- Алла О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25. Количество упаковок: 2
Чай цього виробника досить не поганий. В моїй сім'ї його люблять, купляєм постійно.
- Достоинства:
- Доступна ціна -- якість на 4
- Недостатки:
- Пакетик не можна розділити на два. Дуже міцний для маленької чашки.
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50
Не смачно. Хімозний присмак дуже відчувається.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25. Количество упаковок: 2
Чай зі смаком чаю, і легким ароматом полуниці, міцний, досить терпкий. Але не став моїм улюбленцем, на жаль.
- Достоинства:
- Смак чаю
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50
Непоганий чай за свої гроші)
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 100. Количество упаковок: 1
Просто чай,нет и намёка на клубнику,к сожаленью.
- Валерия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 100. Количество упаковок: 1
Непоганий, ароматний, одного пакетика вистачає на дві чашки 300 мл
- Достоинства:
- Оптом дешевше
- Недостатки:
- Яна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25. Количество упаковок: 2
Зірка зняла за те що не в пірамідці, а загалом непоганий чай. Немає яскраво вираженого хімозного аромату і смаку. Дитина пʼє із задоволенням. Хто любе не класичний чай-рекомендую)
- Достоинства:
- Немає яскраво вираженого хімозного аромату
- Недостатки:
- Пакетик замість пірамідки
- РусланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 100. Количество упаковок: 1
Вперше придбала в коробці на 25 пакетиків і він був дійсно смачніший. Тут смаку практично нема.
А трикутнички з бергамотом взагалі зняли з виробництва.
Шкода, був класний чай.- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість, смак
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Great Coffee. Количество упаковок: 1
Найулюбленіший чай з ароматизованих. Дуже приємний натуральний смак, без хімозності.
- Достоинства:
- Приємний смак та аромат
- Оксана К***Продавец: Rozetka. Фасовка: 100. Количество упаковок: 1
Купувала цей чай в картонній упаковці,100 пакетиків. Чай сподобався. Вдруге замовила, то чай вже в целофані, але чай той самий, смачний. Буду замовляти, нам подобається.
- Достоинства:
- Ціна-якість.
- Недостатки:
- Немає.