Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Эспандер для пальцев и запястья Cornix Finger Gripper Pro 10 кг профессиональный XR-0215

Оценка пользователей 4.29/5
  • Ігор П***

Клас мені сподобалось

Достоинства:
    Все клас

Доброго дня, Ігорю! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Рома
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 20

Эспандер классный, соответствует описанию, мне подошел, советую

Недостатки:
    нету

Доброго дня, Романе! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо приємного користування.

• Микита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 20

Цей еспандер моє спасіння під час реабілітації. Зроблений дійсно з розумом. Легко налаштовується, зручна манжета

Достоинства:
    функціонал
    Недостатки:
    жодних

Доброго дня, Микито! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо приємного користування.

• Юрій К***

Купив для реабілітації. За 3 дні дійшов з 3 до 15 вправ за підхід

Достоинства:
    Зручний, займає мало місця. Відповідне навантаження для реабілітації.
    Недостатки:
    За 3 дні не виявлено

Доброго дня, Юрію! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Еліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 30

Зі всіх еспандерів, що видалось спробувати, цей мені здався найкрутішим! Із переваг: зручна манжета на липучку (пробувала одягати вся родина, без проблем припасували для кожного), ну і кількість регулювань настільки велика, що можна окремо на кожен палець підібрати потрібне навантаження. В простіших еспандерах я такого не зустрічала, тому цей записую однозначно у маст хев!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 30

Серед пальцевих еспандерів, що продаються на Розетці цей мабуть найкращий, по крайній мірі екземпляри за 250-300 грн просто негодяться ні до чого. Про те є одне невеличке але, яке звязано з тим, що "пальці" уже пачели рватися після тидня тренувань. Дорога Розетка, а можна замовити додатковий комплект з 5 зезинових "пальців"?

Достоинства:
    Якісне кріплення на руці
    Недостатки:
    "Пальці" почали рватися після 1 тижня тренувань
  • Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 30

Дуже розчарований цим товаром , хоча коли купляв на 10кг , то він дійсно мав таке навантаження, хочу вернути товар

Достоинства:
    Недостатки:
    Сила розтягу вказана невірна , 30кг там немає , від сили 1

Доброго дня, Олексію.
      Дякуємо за вашу особисту думку. Незрозуміло на чому грунтуються ваші припущення, але хочемо запевнити, що інформація зазначена у характеристиках є вірною.
      У виробника Cornix є три моделі даних еспандерів:
      1) XR-0215 з навантаженням 10 кг
      2) XR-0216 з навантаженням 20 кг
      3) XR-0217 з навантаженням 30 кг
      При чому кріплення для резинок має безліч положень, що дозволяє дуже гнучко підлаштувати еспандер під свої потреби.

Якщо особисто вам товар не підійшов за будь-якою своєю властивістю, ви маєте можливість зробити повернення/обмін згідно процедури, звернувшись у службу підтримки через телеграм-чат. Не потрібно при цьому писати відгуки, які не мають нічого спільного з реальністю, адже це ніяк не повпливає на обмін/повернення, а лиш введе в оману інших покупців.
      Дякуємо за розуміння.

• Егор
    Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10

Купував для власного використання, дуже еластичне, рекомендую

• Роман І***
    Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 30

Товар мені особисто підійшов. Навантаження таке, як і очікувалось і вказано в описі товару. Товар був у наявності і швидка доставка.

Достоинства:
    Вірно підібране навантаження
    Недостатки:
    Поки не знайшов