- Леся Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: IGNS
Швабра жахлива
Ручка гнеться не практично!
Не рекомендую- Достоинства:
- Недостатки:
- Гнучкий матеріал
Відро покоцане
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: IGNS
Дякую за товар. Швидко, якісно, гарне обслуговування. Шваброю повністю задоволена, легко маневрено миє підлогу. Довжина ручки якраз підходить для мого високого зросту. Всім раджу купити собі таку помічницю.
- Достоинства:
- Можна мити не лише підлогу, а й стіни на кухні та скляні вікна на балконі.
- Недостатки:
- Недоліків не знайшла
- Сидоренко В***Отзыв от покупателя. Продавец: IGNS
Зараз зима. Коли заходиш в дім із взуття постійно стікає бруд, який потрібно якось прибирати. Шукала швабру таку, щоб максимально зменшити взаємодію рук із брудною водою (рукавички не дуже люблю використовувати). Вибір пав саме на цю модель. Щойно забрала з точки видачі Розетки і відразу протестувала. Швабра сподобалася. Із своїм завданням справляється на всі 100%. Якість за таку ціну норм. Думаю вистачить не на одну зиму. Ганчірка кріпиться і на липучки, і на гачки з обох сторін. Тож можна віджимати з будь-якої сторони. Рекомендую.
- Достоинства:
- Мінімальний контакт з брудною водою
- Недостатки:
- Не помітила
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Один раз я помыла полы и швабра сломалась по полам,Железо тонкое,при малейшем нажатии всё трешит
- Достоинства:
- Хорошое ведро
- Недостатки:
- Качество отвратительное,не рекомендую
- Мария Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Стан жахливий !!!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: VYCOMPANY
Зламалось навпіл через півроку
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Маленька
- Антон А***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Очень хлипкое, заглушки вылетают, вода разливается
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Швабра очень хлипкая. Легко сломать .
- Єлизавета Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Комплект прийшов не повний, немає зʼєднувальних пластин, а також відрізняється колір. Не задоволена. Декілька років тому замовляла у цього ж виробника такий самий комплект, була задоволена, зараз, на жаль, - ні.
- Недостатки:
- 1. Немає зʼєднувальних пластин.
2. Відрізняється колір
- Продавец SAM groupe
Добрий вечір
наші менеджери зв'яжуться з Вами та допоможуть із поверненням товару.
Колір може не багато відрізнятиметься відтінком від виробника. - Єлизавета Я***
Звʼязувався представник складу, однак питання недокомплектування так і залишилось не вирішене.
- НатаОтзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Класна швабра, дуже зручно.
- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.
- Валерія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Швабра дуже класна за такі гроші. Дуже зручно, що в кодному відсіку відра є окремі зливи води. Але, зважайте на них. Бо я після купівлі не одразу їх помітила, зачепила ногою і клапан вилетів – зробила собі потоп.
Сама ганчірка не дуже довговічна, треба буде придбати запаски, але сам механізм віджимання і полоскання супер.
Сама швабра дуже легка.- Достоинства:
- Клапани для зливу води, легка швабра
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Користувалась місяці з 2 , не якісні насадки на швабру
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Після першого ж використання лопнуло пластмасове з'єднувальне кільце на ручці і порвалась насадка. Товар поганої якості. Але це скоріше претензія до виробника, а не до продавця, адже товар був відправлений швидко.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Катерина! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Наразі, ми не можемо контролювати правильну експлуатацію товару, тому, не можемо нести відповідальності за твоар, коли він вже був в експлуатації. Сподіваємось наступні покупки залишать тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Купляла для сестри, вона дуже задоволена якість. Це її незамінні помічники
- Достоинства:
- Чудова річ
- Недостатки:
- Не має поки що
- Яковлева О***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Відро прийшло браковане. Кришка відра з одного боку не зачиняється.
Я звʼязалась з продавцем, він попросив зняти відео, щоб впевнитись що я правильно зачиняю кришку.
Відео я надісла, де видно що кришка не зачиняється повністю.
Потребувала возврат коштів - продавець відмовляється повертати кошти за бракований товар.
