Отзывы покупателей о Термометр для морозилки градусник для холодильника кухонный Lemleo
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар якісний, хоча пропозиція була найдешевша!
Рекомендую.- Продавец StarLight
- Ткаченко М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хорошо работает. Корпус металлический
- Достоинства:
- Работает
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
- Алексей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар якісний, рекомендую!
- Достоинства:
- Якісний, красивий.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Відправили оперативно. Товар якісний. Гарно працює.
- Майя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швидка відправка, та якісний товар! Усе чудово працює
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Виконує свої функції. Якісна збірка
- Достоинства:
- Працює
- Продавец StarLight
Олександр, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Тимофей С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Термометр чудовий. Показує точну температуру.
- Продавец StarLight
Тимофій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Отто С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дешевий, але якісний термометр! Вважаю, мати в холодильнику такий термометр це необхідність в сучасних умовах відключення світла. Також це важливо для контролю роботи холодильника, бо "на око" можна не зрозуміти яка температура. А в ідеалі має бути від +2 до +4!
- Достоинства:
- Дешевий, простий, але якісний термометр!
- Продавец StarLight
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
для своих денег норм !
- Достоинства:
- Качество
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!