Отзывы покупателей о Каструля Krauff Herzog 6.3 л з кришкою (26-247-014)

Оценка пользователей 3.95/5
  • Галина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с черным. Емкость: 6.3

Кастрюля просто супер. Рекомендую.

• Надія Я***

Прийшла кастрюля з браком, в магазині не помітили, а коли вдома розгледіли, лопнувша ручка, бракована.

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок.

Тріщина або пошкодження ручки є виробничим браком, який, на жаль, не завжди можна помітити під час швидкого огляду в магазині. У такому стані користуватися каструлею небезпечно, тому правильним рішенням є обмін або повернення товару.

Рекомендуємо звернутися безпосередньо до магазину, де була здійснена покупка, із товаром, чеком та комплектацією — магазин оформить обмін на справний виріб або повернення коштів відповідно до своїх правил.

Сподіваємося, питання буде швидко вирішене та подальший досвід з продукцією Krauff буде лише позитивним.

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с черным. Емкость: 3.7

• Ірина М***

Хочу повернути товар.При першому ж кіп'ятінні води з'явились на дні темні цятки

Недостатки:
    Темні цятки на дні при першому ж використанні

Доброго дня! Дякуємо, що залишили відгук.

Поява темних цяток на дні з нержавіючої сталі після першого кип’ятіння зазвичай пов’язана не з дефектом матеріалу, а з реакцією металу на мінерали у воді (кальцій, магній) або на залишки миючих засобів. Такі сліди — типове явище для сталі 18/10 і їх легко усунути лимонною кислотою чи оцтовим розчином.

Втім, якщо ситуація вас не влаштовує або є підозра на виробничий брак, ви можете звернутися до магазину для обміну або повернення — партнерський сервіс допоможе оперативно вирішити питання.

Якщо потрібна порада щодо догляду або вибору альтернативної моделі — ми поруч і з радістю допоможемо!

• Ірина М***

Отримала кастрюлю на минулому тижні,сьогодні вирішила вперше скористатись.Вирішила закип'ятити воду.І після першого кіп'ятіння на дні зявились темні цятки.Це взагалі як?

Вітаємо! Дякуємо, що розповіли про ситуацію — розуміємо, що це може засмутити при першому використанні.

Темні цятки на дні нержавіючої каструлі після кип’ятіння — поширене явище, пов’язане не з браком, а з реакцією сталі на мінерали та солі, що містяться у воді. Найчастіше такі сліди з’являються після першого нагрівання й легко усуваються.

Що можна зробити:

залити каструлю гарячою водою з 1–2 ч.л. лимонної кислоти або трохи оцту;

залишити на 10–15 хвилин;

промити та витерти насухо — дно знову стане чистим і блискучим.

Це не впливає на безпечність та довговічність каструлі — надалі вона працюватиме нормально.

Якщо після очищення плями не зникають або ситуація повторюється дуже різко — будь ласка, зверніться до магазину для обміну або повернення, партнерський сервіс підкаже оптимальне рішення.

Якщо хочете, можемо підказати поради щодо догляду, щоб такі сліди більше не з’являлися.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с черным. Емкость: 2.9

Каструля сподобалася. Купувала спеціально з такою кришкою, через яку можна зливати рідину. Але треба пам'ятати, що така кришка "забирає" трохи об'єму. Це видно на фото зі шкалою.

Достоинства:
    Ручки сподобалися більше, ніж із захисним силіконом, який весь час треба поправляти.
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Рената Х***

Кастрюля самая хорошая, если для борща или супа, выпить бульон. Просто идеальная во всех отношениях.

Достоинства:
    Качество, размер.
    Недостатки:
    Нет.

Дякуємо за ваш вибір!

• Дарія С***

Зручно використовувати, вже довгий час у нас на кухні живе, то можу сказати що каструля довговічна, після тривалого користування виглядає як нова. Гарна якість за таку ціну і гарантія радує

Даріє, дякуємо за ваш вибір.

• Єлизавета В***

Виглядає добротно, стильно. Якість відповідає опису. Дану каструлю рекомендую.

Єлизавето, дякуємо за ваш вибір.

• Ольга К***

Готую в цій каструлі усе: супи, рагу, каші, усім задоволена. Дуже практична і універсальна, за це її і люблю)))

• Іван Ш***

Купив для родини, нас багато, об’єм якраз підходяший. Дружині сподобалась. Рекомендую!

Іване, дякуємо за ваш вибір.

• Ірина Л***

Каструля хороша, якісна, легко мити, але краще не перевантажувати...

Достоинства:
    Вмістка, якісна, легко мити, з мірною шкалою
    Недостатки:
    Краще не перевантажувати

• Іванна Я***

Зручна каструлі для щоденного використання, просто ідеальна на велику сім’ю. Єдине, трохи важка для миття вручну..

Достоинства:
    На велику сім'ю ідеальний об'єм. Якість теж супер
    Недостатки:
    Вага

Іванно, дякуємо за ваш вибір.

