Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Концентрированный сок черной смородины (65-67 ВХ) бутылка 1 кг / 0,76 л

• Отзывы про товар продавца arcobaleno-caffe
  • Наталья Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: arcobaleno-caffe

Замість чорної смородини мені прислали ожиновий. Дуже прошу далі не робити таких помилок.

• Євгенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: arcobaleno-caffe

Дякую. Шикарний концентрований сік!! Дуже смачний та ароматний. Ніби шматочок літа в пляшці. Ніякого штучного присмаку немає. Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Смачно, корисно!!
  • Людмила Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: arcobaleno-caffe

Натуральний концентрований сік без додавання цукру. Треба розводити водою згідно інструкції. Однієї пляшки хватає недовго. Дякую виробникам за якісний продукт.

Достоинства:
    Натуральність без додавання цукру
  • Демченко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: arcobaleno-caffe

Обычная химия. Сока,тем более натурального там нет от слова совсем. Он после открытия может стоять месяцами и не забродить, с него нельзя сделать вино(оно не играет уже пол года) .Кто не верит попробуйте эту фирму, сами все увидите.

Достоинства:
    Вкус не плохой,но не натуральный сок
    Недостатки:
    Жалею что купил несколько десятков литров.
    • Продавец  arcobaleno-caffe

Дякуємо за ваш відгук. Ми цінуємо вашу думку, проте хочемо уточнити декілька моментів:
      1. Наш продукт — це 100% натуральний концентрований сік.
      Він проходить пастеризацію, що забезпечує довготривале зберігання після відкриття. Саме тому він не бродить і не псується.
      2. Про приготування вина.
      Для виробництва вина з концентрованого соку необхідно додатково підживити продукт і правильно підготувати середовище. Якщо виникли складнощі, будемо раді надати рекомендації.

Якщо у вас залишилися питання або ви хочете повернути товар, зверніться до нас — ми завжди готові допомогти. Однак просимо вас не залишати негативних відгуків без детального розгляду ситуації.

Дякуємо за розуміння!

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TastyPlanet

Якісний концентрований сік, який я використала для пиття( звичайно розводячи водою) і додавала у наливку-лікер, для більшої ягідної концентрації

Достоинства:
    Натуральний