Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Доска для отжиманий упоры Barfits Push Up Board 14 в 1 универсальная Чёрная переносной портативный тренажер платформа для мышц рук грудных спины бицепса трицепса с удобными ручками

Оценка пользователей 4.47/5
  • AI аналіз відгуків
    123 відгуки:  приблизно 60% позитивних, 15% нейтральних, 25% негативних
    Більшість покупців позитивно оцінюють дошку для віджимань, відзначаючи її ефективність у домашніх тренуваннях, зручність у використанні та швидку доставку. Особливо хвалять різноманітність положень для роботи над різними м'язовими групами й компактність. Однак часто зустрічаються скарги на невідповідність товару опису, якість матеріалів (крихкий пластик, неякісні ручки), а також проблеми з комплектацією та упакуванням. Декілька клієнтів зіштовхнулись із травмонебезпечними недоліками або з тим, що отримали вживаний чи дешевший аналог.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Роман А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Компактна, зручна дошка із швидкоз'ємними ручками, надійна конструкція. Користуюсь пару місяців, м'язи значно підросли.

• Дима Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Занимаюсь уже месяц на доске, все устраивает
    Компактная, можно брать с собой куда угодно

Реально працює
    Хто має бажання зайнятись собою , то це саме для цього . Безпосередньо мені , сподобався.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Загалом за таку ціну- супер. Хотілося б щоб були присоски , які допомагають краще зафіксуватися до підлоги

Достоинства:
    Вартість, функціонал
  • Софія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Дуже класна дошка для віджимань!
    Зручна у використанні, ручки міцні та не ковзають. Подобається, що є різні кольорові позиції для тренування різних груп м’язів — спини, грудей, плечей і рук. Завдяки цьому тренування стають ефективнішими та цікавішими. Дошка компактна, легко складається і не займає багато місця вдома. Якість хороша, виглядає стильно та надійно. Чудовий варіант для домашніх тренувань

• Игорь З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Дошка хорошої якості та дуже корисна річ для заняття спортом. Дякую.

Достоинства:
    Якость
  • Toni

За свої кошти все супер

• Євгеній І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Дошка доволі непогана, упори добре фіксуються, упаковка була помята та край був мокрувато-сухий

• Ірина Б***

Все чудово. Швидка доставка. Дякую

• Игорь П***

Все добре

Достоинства:
    Цiна
  • Юрій Л***

Все ок

• влад В***

Все Чудово , на наступний день після замовлення приїхало

Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Різноманітність вправ- це добре, треба ще самодисципліна!

• Ihor
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Якість краще ніж очікував, думав буде все ледве триматись, а насправді все добре. Задоволений ))

• Максим О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

швидка доставка, товар якісний і працює як треба.

Достоинства:
    якість, швидка доставка
  • Іван Л***

Гарна дошка, якість хороша

• Сергей Ш***

Дошка норм.цна-качество.рекомендую,однозначно

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Непогана дошка (як для своєї ціни) для "домашнього" спорту.
    Якість збірки трохи погана, гайки на кріпленні треба підкручувати, ручки не прорезинені.
    Також не вистачає інструкції з технікую правильного виконання вправ на деякі групи м'язів.
    В описі товару краще дописувати про обмеження в 100кг.

Достоинства:
    ціна,різноманітність навантаження
    Недостатки:
    якість збірки, не прорезинені ручки
  • Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Отримали швидко, син займається і всю родину вчить що і як робиться. Дуже прикольно мати таке вдома. Зручне в ви користуванні, можна швидко скласти і покласти в шафу.

• Илья И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

В общем норм,функционал хороший ручки по ширине удобные не тонкие, но качество с виду такое себе...заметно прогинается,заусеници плавки пластика,пользуюсь окуратненько))

Достоинства:
    функционал
  • Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Якість товару хороша, займатися зручно. Компактний для зберігання.

• Настя Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Все чудово, дякую за товар!

• Марія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Якість товару чудова, дуже зручно займатися. Достатньо компактний для зберігання

• Іван Ф***

Все супер

• Продавец  GQbox

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Сергей П***

Рекомендую

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Чоловік дуже задоволений, досить ефективно прокачуються різні групи м'язів.

• Олександр У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Доставка товара та стан чудові.

• Мирослав Г***

Супер,дуже класна річ.

Достоинства:
    Все супер

• Андрій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Хороша якість за таку ціну

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість

• Артур П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Тренажер на декілька груп м'язів, компактний і зручний, за невеликі гроші допомагає качатись.

Достоинства:
    Ціна/якість, кількість режимів.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  GQbox

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Купувала на подарунок. Хлопець задоволений. Гарно пропрацьовуються різні групи м'язів. Є інструкція. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  GQbox

Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

все супер дошка свої функції виконує ідеально, єдиний мінус прийшла з пом'ятою упаковкою але всередині все було ціле, покупкою задоволений

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Чудово, швидко, зручно, задоволений)

• Альона К***

Повністю відповідає опису.

• Микита М***

Все понравилось, товар супер

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Тренажер компактний, зручний, займає мало місця, а користь величезна.
    Дитина задоволена.
    Доставка швидка. Рекомендую продавця.