Отзывы покупателей о Мяч для пилатеса, йоги, реабилитации Cornix MiniGYMball 22 см XR-0227 Grey

Оценка пользователей 4.78/5
  • Отзывы про товар продавца forFIZJO
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Размер: 22. Цвет: Синий

Хороші м'ячі. Для вправ раджу не надувати до максимуму, треба щоб він був трохи підздутий

• Аліша
    Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Размер: 22. Цвет: Синий

Гарний м'яч. Придбала для реабілітації коліна після операції. М'який на дотик, не дубовий, достатньо пружний, що важливо, коли є больові відчуття.

Достоинства:
    Міцний матеріал, не ковзає, зручно надувати
  • Жанна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Размер: 22. Цвет: Серый

Відмінний товар, ціна=якість, рекомендую

• Неллі Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Черный

Не відповідає фото ,він не чорний матовий, а якийсь блискучий в пупирках ще й з білою затичкою. Матеріал неприємний на дотик липкий ,пахне резиною ( помито декілька разів ,бо був вкритий якоюсь рідиною мильною певно для зберігання,остаточно не розправляється .

Достоинства:
    Насосик,хоч дохленький та працює

Доброго дня, Неллі.
      Дякуємо за ваш коментар.
      Колір м'яча - чорний, як і зазначено в описі. Відблиск залежить від освітлення та пристрою на який ви робите фото.
      Що стосується структури (пупирків), то саме так виглядає ПВХ матеріал преміум якості, який має функцію антирозриву.
      Дана функція в більшості випадків нівелює шанси розриву пробитого м'яча в процесі тренування.

Просимо залишити ваш контактний номер телефону через наш чат підтримки:
      ссылка
      Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатись з вами, проконсультувати щодо ваших запитань та за потреби допомогти із поверненням, яке доступне для даного товару згідно із процедурою.

• Вікторія

Естетичний, приємно займатись.

Доброго дня, Вікторія.

• Софі Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Размер: 22. Цвет: Черный

Мʼяч прийшов без дефектів. Все супер. Читала відгуки, пишуть про запах. Так, дійсно є неприємний та залишається на руках, але нічого смертельного

Достоинства:
    Зручний
    Без дефектів
    Гарний
    Недостатки:
    Запах
    • Продавец  SportV

Доброго дня, Софі.
      Дякуємо за ваш коментар.
      Можемо запевнити, що м'яч виконано із безпечних матеріалів. Що стосується запаху, то його сприйняття є суто індивідуальним.
      В цілому будь-яка нова річ буде мати запах, який потребує звикання.
      Зазвичай це питання кількох днів, коли навіть за умови, що якийсь запах відчувався до того, він зникає повністю.
      Бажаємо вам продуктивних тренувань, в разі чого - звертайтесь.

• Светлана О***

Прочный, совпадает с фото

Доброго дня, Світлано.

• Маша Й***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Черный

Мʼяч хорошої якості, все добре.

Доброго дня.

• Светлана М***

Швидко доставили, якісний товар

Доброго дня, Світлано.

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Серый

Мені дістався у розмірі 18 см максимум.
    І ні - він не збільшився після того як постояв надутим вже більше 3 тижнів, пробувала мити в теплій воді - теж не допомогло
    А так - норм якість, без запаху.

Недостатки:
    Не відповідає розміру, замалий

Доброго дня, Юліє.
      Дякуємо за ваше звернення.
      Ми ретельно перевіряємо кожну партію м'ячів, тому точно знаємо, що вони відповідають заявленим характеристикам.
      Для того, щоб якось ґрунтовно прокоментувати ситуацію із вашим екземпляром, нам потрібно більше інформації.
      Просимо вас залишити свої контакти через наш чат підтримки:
      ссылка
      Це дасть змогу нашому фахівцеві сконтактувати з вами та ретельно все перевірити, а в разі потреби, допомогти із рішенням.
      Дякуємо та з нетерпінням очікуємо на контакт із вами.

Вітаємо, Юліє.
      На жаль, так і не отримали від вас зворотного зв'язку. Окремо робили запит на коллцентр аби з вами сконтактували, проте також не успішний. Якщо ваше питання актуальне, просимо звертатись до нас у чат підтримки за посиланням із першого поста.

• Лара Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Фиолетовый

Чудовий м'яч,легко надувається,відповідає опису,швидка доставка.Дякую.

