Отзывы покупателей о Эспандер кистевой Cornix 5-60 кг с регулируемой нагрузкой XR-0145 Black

Код:  391925796
Оценка пользователей 4.68/5
  • Отзывы про товар продавца forFIZJO
  • Тимур П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Оранжевый

отлично, минусов нету, топ за свои деньги

• Віталій К***

Порвав сухожилля

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Зламався еспандер аж в перші години експлуатації)
    Я з татом по черзі зжимали, як поставив на Максимальну допустимість сили хвату (60кг)
    Еспандер взяв тупо не витримав

• Продавец  forFIZJO

Доброго дня, Владиславе.
      Дякуємо за ваше звернення. З вами зв'яжеться наш фахівець для уточнень вашої ситуації.

• Володимир І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Хороший эспандер, удобно лежит в руке и не натирает

Достоинства:
    Удобный Компактный
    Недостатки:
    Быстро стирается надпись
  • Николай Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Немного меньше,нежели на фото.

Достоинства:
    Уже три месяца работает без проблем
    Недостатки:
    За такую цену - вообще агонь
    • Продавец  SportV

Добрий день, щиро дякуємо за ваш коментар. Раді, що ви всім задоволені і еспандер приносить користь.
      Щодо розміру, то на фото в картці товару він такий як і є в дійсності. Все залежить ще від розміру самої руки, тому на це слід звертати увагу.

• Сергій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Серый + Черный

Дякую швидко та якісно.

• Євгеній Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Оранжевый

На максимумі 60 кг прожив рівно 6 місяців, лопнула пружина.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    недовговічний

Доброго дня, Євгеніє.
      Дякуємо за ваше звернення.
      Всі еспандери такого типу генерують навантаження шляхом механічного стиснення або розтягування пружини. Ресурс металу залежить від інтенсивності експлуатації, тому рекомендується обирати модель із запасом по навантаженню або мати кілька еспандерів під різні задачі.
      Напишіть, будь ласка, в наш чат підтримки свої контакти:
      ссылка
      Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами та за можливості посприяти чимось.

• Сергей П***

Нравится, подходит

• Сайзен С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый

Хорошо сидит в руках и жмётся хорошо та и ручки прорезиненные но вот минусы есть.
    1.Вообще не понятно сколько там килограмм поставлено, ети столбики не помогают, как измерить килограммы я не знаю.
    2.Сам девайс очень долго крутится(сама регулировка килограмм)
    3.Там где ринка там и полоска которая создает на пальцах мазоли.
    Все равно прикольное устройство, можно себе хватку накачать а потом на 100кг покупать

Достоинства:
    Пластик прикольно пахнет, маэно на пальце вертеть, на пистолет смахивает, доставка пришла через день
    Недостатки:
    Измерение кг косое, резина шлак, к резине липнет всяких мусор
  • сергей б***

хороша штука, нажаль зламалось кріплення на наступний день після покупки

Достоинства:
    конструкція зручна
    Недостатки:
    зломався на другий день

Дякуємо вам за звернення.
      Напишіть нам, будь ласка, в чат підтримки свої контакти:
      ссылка
      Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами аби розібратися у ситуації.

Окремо хочемо наголосити, що у випадку виходу із ладу інвентаря, для економії часу варто одразу ж оформляти гарантійне звернення через "Кабінет користувача" на сайті. Ми як представник виробника не бачимо замовлень та контактів клієнтів і в коментарях до товару не можемо ніяким чином допомогти з рішенням.

• Марта Г***

Брак(( шкода, що брала на подарунок і не перевірила

Доброго дня, Марто.
      Дякуємо за звернення.
      Ми не можемо дати якусь грунтовну відповідь на ваш коментар, оскільки абсолютно не зрозуміло про що йде мова.
      У нас є чат підтримки, просимо залишити свої контакти:
      ссылка
      Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами та розібратися у ситуації.

Коли ви залишаєте коментар під товаром, це ніяк не сприяє вирішенню вашого питання, оскільки ми не маємо інформації по замовленню та замовнику й гадки не маємо про вашу ситуацію. Для цього є чат підтримки, або ж можна оформити гарантійне звернення через кабінет користувача в кілька кліків та вирішити питання максимально оперативно.

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Сначально он сломался из за брака но мне его заменили на качественный который роботает, все отлично советую

Доброго дня, Євгене.

• Олександр Б***

Дуже компактний і зручний
    Поміститься в кишені
    Можна двома хватами брати,кому як зручніше
    Швидка відправка,ввічливі оператори

Достоинства:
    Компактність
  • Таміла І***

зручний, покриття ручок тактильно приємне.

Доброго дня, Таміло.

