Ціна, потужність, зручність
    Недостатки:
    Деяка хлипкість конструкції, слабенька стокова жилка
  • Ашім Ж***

Смілтво можна брати. Рекомендую!

Достоинства:
    Не важкий, потужності достатньо, якість матеріалів не погана!
    Недостатки:
    Подача волосіні, але при бажанні барабан можна замінити.
  • Александр

Не могу найти гарантий талон

• Юрій Т***

Гарний трімер , свою ціну (по акції) відпрацьовує , міцний пластик ,упаковка надійна .майже -електрокоса ).ділянку 80 кВ м,густої садової трави косив хвилин 30-40 .

Достоинства:
    Зручна ручка, регулюєма головка,автоматична шпуля подачі Ліски
    Недостатки:
    Трохи тяжкуватий
    • Сергій

Ви впевнені, що в вас "автоматична шпуля подачі"?
      В мене, наприклад, вона зовсім неавтоматична! (хоча, не дуже й потрібно) На фото погано видно, але дуже схожа на мою...

• Евгений С***

Отлічна машинка жінці зайшла за ура!!!

Достоинства:
    Цена легкість
  • Ірина Р***

Дякую!!! Вже косила , мені сподобалося що вона легка і зручна.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Роман П***

Подача волосіні не напівавтоматична, а вручну. Враховуйте при покупці. Ще не використовували, тому поки що мало що можна сказати.

Достоинства:
    Ще не знаю
    Недостатки:
    Ручна подача волосіні
    • ян

напівавтоматична!