Достоинства:
    Відповідність опису,гарний для фітнесу
    Недостатки:

Доброго дня, Лара! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Юрий Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Фиолетовый

нездіває, стороніх запахів не має

Достоинства:
    ціна-якість

Доброго дня, Юрію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Вова Б***

Все добре

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Наталия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Синий

Доброго дня! Я в шоці від цього мяча. Його неможливо накачати. Таке у мене вперше. Повне розчарування.

Достоинства:
    Не побачила
    Недостатки:
    Неможливо накачати

Доброго дня, Наталіє.
      Дякуємо за ваше звернення. Не хвилюйтесь, давайте розберемось у ситуації, що у вас сталась.
      З вашого коментаря не зрозуміло, що саме не вдається зробити. В комплекті йде сам м'яч, насос з насадками та заглушка для м'яча. Необхідно накрутити насадку на насос, накачати м'яч та вставити в отвір заглушку, ось і усе.
      Попереднього разу, як ми отримали схожий коментар, виявилось, що клієнт не зрозумів, що треба після накачування вставляти заглушку, як у фітболах. Тому рекомендуємо уважно ще раз все переглянути і повторити за нашою рекомендацією.

В разі чого, просимо вас залишити ваш контактний номер через наш чат-підтримки:
      ссылка
      Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами то прояснити ситуацію.

• Віталій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Черный

Цей непотріб до рук брати огидно, накачати неможливо. Смердить неймовірно. Як таке в загалі можна було продавати!

Достоинства:
    Їх немає.
    Недостатки:
    Це ядовите сміття!

Доброго дня, Віталію.
      Нам прикро, що у вас склалось таке враження.
      Давайте спробуємо розібратись у вашій ситуації, адже не зрозуміло які саме труднощі у вас виникли із накачуванням. Там все надзвичайно просто, в комплекті є насос та заглушка, яка вставляється після накачування, весь процес займає буквально хвилину часу.

Можемо запевнити, що виріб виконаний з НЕ токсичного матеріалу ПВХ. Даний продукт перевірений часом, тож в його якості ми впевнені. Сприйняття запахів - це взагалі дуже індивідуальна історія. Для когось будь-який новий запах може бути різким та потребує звикання. Це нормальна ситуація, така особливість людського організму, 10 людей може нічого не відчути та для когось одного запах може бути не приємним.

Ми зацікавлені аби наші клієнти були задоволені купленими продуктами. Тому ми надаємо на всі вироби гарантію і справно виконуємо свої зобов'язання. Якщо особисто вам запах є не приємним, то ви можете зробити повернення чи обмін з дотриманням процедури. У нас є аналогічні м'ячі іншого бренду, можете спробувати їх, можливо в них запах сприйматиметься нормально.
      В будь-якому разі ми відкриті до наших клієнтів, якщо потрібна консультація, то наш фахівець радо вам допоможе зі всім розібратися. Для цього просимо вас залишити свої контакти через наш телеграм-чат підтримки:
      Дякуємо!

• Павло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Синий

Все що треба в наборі є, накачав легко, м'ячик не пошкоджений, форма така як і має бути, дочка задоволена.

Достоинства:
    Доця довольна
    Недостатки:

Доброго дня, Павле! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Елена Д***

Мяч очень классный!
    Ранее брали других брендов, но этот и визуально(цвет соответствует-как на фото) и в использовании ощущается разница,-более качественный. Для
    Продается в упаковке с насосом и дополнительной заглушкой,что тоже в плюс .
    Цена по скидке-это вообще no comments!
    Так что, можно смело рекомендовать этот товар.

Достоинства:
    Качество материала, внешний вид- красивый цвет ( брали фиолетовый )
    Недостатки:
    Не обнаружено

Добрий день, Елено! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Христина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Черный

Чудовий мʼяч для тренувань і пілатесу

Доброго дня, Христино! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Надія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Серый

Зручний м'яч. Легко надувається, матеріал приємний на дотик. Тренуватися з ним дуже зручно.

Достоинства:
    Щільний матеріал приємної текстури, свою функцію повністю виконує
    Недостатки:

Доброго дня, Надія! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Камилла А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Синий

Мяч и насос полностью соответствуют описанию, всё пришло в комплекте и в срок. Мяч удобно надувается, приятный на ощупь и в целом отлично подходит для личного использования. Я приобретала его для занятий с младенцем — для тренировок и развития моторики.

