- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Градусник зроблений якісно, стрілка не залипає, не бреше.
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працюю в невеликому кафе, купили для холодильника на кухні. Термометр висячий, займає мінімум місця. Показує чітко, шкала з поділками до -30°C – для морозилки теж підходить.
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Работает хорошо, быстро измеряет выглядит прилично
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
У роботі більше місяця. Похибка у порівнянні зі ртутним 1 градус. Хороший товар за помірною ціною.
- Достоинства:
- Металевий корпус, ціна.
- Недостатки:
- Основна шкала розрахована в фаренгейтах тому вона крупніша за шкалу з градусами. Але з часом звикаєш.
- Продавец StarLight
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
В роботі не виклристовувала( не знаю чи і буду)
Для мене дуже маленький, поділки дивитися під лупою треба- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок! Радимо Вам все ж таки скористатися придбаним термометром.
- Людмила Л***
Якщо бути точним-29° 29°
В роботі все таки не зручний
Відкривши мороз.камеру, миттєво покривається інеєм, тож не видно температуру
Дуже мілкі поділки
- Валентин М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Холодильник почав виходити з ладу, тож придбали щоб відслідковувати його роботу. Покупкою задоволені
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний точний термометр
Зручне кріплення
Вимірює в Цельсіях та фаренгейтах- Продавец StarLight
- Савелий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороший небольшой термометр, покупал 2 штуки - для холодильной и морозильной камер. Показывает температуру довольно точно. Показания меняются быстро, что плюс, но так же по этой причине проверять температуру на нём лучше не доставая его из морозилки))
- Достоинства:
- Компактный, приятный на вид, точный
- Лариса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Доставили быстро. Был заботливо упакован
- Достоинства:
- Хороший маленький термометр. Правильно показывает температуру.
- Виктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Термометр показывает точно, сверял с эталонным
- Достоинства:
- Быстрая отправка, товар нормальный
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Точний термометр, який заточений на вимір температури саме в холодильниках, рефрижераторах.
Купила окремо і для основної камери холодильника і для морозилки .
До покупки пробувала вимірювати температуру побутовими термометрами- результат не задовольнив .- Продавец StarLight
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний дизайн, зручний, точний.
- Достоинства:
- Добре показує температуру
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Придбали термометр для слідкування температури у холодильнику на складі. Працює добре, показує температуру чітко.
- Продавец StarLight
Іван, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Павел П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Купил термометр для слежения температуры в холодильнике, отображает четкую температуру. Доставили быстро.
- Продавец StarLight
Павло, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!