Бо він не впевнений що то кришка одразу була пошкоджена- Продавец Join Point
Добрий день, Ольга! Менеджер зв'язався з вами одразу після того, як від вас надійшло повідомлення, в ході спілкування з менеджером, ви жодного разу не повідомили про те, що деталь саме "зламана". Відео було запрошено у вас задля того, щоб на відстані спробувати допомогти в ситуації що склалася, після того, вам було надіслано інформацію на поверення товару. Після , на наступний день, ви повідомили що деталь "зламана", так, як в ході спілкування до цього моменту, не конфігорувало слово "зламана деталь", менеджер повідомив про те, що зламаний товар, який був забраний з відділення та перебував у експлуатації, поверненню чи обміну не підлягає. Наразі, ми очікуємо від вас посилку, вона буде розпакована та перевірена на цілісність,у разі, якщо деталь зазнала механічних пошкоджень та зламана, товар поверенню чи обміну не підлягає.
- Олеся З***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Заказала швабру и осталась очень не довольна, там где зубчики в первой секции где вода при вытягивании эти зубцы рвут ткань на швабре, порвало первую насадку теперь и вторую, поэтому не советую, один раз помыла пол, деньги выброшены на ветер
- Продавец Join Point
Добрий день, Олеся ! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. З повагою команда JOIN POINT.
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VYCOMPANY
Кришка не тримає. Тріснуло відро під защіпками після першого використання. Не рекомендую.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Плюсів не побачила у цьому товарі, лише розчарування, взяла собі і мамі ще й
- Достоинства:
- Недостатки:
- Бокові планки не кріпляться, вода протікає, жах а не відро, прийшло поламане
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Якість жахлива, заглушок щоб вода не витікала немає, деталей бракує.
Замовляла сірий колір, прийшов голубий.
Все відро в царапинах.- Достоинства:
- Недостатки:
- Деталі відсутні
Колір інший
Відро в подряпинах
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Відро протікає, бокові планки короткі тож не кріпляться нормально. В цілому товаром не задоволена.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відро яке тече
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Товар бракований Відро протікає,мочалка не приймає до швабри!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Весь комплект неякісний
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Швабра з відром сподобалася, легка в користуванні, добре промиває підлогу.
- Достоинства:
- Легка в користуванні
- Продавец SAM groupe
Дякуємо вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!!
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
кришка не тримається, кожного разу треба руками тримати, віджим теж не дуже гарно працює, як на мене, то краще таке купувати очно((( в мене гроші на вітер, бо одне роздратування
- Недостатки:
- не тримається кришка
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: VYCOMPANY
Дуже зручний комплект, але швидко зламались кріплення(
- Достоинства:
- Дуже зручна
- Недостатки:
- Швидко зламались кріплення(
- Лідія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VYCOMPANY
Відро з тріщиною((((
Протікає….
Гроші на вітер(
Не рекомендую !!!!!!
Жах- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже погано
- Олеся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VYCOMPANY
Брала на подарунок і не розчаровувалася!
Гарна річ за свої гроші! Все чудово миє, віджимає, та взагалі нарікань немає!
Єдине, що дуже сильно воняло пластиком при відкритті, але це швидко пройшло.
Мінус перевізнику чи розетці (бо продавець запакував гарно та наклеїв «крихке!») - достатньо потрепали та помʼяли коробку і вже вид був не на подарунок!- Достоинства:
- Ціна, якість, реально працює!
- Недостатки:
- Пошкоджене пакування
- Дарина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Гарна, зручна річ, нарікань немає
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: VYCOMPANY
Все чудово!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Все гарно працює.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Не покупайте, вона зламалась дуже швидко. Ручка погнулась, залізо погнулось... Відлітає насадка кожного разу. Краще не купуйте, не якісно, китайський товар того не коштує
- Достоинства:
- Не дуже
- Недостатки:
- Неякісна
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Ідея набору хороша, виконання китайське. Занадто короткий термін експлуатації за таку ціну. Розраховувала хоча б на рік.
- Достоинства:
- Зручна швабра на 16 днів.
- Недостатки:
- Зламалася ручка через 16 днів
- Продавец Join Point
Доброго дня, Тетяна! Йде відповідність ціна та якісь. Це гарний набір за бюджетну ціну. Нам дуже шкода, що за час експлуатації у Вас зламалася ручка.Сподіваємось наступні покупки залишать тільки приємні враження
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VYCOMPANY
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VYCOMPANY
Прошло 4 месяца использования. Сломалась ручка швабры пополам. В месте вкручивания частей держака.
- Достоинства:
- Ведро нравится
- Недостатки:
- Швабра не нравится
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VYCOMPANY
Відповідає заявленим коштам.
- інесса с***Отзыв от покупателя. Продавец: VYCOMPANY
Дякую за відправлення. Все вчасно, відповідає опису