• Давид Н***

Займався на 50кг і в моменті відірвалось кріплення пружини

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, регуляція навантаження
    Недостатки:
    Швидко зламався

Доброго дня, Давиде.
      Дякуємо вам за звернення.
      Напишіть нам, будь ласка, свої контакти через наш чат підтримки:
      ссылка
      Це дасть змогу змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами та розібратися в ситуації.
      Дякую.

• Ігор Ч***

Гарний еспандер

Достоинства:
    Багато режимів, зручно їх перемикати

Доброго дня, Ігорю.

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Топовий еспандер, жалію тільки про одне що не купив раніше

Достоинства:
    за тиждень не рука а банка
    Недостатки:
    краска стерлась на еспандері (логотип,кг) але то пустяк, естетика не до чого
  • Костянтин А***

Хороший, только после использования болит мизинец

Достоинства:
    Особо ничего такого, просто приятный эспандер

Доброго дня, Костянтине.

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Лопнула ручка при попытке использования, вероятно попался брак.

Доброго дня, Євгене.
      Дякуємо за звернення.
      Напишіть нам, будь ласка, свої контакти у наш чат підтримки:
      ссылка
      Це дасть змогу нашому фахівцеві сконтактувати з вами, перевірити ваше замовлення та зрозуміти в чому там справа.
      Очікуємо на зв'язок із вами.

• Владислав Б***

Топ , можно брать , реально рабочий эспандер.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Не обнаружил

Доброго дня, Владислав.

• Білорус Б***

Не купуйте таке просто продали неробочу річ.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    Не працює штука, що змінює навантаження.

Доброго дня, Богдане.
      Дякуємо за звернення.
      На жаль, з описаного вами не зрозуміло про що йде мова. Там надзвичайно проста конструкція регулювання навантаження, сумніватися в тому, що вона виконує свою функцію та працює немає сенсу. Давайте розберемось, що там по вашому екземпляру, майже певні, що питання вирішимо за кілька хвилин.
      Напишіть нам, будь ласка, в чат підтримки ваші контакти:
      ссылка
      Це дасть змогу нам зв'язатися з вами та прояснити ситуацію.
      Дякуємо.

Вітаємо, Богдане.
      На жаль, так і не отримали від вас зворотний зв'язок.
      Зі своєї сторони робили запит через коллцентр аби з вами зв'язатись, але на разі він не успішний.
      Якщо у вас є якісь складнощі з товаром, просимо вийти на зв'язок за посиланням з попереднього повідомлення.
      Ми очікуємо та радо допоможемо розібратися.

• Сергїй С***

Експандер в цілому непоганий окрім моменту що сама ручка закороткувата якось і на місці стиснення купою по перше не всі пальці обхвачують руківку та й мізинець внизу на межі резинової поверхні та пластику внизу натираеться сам мізинець!

Достоинства:
    Регулювання навантаження та красивий вигляд виробу
    Недостатки:
    Резинові накладки! Складаеться відчуття що зовсім невдовзі при частому контакті із резиновими накладками вони почнуть розміщатися та розірвуться!!

Дякуємо за звернення.
      Розміри еспандера стандартні та зазначені в характеристиках. По гумових накладках за весь час в нас не було жодних зауважень, навіть після тривалого користування вони залишаються цілі, це також по власному досвіду можемо сказати.

Що стосується комфорту, то це дуже індивідуально. Якщо особисто вам еспандер не підійшов, то можна зробити повернення згідно з процедурою. Хоча варто відмітити, що еспандери даного типу одні з найпростіших в освоєнні.
      Готові детальніше проконсультувати, залиште, будь ласка, свої контакти через наш чат підтримки:

• Роман Р***

Зручний та корисний засіб, добре регулується навантаження

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Не знайшов

Доброго дня, Романе.

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Робить добре без проблем встановлюєтся віс який потрібен тримаєтся також добре поки недоліків не бачив надіюсь буде триматися добре поки на 30-40 кг веде себе нормально

Достоинства:
    Все робить добре тримається в руці добре
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Давід Б***

Попробовал 60 кг, ручка сломалась

Доброго дня,
      дякуємо за звернення.
      Як завжди ми адекватно реагуємо на всі звернення клієнтів та детально все перевіряємо.
      У вас в історії замовлень відображаються наші контактні дані, так було б значно швидше все прояснити, ніж через форму коментарів. Ображеним ми не залишили ще жодного клієнта.
      Будь ласка, очікуйте за зв'язок із нашим фахівцем.

• Продавец  SportV

Вітаємо, намагалися з вами зв'язатися аби розібратися у вашому питанні, однак всі спроби виявились не успішними.
      Ви можете з нами зв'язатись самостійно за контактами, що зазначені в замовлені у вас в особистому кабінеті.

• Андрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Хороший товар за свої гроші

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Забрал эспандер на почте, проверил и обнаружил несколько недостатков с одной стороны болт вдавлен, с другой он словно вываливается. Пластиковая деталь для регулировки погнута надпись Cortex стерлась, и маркировка с весом (5-60 кг) стерлась полностью вдобавок, эспандер измазан фломастером внешний вид и состояние явно не соответствуют новому товару, покупкой очень не доволен

Достоинства:
    Их нет
    Недостатки:
    Пришел распакованный эспандер с погнутым пластиком вокруг колеса регулировки
    • Продавец  SportV

Доброго дня, Дмитре.
      Дякуємо вам за звернення.
      Всі еспандери наявні в нас на складі нові та в пакуванні. На вашому екземплярі присутні потертості та ще й ви кажете про відсутнє пакування. Якщо це було зроблено не вами, то ймовірно це могло трапитись лише при доставці.
      Звертаємо увагу, що всі відправлення завжди страхуються на повну вартість. Ми рекомендуємо перевіряти всі товари при отриманні, адже до моменту передачі посилки клієнту саме перевізник несе за них матеріальну відповідальність.
      З вами сконтактує наш фахівець для детального вияснення ситуації.
      Дякуємо.

• Коломоєць В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Зламався після двох тижнів використання.
    Пластик поганої якості.

Недостатки:
    Дешевий пластик, погана якість.
    • Продавец  SportV

Доброго дня, Віталіє.
      Дякуємо вам за звернення.
      Нам прикро, що у вас склалася така ситуація. Розуміємо ваші емоції, але ми серйозно підходимо до всіх запитів клієнтів.
      Ще раніше ми випадковим чином відібрали два десятки еспандерів із наявних на складі та провели відповідні тести на максимальному навантаженні і нам не вдалось відтворити подібного зламу рукоятки жодного разу. Окремо ми направили всю інформацію головному інженеру на виробництво, зі своєї сторони там також проводяться перевірки, хоч поки жодних натяків на будь які проблеми немає. Швидше за все ситуація, як і до того, зв'язана зі стисканням еспандера на краю рукояті за для збільшення важеля, що супроводжує нерівномірний розподіл навантаження на рукоять.

Ми маємо можливість аналізувати велику кількість статистики, подібних ситуацій загалом зустрічалось менше однієї десятої відсотка. В той же час ми контактували з кожним клієнтом і в межах лояльності завжди стараємось йти на зустріч.

• Назар С***

все працює ок!

Достоинства:
    Простий, легкий, компактний
    Недостатки:
    не має

Доброго дня, Назар.

• Нікіта Н***

Еспандер свою функцію виконує

Достоинства:
    Регулювання навантаження
  • Юджин Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

ваш еспандер - рідкісне л***о) дякую!)

Достоинства:
    Недостатки:
    шрот
    • Продавец  SportV

Доброго дня,
      дякуємо за звернення.
      Нам шкода, що у вас сталась така ситуація. Розуміємо ваші емоції, але просимо не судити про продукт на основі окремого випадку.
      Дані еспандери ми реалізуємо не перший рік, конструкцію ми вже відточили до дрібниць, забрали фактично всі слабкі місця. Злам ручки траплявся в поодиноких випадках, коли навантаження на рукоять розприділяється не рівномірно (давлять суто в край на максимальному опорі, щоб збільшити плече й таким чином полегшити стиснення).
      Якщо брати загальну кількість таких випадків, то їх можна порахувати на пальцях рук. В кожному випадку з клієнтом ми контактували та йшли на зустріч.
      Аналогічно й з вами контактував наш фахівець, в межах лояльності ми проводимо заміну еспандера на новий без лишніх питань, потрібно лише ваше піжтвердження.

• Михайло С***

Дуже зручний та компактний

Достоинства:
    Зручний, легкий.

Доброго дня, Михайле.

• Ярослав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный

Після залишення відгуку про даний еспандер, що він не дуже надійний, через 30 хвилин продавець швидко відповів та запропонував новий еспандер з доплатою

Вітаємо, Ярославе.
      Дякуємо за коментар.
      Все вірно, ви обрали іншу модель еспандера і ми відмінусували від нього всю вартість старого еспандера.
      Надіємось покупкою ви задоволені і еспандер дозволить вам досягти поставлених спортивних цілей.

• Павел
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Оранжевый + Черный

Все добре працюе.

Доброго дня, Павле.

• валера м***

ВСЕ ХОРОШО!!!! YЖЕ НЕСКОЛЬКО РАЗ ЗАКАЗЫВАЮ!!!!!!

• Сергій М***

Зручний, має регулювання

Достоинства:
    Не ковзає в руці
    Недостатки:
    По відчуттям не має 60 кг на максимумі