• Ярослава В***

Готую у ній переважно супи, дуже зручна, дно рівномірно прогрівається і виглядає презентабельно, можна комусь подарувати. Рекомендую

Ярославо, дякуємо за ваш вибір.

• Олена Л***

У активній експлуатації вже кілька тижнів, відповідає очікуванням і ціні. Дно прогрівається рівномірно, готувати легко. Чудовий варіант для супів і каш.

Олено, дякуємо за ваш вибір.

• Ірина Н***

Використовую щодня, жодних проблем, ручки міцні й надійні. Гадаю прослужить довго )

• Ірина М***

Готую різні страви, вона універсальна і містка. Ручки виглядають добре, наче достатньо надійно прикріплені для тривалого використання. Легко мити, зручно зберігати. Коротше кажучи усе чудово..

• Оксана Г***

Купила не так давно. Очень Довольна !

Достоинства:
    Классная кастрюлька
    Недостатки:
    Все добре!

Оксана, дякуємо за ваш вибір)

• Светлана Г***

Мені не сподобалась(Да,гарно виглядає але це все.Незручна,габаритна,кришка не зручна.Якщо зварені страви в холодильнику стоять то смердить, бо не щільно прилягає кришка

Світлана, дякуємо за Ваш відгук.

Конструкція кришки та каструлі розроблені пропорційно для приготування гарячих страв, тому вона не є герметичною. Для зберігання їжі рекомендуємо розглянути спеціальні контейнери, які мають герметичні властивості.

• Андрей А***

Вот только не надо врать

• Сергей Ш***

Каструля велика добре но кришка погана виливається вода погана щільність

Достоинства:
    Дуже габоритна
    Недостатки:
    Кришкою промлема немає щільності
  • Гаврыщишена Л***

Просто нереально якісна кастрюля!
    Великий об'єм
    Ідеально підходить для приготування їжі на велику сім'ю.

Достоинства:
    Великий об'єм та якість
    Недостатки:

Лілія, дякуємо за відгук.

Нехай слугує довго)

• Андрей А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с черным. Емкость: 6.3

Покупали не на розетке, но она того стоит, выглядит дорого, юзаем уже второй год полёт нормальный

Достоинства:
    Вид , цена , какчество
  • Юлия
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с черным. Емкость: 6.3

Отличная, пользуюсь уже 3 года.

Юліє, дякуємо за ваш вибір)

• Євген

Не рекомендую

Достоинства:
    Гарний вигляд
    Недостатки:
    Тонке дно - 3.4 мм. Тонкі стінки - 0.5 мм ( як консервна банка). Матеріал стінок - низькоякісна нержавійка або нікульована сталь (притягується магнітом). Ручки приварені контактною зваркою, з часом відваляться. Основна частина ручок із бакеліту, хрупкі і недовговічні. На дні після місяця експлуатації зʼявитися раковини.

Євген, добрий день.

Вибачте, що ви зіткнулися з незручностями у зв'язку з нашою каструлею, і вдячні за ваш відгук. Хочемо вам надати точну інформацію щодо характеристик нашого товару.

Наша каструля дійсно оснащена дном, яке має високі магнітні властивості, призначене для ефективного використання на індукційних плитах. Щодо зазначеного товщини та матеріалу, ми гарантуємо, що ми використовуємо високоякісні матеріали для виробництва наших кухонних посудів. Товщина та конструкція обрані з міркувань ефективності та якості готування.

Щодо ручок, ми докладаємо всіх зусиль, щоб вони були міцно приварені та витримували тривалу експлуатацію. Ваш відгук допомагає нам покращувати наші товари, і ми вдячні за вказівки щодо можливих покращень.

Якщо у вас є конкретні питання або проблеми, будь ласка, звертайтеся до нашого обслуговування клієнтів, і ми будемо раді надати детальну консультацію та допомогу. Дякуємо вам за те, що обрали наш бренд.

• Діана Є***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с черным. Емкость: 3.7

Купувала не на розетці, але думаю мій відгук буде корисним. Каструля подобається, зручна та гарно виглядає.
    Вага 1 кг 565 г.

Достоинства:
    Усередині каструлі є поділки літражу
    Товсте дно
    Ручки приємні на дотик, при приготуванні не дуже нагріваються( теплі), можна спокійно торкатися руками
    Кришка з отворами різного діаметру 3 мм та 6 мм
    Недостатки:
    На дзеркальному покритті дуже видно сліди капель від води, також потрібно мити м'якою стороною губки, а то залишаться подряпини
  • Татьяна И***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с черным. Емкость: 6.3

Кострюля почти на 6 с половиной литров. Объем вполне достаточный. В ней удобно и суп сварить, и потушить овощи или мясо. Очень удобно.
    Сервис розетки и доставки очень внимателен к покупателям, спасибо за качество обслуживания.