Отзывы покупателей о Паяльник 80 Вт. электрический с ЖК дисплеем 908S ArduinoKit + 5 жал, черный

Оценка пользователей 4.5/5
  • Олег К***

Нормальний паяльник

Достоинства:
    Можливість регулювання температури
    Недостатки:
    Не виявив
  • Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DroidShop

Хороший паяльник, но рекомендую продавцу вставлять в него одно из жал при отсылке, ато кончик пришёл сплюснутым немного, а ведь могли и керамический нагреватель сломать...

• Ілля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DroidShop

Паяльник працює, все добре, але набір жал Жахливий, горять навіть на 280 градусах, за 10-20 хв жало згорає Без можливості відновити.
    Використовував нормальний припій (Який плавиться при 200-220 градусах, флус використовував LTI-120 та каніфоль, але все одно горять,з 4 жал пропрацювало кожне по +-20 хв.
    Спочатку подумав, що паяльник перегривається, але ні, він нормально відкалібрований.
    Можливо та надіюсь, що це тільки мій виняток, але осадок не приємний
    Результат: Жала зразу в мусарку, паяльник нормальний.

• Георгий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DroidShop

Не впевнені що він дотягує до 80 ват але працює непогано для не надто об'ємних полігонів

Достоинства:
    якісні жала в наборі, складений добре
    Недостатки:
    Не так швидко набирає робочу температуру як зазначається
  • Віталій Б***

Працює на 5

• Олег Р***

Чудово

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DroidShop

У мужа "сдох" его паяльник, нужен был новый и срочно, так как это мужнин рабочий инструмент. Нашел этот паяльник, заказали. Связались быстро, отправили в тот же день.
    Вчера муж провел тест-драйв гаджету - остался очень доволен. Паяет и выпаивает все, что надо и как надо.

Достоинства:
    Цена - качество, наличие сменных жал в комплекте, возможность регулировки температуры
    Недостатки:
    Нареканий пока нет
  • Дмитрий И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DroidShop

Вирішив купити цей паяльник, так як таким і користувався, але почав виходити з ладу мій. Чому низька оцінка? Тому що по перше, доставка в пакетику... А по друге - має такий саме звук при включенні, як і мій доходяга

Достоинства:
    Можливість налаштування температури, змінні жала в комплекті
    Недостатки:
    Немає кейсу, пищить між керамічним нагрівачем і платою
    • Продавец  DroidShop

Вітаємо, керамічний нагрівач змінний, перевірте чи надійно він зафіксований. Дякуємо.

• Микола О***

Паяє все що треба

Достоинства:
    Можливість регулювання температури
  • Іван Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DroidShop

Чудовий товар, давненько мріяв, але не бачив в магазинах

Достоинства:
    Хорошо гріє, регулюється
    Недостатки:
    Поки немає
  • Андрій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DroidShop

Купував цей паяльник, тому що думав, що це теж саме що і "паяльник електричний з дисплеєм 908S". Як вже мені стало ясно це просто клон з набагато гіршими характеристиками. Повівся на ціну, не звернувши увагу на назву, а там все чітко описано "... ArduinoKit ...".

Вважаю, що в принципі все показано (відео роботи паяльника та фото результатів тієї пайки).

Для тих хто подумав, що я "не вмію". Скажу, що я зробив усе можливе щоб залудити. В ідеалі ж так: я доторкаюся паяльником до жили з одного боку, а з іншого припой і воно дуже круто лудить (звісно не забуваємо про флюс). В відео це не сказав і не показав, але правда, Батя, я старався, але паяльник це не те шо довго робить, він не може, я так тримав припой і паяльник хвилин 5, а потім кидав це діло і брав каплю припою на жало щоб збільшити теплоємність і мати хоча б шанс залудити (а це вже продемонстровано в відео).

Можливо я не правий, але я готовий до цього. Проте точно не готовий платити 140 грн за пересилку, для того, щоб хтось міг зняти на відео, як виставити температуру на цьому паяльнику в 480* і плавити припой, а з ним і тендітні китайські плати та мікросхеми..

Висновки очевидні:
    Просто не треба скупитися, треба може десь потерпіти і купити якісний паяльник або добротну паяльну станцію.

Відео з переписки від магазину не додається ось дубль:
    ссылка
    ссылка

Достоинства:
    За таку ціну, дисплей з відображенням стану, регулювання температури, швидкість першого нагріву.
    Недостатки:
    Ніяка підтримка температури, ні, не так, її немає. Посередні жала, вигорають при роботі на 400+ градусах.
    • Продавец  DroidShop

Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук.Паяльник не являється "клоном" не зрозуміло чого самого. 908S - це маркування керамічного нагрівача. Стосовно порівняння, як можна порівнювати товари, при цьому не розуміти їх характеристик. На відео Вашому не зазначено, що за тип та марка олова, але показано, що олово плавиться, і одразу "згруповується" що зазначає не достатню високу температуру нагрівача і її потрібно збільшити.
      Стосовно Вашої роботи по пайці, а саме лудінню мідних проводів - в першу чергу необхідно зачистити саме мідні жала, чи використовувати флюс.