- Наталья Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: arcobaleno-caffe
Замість чорної смородини мені прислали ожиновий. Дуже прошу далі не робити таких помилок.
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: arcobaleno-caffe
Дякую. Шикарний концентрований сік!! Дуже смачний та ароматний. Ніби шматочок літа в пляшці. Ніякого штучного присмаку немає. Буду замовляти ще.
- Достоинства:
- Смачно, корисно!!
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: arcobaleno-caffe
Натуральний концентрований сік без додавання цукру. Треба розводити водою згідно інструкції. Однієї пляшки хватає недовго. Дякую виробникам за якісний продукт.
- Достоинства:
- Натуральність без додавання цукру
- Демченко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: arcobaleno-caffe
Обычная химия. Сока,тем более натурального там нет от слова совсем. Он после открытия может стоять месяцами и не забродить, с него нельзя сделать вино(оно не играет уже пол года) .Кто не верит попробуйте эту фирму, сами все увидите.
- Достоинства:
- Вкус не плохой,но не натуральный сок
- Недостатки:
- Жалею что купил несколько десятков литров.
- Продавец arcobaleno-caffe
Дякуємо за ваш відгук. Ми цінуємо вашу думку, проте хочемо уточнити декілька моментів:
1. Наш продукт — це 100% натуральний концентрований сік.
Він проходить пастеризацію, що забезпечує довготривале зберігання після відкриття. Саме тому він не бродить і не псується.
2. Про приготування вина.
Для виробництва вина з концентрованого соку необхідно додатково підживити продукт і правильно підготувати середовище. Якщо виникли складнощі, будемо раді надати рекомендації.
Якщо у вас залишилися питання або ви хочете повернути товар, зверніться до нас — ми завжди готові допомогти. Однак просимо вас не залишати негативних відгуків без детального розгляду ситуації.
Дякуємо за розуміння!
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: TastyPlanet
Якісний концентрований сік, який я використала для пиття( звичайно розводячи водою) і додавала у наливку-лікер, для більшої ягідної концентрації
- Достоинства:
- Натуральний