Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Эспандер кистевой Cornix 5-60 кг с регулируемой нагрузкой XR-0144 Black/Orange

Оценка пользователей 4.68/5
  • Отзывы про товар продавца SportV
  • Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Користуюсь вже тиждень, все супер. Дуже зручно сидить в руці, не ковзає, не натирає, легко і зрозуміло регулюється навантаження. Зручно носити з собою(поміщається в кишені). Качати передпліччя і кисть ним зручніше ніж гантелями, гирями або резиновими еспандерами. Одним словом топ.

Достоинства:
    Зручність користування та носіння, ціна/якість, міцність на надійність.
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Ваня К***

Все працює недоліків немає

• Сергій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Серый + Черный

Дякую швидко та якісно.

• Сергей П***

Нравится, подходит

• Олександр Б***

Дуже компактний і зручний
    Поміститься в кишені
    Можна двома хватами брати,кому як зручніше
    Швидка відправка,ввічливі оператори

Достоинства:
    Компактність
  • Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Топовий еспандер, жалію тільки про одне що не купив раніше

Достоинства:
    за тиждень не рука а банка
    Недостатки:
    краска стерлась на еспандері (логотип,кг) але то пустяк, естетика не до чого
  • Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Робить добре без проблем встановлюєтся віс який потрібен тримаєтся також добре поки недоліків не бачив надіюсь буде триматися добре поки на 30-40 кг веде себе нормально

Достоинства:
    Все робить добре тримається в руці добре
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Андрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Хороший товар за свої гроші

• Ярослав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Після залишення відгуку про даний еспандер, що він не дуже надійний, через 30 хвилин продавець швидко відповів та запропонував новий еспандер з доплатою

Вітаємо, Ярославе.
      Дякуємо за коментар.
      Все вірно, ви обрали іншу модель еспандера і ми відмінусували від нього всю вартість старого еспандера.
      Надіємось покупкою ви задоволені і еспандер дозволить вам досягти поставлених спортивних цілей.

• Дмитрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Заказали даний еспандер, відкривши посилку в дома зʼясувалося що він зламаний!
    Дякуємо продавцю за вирішення питання! Нам відправили новий безкоштовно!
    Рекомендуємо даного продавця як надійного постачальника!

Достоинства:
    Легкий і зручний у використанні
  • Владислав С***

Хорошо,мне понравилось

• Николай Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Немного меньше,нежели на фото.

Достоинства:
    Уже три месяца работает без проблем
    Недостатки:
    За такую цену - вообще агонь
    • Продавец  SportV

Добрий день, щиро дякуємо за ваш коментар. Раді, що ви всім задоволені і еспандер приносить користь.
      Щодо розміру, то на фото в картці товару він такий як і є в дійсності. Все залежить ще від розміру самої руки, тому на це слід звертати увагу.

• Нікіта Н***

Еспандер свою функцію виконує

Достоинства:
    Регулювання навантаження
  • Олександр Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Можливо я не в курсі, але мені здається, що ручки мають бути більшими.
    В мене мізинець нормально не поміщається (середня рука), треба або трьома пальцями жати, або чотирма, але кінчиками (останньою фалангою)

Достоинства:
    Якісний на вигляд
    Недостатки:
    Малуваті ручки
    • Продавец  SportV

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо за ваш коментар.
      Звісно, треба враховувати, що розмір руки у кожного користувача є різним, а щодо питання ергономіки, то воно теж для кожного буде суто індивідуальним.

В свій час ми експериментували з різною формою та довжиною ручок, але такі не стандартні еспандери не полюбилися користувачам. Переважна більшість обирає традиційні рішення, як ця модель.

Тож бажаємо вам продуктивних тренувань.

• Давід Б***

Попробовал 60 кг, ручка сломалась

Доброго дня,
      дякуємо за звернення.
      Як завжди ми адекватно реагуємо на всі звернення клієнтів та детально все перевіряємо.
      У вас в історії замовлень відображаються наші контактні дані, так було б значно швидше все прояснити, ніж через форму коментарів. Ображеним ми не залишили ще жодного клієнта.
      Будь ласка, очікуйте за зв'язок із нашим фахівцем.

• Продавец  SportV

Вітаємо, намагалися з вами зв'язатися аби розібратися у вашому питанні, однак всі спроби виявились не успішними.
      Ви можете з нами зв'язатись самостійно за контактами, що зазначені в замовлені у вас в особистому кабінеті.

• Коломоєць В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Зламався після двох тижнів використання.
    Пластик поганої якості.

