- Олена У***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Кухоль гарний,якісний.
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо за відгук! Кухоль виготовлений із натурального дерева з безпечним харчовим покриттям, а внутрішня колба з нержавіючої сталі зберігає прохолоду й захищає дерево.
- Віолетта К***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Замовила вперше, трішки неприємно що трішина є.
- Достоинства:
- Зручний, легкий, гарне гравіювання
- Недостатки:
- Приїхав з тріщиною (
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що ваш кухоль прибув із тріщиною. Оскільки він виготовлений із натуральної деревини, рідко, але таке може траплятися через природні особливості матеріалу. Наш менеджер уже зв’язався з вами у Viber щодо обміну за наш рахунок. Дякуємо, що обрали нас, і сподіваємося виправити цю ситуацію якнайшвидше!
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Два слова-нереально легкий, навіть з пивом. До него мав з дубу без нержавейки, але цей на кілька кроків попереду. Майстрам повага!
- Достоинства:
- Те що треба
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Вікторе, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Вже не вперше я купую тут товари, адже якість більше ніж повністю відповідає моїм очікуванням!
Цей кухоль одразу мені сподобався, бо коханий цікавиться різноманітними іграми, книгами з міфологією. Після отримання товару я була вражаюче шокована: нанесене гравіювання виглядало дуже цікаво та красиво, а ще майстерно виконано. Дуже пишаюсь українськими майстрами Використовуємо кухоль, як для холодних так і для гарячих напоїв, відмічу, що колба чудово виконує свої функції. Одразу видно, що виготовлено з міцної деревини: текстура, запах - просто вау!
Ну ви зрозуміли, що це точно не остання моя покупка. Щира рекомендація))- Достоинства:
- Якість, красивий вигляд, практичність, справжнє дерево
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Вікторіє, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store