Однако есть один важный минус, о котором стоит знать: у мяча выраженный химический запах и горький привкус. К сожалению, ребёнок часто тянет его в рот, и даже после многократного мытья неприятная горечь остаётся не только на поверхности мяча, но и на руках. Это вызывает беспокойство по поводу состава материала.

В остальном мяч хороший, но из-за специфического запаха и вкуса рекомендую с осторожностью использовать для малышей.

Достоинства:
    •Соответствует описанию
    •Удобный насос в комплекте
    •Подходит для личного использования
    •Хорош для тренировок с младенцем
    Недостатки:
    •Сильный химический запах
    •Горький привкус
    •Горечь остаётся на руках даже после многократного мытья
  • Даміан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Синий

Все супер, накачав, радуюсь, в комплекті все що треба, м'яч ідеальної форми, дякую!

Достоинства:
    Все до вподоби
    Недостатки:

Доброго дня, Даміане ! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX . Бажаємо приємного користування

• Гуменюк В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Серый

Не сподобався по якості. Та ще й не круглий, а якийсь кривенький.

Доброго дня, Валентино.
      Дякуємо за ваше звернення. Якщо після накачування м'яча протягом доби він не розпрямиться і не прийме круглу форму, будь ласка, повідомте нас, замінимо вам м'яч на новий.
      Вся продукція на гарантії, то ж можете не хвилюватись.

• Роксолана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Розовый

Вже рік користуюсь даним мячем)
    В комплекті є насос,що дуже добре,надувається легко,не спускає дуже довго ,при виконанні вправ нікуди сам не скочується і на дотик приємний матеріал

Достоинства:
    Класний

Добрий день, Роксолано! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Синий

Чудовий м'яч, насос у комплекті, неприємного запаху немає. За дану ціну товар супер, рекомендую!

Недостатки:

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Владислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Серый

Отличный мяч. Берём в поездку. В комплекте насос, потребность в котором отсутствует.
    Я жене надумаю сам, гораздо легче, чем шарик.

Достоинства:
    Всё отлично
    Недостатки:

Доброго дня, Владиславе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Оксана М***

Хороший мяч

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Фиолетовый

Мʼяч хороший, лише трохи має специфічний запах.

Достоинства:
    Легкий у використанні
    Недостатки:
    Запах
  • Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Фиолетовый

Чудовий мʼяч! При надуванні насос не обовʼязковий, можна надути і без насосу.

Доброго дня, Оксано.
      Так, ви праві, накачувати можна й без насосу. Але для зручності він теж передбачений у комплекті :)

• Інна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Фиолетовый

М'яч відповідає своїм характеристикам, якісний, яскравий

Достоинства:
    Наявність насосу
  • Олена І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Фиолетовый

М’ячик сподобався, відповідає фото. Хороша комплектація, накачала ним буквально за хвилину. Матеріал якісний, яскрава коробка, більше й нема що додати..

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Фиолетовый

Задоволена якістю, матеріал щільний, надає впевненість у його надійності. Гарний та насичений колір до настрою під час тренування.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 22. Цвет: Розовый

Цей мʼяч коштує максимум 30 грн.

Достоинства:
    Недостатки:
    На мʼячі заломи, пахне резиною, ціна зависока для такої якості

Доброго дня, Тетяно.
      Дякуємо за вашу глибоку оцінку товару, однак ми повністю не погоджуємось щодо написаного. Ось аргументи чому:
      - м'яч поставляється в спущеному вигляді, складений у коробці, як і всі м'ячі/фітболи такого типу. Будь-який фітбол чи м'яч для пілатесу після накачування буде мати заломи на згинах, вони пропадають після кількох занять. На функціональність виробу це не впливає жодним чином, а накачаними фітболи чи м'ячі для пілатесу, самі розумієте, ніхто не зберігає;
      - матеріал однозначно не є токсичним та немає яскраво вираженого запаху. Сприйняття запахів у кожної людини є індивідуальним, для когось нова річ з коробки вже може пахнути незвично;
      - описане вами до якості немає жодного стосунку. Якість - це на скільки добре виріб тримає форму та навантаження, пружність і т.п. За вказану вами ціну ви не купите навіть насоса, що йде в комплекті.

Дані м'ячі ми реалізуємо також для спортивних залів та секцій і отримували виключно схвальні відгуки. Якщо особисто вам виріб не підійшов, ви маєте змогу скористатись опцією повернення.