Недостатки:
    Дешевий пластик, погана якість.
    • Продавец  SportV

Доброго дня, Віталіє.
      Дякуємо вам за звернення.
      Нам прикро, що у вас склалася така ситуація. Розуміємо ваші емоції, але ми серйозно підходимо до всіх запитів клієнтів.
      Ще раніше ми випадковим чином відібрали два десятки еспандерів із наявних на складі та провели відповідні тести на максимальному навантаженні і нам не вдалось відтворити подібного зламу рукоятки жодного разу. Окремо ми направили всю інформацію головному інженеру на виробництво, зі своєї сторони там також проводяться перевірки, хоч поки жодних натяків на будь які проблеми немає. Швидше за все ситуація, як і до того, зв'язана зі стисканням еспандера на краю рукояті за для збільшення важеля, що супроводжує нерівномірний розподіл навантаження на рукоять.

Ми маємо можливість аналізувати велику кількість статистики, подібних ситуацій загалом зустрічалось менше однієї десятої відсотка. В той же час ми контактували з кожним клієнтом і в межах лояльності завжди стараємось йти на зустріч.
      Дякуємо за розуміння.

• Ярослав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Не раджу купляти, зламалися 2 ручки при вазі 60 кг стиснувши 1 раз в перший день купівлі

Недостатки:
    Неякісний товар
    • Продавец  SportV

Доброго дня, Ярославе.
      Дякуємо за ваше звернення.

Конструкція даного еспандера за багато років вже відшліфована до дрібниць, і питання тут зовсім не у якості товару.
      При максимальному опорі навантаження на ручки йде суттєве, тому рука має лежати на всій площині рукояток. Не можна тиснути в край еспандера(сам кінець ручки) для збільшення плеча, бо навантаження на ручки буде не рівномірне. Що якраз і може призвести до такої ситуації. Якщо "чисто" закрити еспандер на великому навантаженні не вдається, варто зменшити опір до комфортного значення.

В будь якому випадку з вами контактував наш фахівець і навіть в таких ситуаціях ми стараємось піти на зустріч клієнту.
      Дякуємо.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Забрал эспандер на почте, проверил и обнаружил несколько недостатков с одной стороны болт вдавлен, с другой он словно вываливается. Пластиковая деталь для регулировки погнута надпись Cortex стерлась, и маркировка с весом (5-60 кг) стерлась полностью вдобавок, эспандер измазан фломастером внешний вид и состояние явно не соответствуют новому товару, покупкой очень не доволен

Достоинства:
    Их нет
    Недостатки:
    Пришел распакованный эспандер с погнутым пластиком вокруг колеса регулировки
    • Продавец  SportV

Доброго дня, Дмитре.
      Дякуємо вам за звернення.
      Всі еспандери наявні в нас на складі нові та в пакуванні. На вашому екземплярі присутні потертості та ще й ви кажете про відсутнє пакування. Якщо це було зроблено не вами, то ймовірно це могло трапитись лише при доставці.
      Звертаємо увагу, що всі відправлення завжди страхуються на повну вартість. Ми рекомендуємо перевіряти всі товари при отриманні, адже до моменту передачі посилки клієнту саме перевізник несе за них матеріальну відповідальність.
      З вами сконтактує наш фахівець для детального вияснення ситуації.
      Дякуємо.

• Юджин Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

ваш еспандер - рідкісне л***о) дякую!)

Достоинства:
    Недостатки:
    шрот
    • Продавец  SportV

Доброго дня,
      дякуємо за звернення.
      Нам шкода, що у вас сталась така ситуація. Розуміємо ваші емоції, але просимо не судити про продукт на основі окремого випадку.
      Дані еспандери ми реалізуємо не перший рік, конструкцію ми вже відточили до дрібниць, забрали фактично всі слабкі місця. Злам ручки траплявся в поодиноких випадках, коли навантаження на рукоять розприділяється не рівномірно (давлять суто в край на максимальному опорі, щоб збільшити плече й таким чином полегшити стиснення).
      Якщо брати загальну кількість таких випадків, то їх можна порахувати на пальцях рук. В кожному випадку з клієнтом ми контактували та йшли на зустріч.
      Аналогічно й з вами контактував наш фахівець, в межах лояльності ми проводимо заміну еспандера на новий без лишніх питань, потрібно лише ваше піжтвердження.

