- этоабсолютноОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10
комнатные растения хорошо принялись после пересадки в этот грунт (шефлера, два вида фикуса и спотифилум)
Доброго дня!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання торфосуміші Compo для зеленолистяних рослин і пальм.
Раді чути, що після пересадки Ваші кімнатні рослини — шефлера, фікуси та спатифілум — добре прижилися в цьому ґрунті. Compo справді відомий якісними субстратами, які забезпечують рослинам оптимальні умови для росту.
Дякуємо за покупку та відгук! Бажаємо Вашим рослинам здорового і красивого розвитку.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 20
Чудова суміш , без всяких жучків , дуже пухка .
- Достоинства:
- Пухка , без жучків
- Недостатки:
- Не виявив
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 20
За кілька днів у вазонках, де використала цю землю, з'явився грибок, біла пліснява по всьому верхньому шару.
- Недостатки:
- Неякісний товар
Доброго дня, пані Тетяно!
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за неприємний досвід.
Торфосуміш COMPO SANA виготовляється на основі натурального торфу та містить органічні речовини, що створюють сприятливе середовище для розвитку як корисних мікроорганізмів, так і, на жаль, поверхневої плісняви у разі надмірної вологості, поганої вентиляції або щільного поливу.
Біла пліснява — це, як правило, сапрофітний грибок, який не шкодить рослинам, але свідчить про потребу в покращенні умов догляду: зменшення поливу, розпушення верхнього шару ґрунту або додавання дренажу.
Ваш відгук уже передано постачальнику для розгляду. Якщо ситуація повторюється або є інші питання — просимо звернутися до служби підтримки Rozetka.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 20
Професійний ґрунт, якщо так можна сказати про ґрунт. Нарікань немає. Для рослин беремо тільки цей ґрунт
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Відбудуй. Объем: 20
Дякую, все чудово .
Швидко звязалися оперативно відправили, ще й нагадали, не забути забрати .- Достоинства:
- Рекомендую
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10
Замовляв на розетці, грунт з явними ознаками плісняви.
Добрий день,Володимир. Дякуємо за Ваш відгук!Для нас дуже важливо отримати зворотній зв`язок. Для запобігання цієї проблеми рекомендується стежити за оптимальними умовами зберігання, проводити регулярне провітрювання та контролювати вологість торфосуміші. Це допоможе забезпечити якісне використання продукту без небажаних наслідків.
- Daria L***
В мене абсолютно така сама проблема була, але я купувала не тут. Найдорожчий грунт був саме цей, і всі мої посаджегі рослини запліснявіли зсередини, добре що встигла вряьувати їх!
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Кіо Арт. Объем: 10
Ґрунт класний!
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Кіо Арт. Объем: 20
Ґрунт якісний, сподобався
- Достоинства:
- Швидка відправка
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10
ТорфСмесь ОТЛИЧНАЯ!!!
- Достоинства:
- Качество!
- Недостатки:
- Нет!
Добрый день Виктория,
Благодарим за ваш отзыв.
Пользуйтесь с удовольствием.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10
Отличная торфосмесь. Вредители замечены небыли, состав хороший, драцена счастлива)
- Достоинства:
- Состав
- Дмитрий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10
Цена отличная, скорость доставки тоже супер
- Достоинства:
- Цена, скорость доставки
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10
Бабця каже, добрий торф. Шкідників і плісняви, як тут пишуть, ми не побачили. P.S. Дивилися добре.
- Дарина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10
- Кононов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10
- Мирослава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10
Замовляла на Розетці.
Пакет не прозорий, тому одразу було не видно. Розрізала перед пересадкою пакет і одразу ж видно на грунті білі комочки і шари білої плісняви. Не рекомендую
Эксперт RozetkaДоброго дня, Мирослава! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Александр Д***
Белые комочки это перлит. Если бы Вы внимательно читали состав, то смогли бы понять что это такое.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10
Хороший грунт. Для пальм подходит идеально.
- Евгений О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10
Прекрасный грунт, рыхлый, не тяжёлый, идеально подходит для зеленолистных и особенно пальм, содержит перлит, довольно таки в большом количестве. Растения хорошо реагируют на него, вероятно из за стимулятора роста корней который так же уже в нём. Грунтом очень доволен!
- Достоинства:
- Рыхлый, позволяет корням дышать, влагоёмкий.
- Недостатки:
- Не нашёл.
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10
можливо суміш і непогана, проте даний товар - ґрунтова суміш - була заражена шкідниками (Тріпсами / Thysanoptera)!
- Недостатки:
- зараження шкідниками
Эксперт RozetkaДоброго дня, Сергій! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Анна Б***Продавец: Rozetka. Объем: 20
Рекомендую
- Достоинства:
- Чудовов справляється
- Сергій Г***Продавец: Rozetka. Объем: 10
Скажіть будь-ласка, ти підійде дана торфосуміш для вирощування банану, папаї, ананасу?
- Дмитрий Г***
Для ананаса лучше купите грунт для кактусов