- AI аналіз відгуків66 відгуків: 80% позитивних, 10% нейтральних, 10% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Так себе, слабый напор, проработал один сезон
- Недостатки:
- слабый напор
- Продавец G&A HUB
Ця модель не призначена для створення великого напору — її основна задача не “тиснути” воду на висоту, а перекачувати великий об’єм рідини. Тому низький напір у цьому випадку — це особливість дренажних насосів, який і не дають тиск, а лише кубатуру. Якщо потрібен саме сильний тиск, то варто було розглядати насос іншого типу, а не дренажний ,який призначений для перекачування води. Також на весь товар діє гарантія, 12 місяців, ваше замовлення зроблене було 02.07.2024 року. За весь цей час звернень від вас не було, тому про який один сезон ми говоримо?
- Дана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Все працює
- Леонид Б***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Пропрацбвав 5-6 разів, після цього перестав відкачувати.
1. недолік пластмасовий - відповідно в нижній камері, де розміщується шнек утворююється повітряна пробка і насос тупо не тоне. Плаває і все. і починається танці з під'ємом його договри і опускання донизу. Краще металеіий.
2. Оскільки з'єднання пластмасове, то відповідно сильно не затягнеш. Підключення збоку мені не сподобалося.
3. Напор дуже слабкий.- Достоинства:
- відносно дешевий
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Брал полгода назад для откачки канализационной ямы. Хотя в инструкции прямо указано, что нельзя использовать для подобных целей (в отличие от описания на Розетке), со своей задачей справляется на пять Саш Грей из пяти. Нужно было лишь немного усовершенствовать, упаковав в пару сеток для виноградных гроздей для грубой фильтрации
- Достоинства:
- Голова не болит. Сосёт по первому же обращению ))
- Циганенко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Брали більше року назад ,Роботою насоса задоволені ,виконує свої функції на всі сто ,подобається швидкість викачування ,попередній викачував набагато довше,поплавок теж відіграє свою функцію на відмінно ,не переживаєш що насос буде працювати без води,Дякую за своєчасну доставку ,та якісний товар .,
- Достоинства:
- Швидкість
- Галина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Користуюсь 2 роки, працює на відмінно. Навіть краще ніж очікували
- Достоинства:
- Недостатки:
- Малувата потужність
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Брал для дома (для ямы) сразу вместе со шлангом. Доволен более чем! И себе качаем, и соседям ;)
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не обнаружил
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Все хорошо, мощности хватает.
- Достоинства:
- Работает хорошо, цена.
- Недостатки:
- Нет.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Гарний варіант для будинку. Користуємось 5 місяців. Без нарікань.
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Гарний насос. Працює добре
- Достоинства:
- Можно відкачати воду з любих ємностей, легкий у використанні
- Недостатки:
- Вісутні
- МВВОтзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Отлично
- ГригорійОтзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Добрий насос за свої кошти. Користувався 1 раз - тре було з колодязя сантехннічного 2метри викачатм воду, бо трубу прорвало там. Насос Справився.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Нормальний насос за свої гроші. Попередній такий пропрацював 6 років. Сподіваюсь і цей послужить
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Насос повністю відповідає очікуванням, дуже гарна ціна і швидка відправа товару. Все працює, зі своєю задачею по відкачці води впорався без жодних нарікань.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Вова П***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Усе ок
- Достоинства:
- Недостатки:
- В моєму випадку короткий шнур.
- оксана щ***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Все хорошо, мощности хватает, компактный, рекомендую к покупке
- Достоинства:
- Работает хорошо
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Отлично выкачивает с 2.5-х метровой глубины. Откачал почти полностью затопленную скважину за 8-9минут
- Достоинства:
- Качает быстро
- Недостатки:
- Не найдено
- Максім М***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Насос гарної якості хоть і маленький але спавляється зі своєю задачею
- Достоинства:
- Звичайний насос достоїнство ціна якість
- Недостатки:
- Я вважаю що недостатков немає
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Товар супер! Користувались неодноразово, нарікань немає. Працює дуже тихо.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Добрий насос, відповідає вимогам
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Отличный насос,выполняет свою работу на 5 .О продавце только хорошее, быстро,качественно, по хорошей цене.Всем рекомендую к покупкам.
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Прийшов швидко. Працюе добре. Задоволений.
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Немае
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Гарний насос. Дуже ввічливий продавець. Рекомендую!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Поясніть будь ласка. В мануалі вказано, що розраховано на шланг 1", це 25,4мм. Але чому діаметр патрубка, куди натягується шланг - 24,7мм(прикладаю фото).
До того ж придбав дренажний шланг 1" , там взагалі діаметр внутрішній 27мм.
Це що, підматувати щось треба? Не вже не можна по нормальному робити?
А ще питання по різбі на патрубку. Яка вона? Якась нестандартна, не відповідає ніяким стандартам.- Продавец G&A HUB
Діаметр штуцера зроблений з тим урахуванням щоб туди можна було підключити не тільки шланг дренажний 1" а ще й шланг для поливу тощо. Тому він такий як є
Різьба на патрубку стандартна 1 дюйм. Та різьба що вкручується патрубок 1" 1/2
- АнтонинаОтзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Доброго дня. Ми купили насос доставили як і було обіцяно через чотири дні, насос легкий, але він мені не підійшов так, як дуже низька продуктивність подачі води дуже хочу його здати продавцю. Купилася на відуки та на ціну. Нарікань на насос та продавця не маю.
- Валерий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Це в усіх так, чи тільки в мене?
- Продавец G&A HUB
Це нормальна робота цього насосу. Напір води буде більший якщо підключити шлангу або рукав
- Валерий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Начитався відгуків, купив. З трьохметрової глибини майже не качає, відро на 12 літрів за півтори хвилини. Пальцем закрив отвір, напір відсутній від слова зовсім. Гроші на вітер. Вода протікає між чорною і синьою частинами корпуса.
- Достоинства:
- не дорого
- Недостатки:
- не качає
- Продавец G&A HUB
Добрий день. Під ваші потреби треба було обирати насос більш потужніший. Цей насос максимально давить 6 метрів в гору (це 0,6 атм) . Якщо "пальцем закрити отвір" тиск на палець буде рівноцінний 0,6 кг. Судячи з відео насос відповідає характеристикам, аби вода йшла в трубу чи шланг то 6 метрів штовхнув би. По 12 літрам за хвилину не зрозумів як таке можливо. По відео явно не 12 літрів.
- Роман У***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Покупал для перекачки воды с удобрением, покупкой остался доволен.
- Достоинства:
- Работает хорошо Тихо
- Недостатки:
- Нет.
- Юрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Характеристики відповідають заявленим. Покупкою задоволений.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Покупкой довольна , продавец супер
- Достоинства:
- Работает хорошо, тихо
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Усе добре
- Марк Б***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Легенький продуктивний насос.
- Достоинства:
- Компактний
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Шукали недорогиий надійний насос для невеликої ями. Почитали характеристики і саме цей нас влаштував.
- Достоинства:
- Невеличкий, надійний. Зо всіма функціями впорався
- Светлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Доставили швидко, на точці видачі перевірили справність
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Аліна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Все сподобалося
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Насосом задоволений. Працює тихо. З каналізації відкачує відмінно. Не перегрівається
- Достоинства:
- Тиха робота