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Оранжевый

Порвав сухожилля

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Оранжевый + Черный

Часто їжджу в авто і люблю порозминати руки. За останніх кілька років мав вже з десяток еспандерів такого типу, були й дорогі фірмові і дешеві екземпляри, тому є з чим порівнювати. Те що у всіх тріскає пружина, я вже змирився і це якби логічно, вона просто має свій ресурс роботи. Що можу сказати точно, ніколи не купуйте моделі, в яких кільце яке йде за регулювальним болтом зроблено з пластику, він розвалиться у вас за пару днів.
    Ця модель має кільце з металу, що вже суттєво впливає на довговічність еспандера. Ціна за нього дуже демократична, і по конструкції однозначно можу рекомендувати!
    Тому тверда 5!

Достоинства:
    ціна, конструкція
  • Олег Ч***

купляю уже другий такий, замовив для колеги. Своїм займаюсь близько 4 місяців, усе працює, еспандер супер, усім рекомендую

Доброго дня, Олеже! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix . Бажаємо приємного користування.

• Светлана Ш***

не той стороной тримаеш. треба маленькою ножкою на себе

• Серый Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

За свою ціну він дуже якісний дуже сподобалося рекомендую

Достоинства:
    Якісь і ціна
  • Артур М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый

Сподобався)

Достоинства:
    Дуже зручний
  • Вова Ш***

Очень понравилось❤️‍

Достоинства:
    Вес круто меняется и сам експандер очень удобный
    Недостатки:
    Нельзя понять какой вес ты жмеш
  • Віктор

Еспандер загалом сподобався. За два місяці користування при максимальному навантаженні навіть не розсипався :)
    Пружина міцна, корпус виглядає надійно, ручки зручні, не ковзають у руці. Навантаження регулюється плавно, без ривків. Щоправда, на максимальних значеннях опір стає більш відчутним.
    Добре підходить для посилення кистьового хвату та м'язів передпліччя, а також для розминки або відновлення.

Достоинства:
    Регулювання навантаження, ергономічна форма.

Доброго дня, Вікторе.

• Олександр К***

обратным хватом - удобней

Доброго дня, Олександре.

• Микола В***

Дуже зручний і якісний

Достоинства:
    Ціна і якість

Доброго дня, Микола.

• Владислав Я***

Супер еспандер. Регулюється легко. В руці лежить добре.

Достоинства:
    Корисна річ. За невеликі гроші
    Недостатки:
    Поки не знайшов

Доброго дня, Владиславе.

• Руслан М***

Сьогодні забрав еспандер, виглядає якісно і міцно. Регулювання навантаження працює без проблем, можна легко підлаштувати під себе. Зручно лежить у руці, ручки з покриттям не ковзають. Поки що користуюсь недовго, але враження позитивні.

Доброго дня, Руслане! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Оранжевый

Писал отзыв уже. Дополню. Был не прав. Писал что короткая ручка и неудобно, не все пальцы помещаются. Но поменял стороной и все стало на свои места! Так же по сопротивлению, писал что "китайские килограммы") Тоже был не прав. Не лезя сравнивать этот эспандер например с "Капитаном" совсем другой принцип сокращения пружины и рычагов. Так что пользуюсь уже много времени этим. Отличное дополнение для тренировки мышц кисти, предплечья и пальцев.

Достоинства:
    Качество материала. Простота в использовании.
    Недостатки:
    Нет. Указал на свои ошибки.

Добрий день, Олеже! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Светлана Ш***

кстати потому ушко вырывают люди что не той стороной держат, и вся напруга идёт на ушко. если правильно держать то пружина расжимется с другой стороны.

• Борис

За свою ціну непоганий еспандер, не знаю скільки прослужить.

Достоинства:
    Недостатки:
    Здається ніби немає 60 кг, але не факт що це дійсно так

Добрий день, Борисе! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Остап З***

Ціна відповідає якості раджу

Доброго дня, Остапе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Серый + Голубой

Рад покупке. Купив по скидке, очень доволен ценой/качество. Приятные на ощупь материалы и хорошая сборка. Максимальная нагрузка в 60кг оказалась легче чем я ожидал, так что возможно для тех кто хочет иметь больший запас для совершенствования - стоит присмотреться к модели до 100 кг.

Достоинства:
    Цена, материалы, внешний вид
    Недостатки:
    Отсутствуют

Доброго дня, Олексію! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Юрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Нещодавно придбав цей еспандер. Ціна/якість - супер. Користуюсь на роботі у вільний час.

Достоинства:
    Зручність, ціна, ефективність
    Недостатки:
    Не помітив

Доброго дня, Юрію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX . Бажаємо приємного користування

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Місяць, як купив поки що нарікань немає. Досить зручно що регулюється навантаження. Не скрипить працює тихо. Але в кого дуже велика рука та пальці то ця модель буде замала . Якщо середня та менша то підійде.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Ручки можна було зробити на пару сантиметрів довшими.

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.