- Таня Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Grill and vason club
Не допомогло
- Продавец Grill and vason club
Доброго дня, Тетяно!
Дякуємо за ваш відгук. Підкажіть, будь ласка, з якою саме проблемою спрей не допоміг впоратися?
Також будемо вдячні, якщо уточните, як довго та в який період ви його використовували.
Ця інформація допоможе нам точніше розібратися в ситуації та порадити ефективне рішення для вашої рослини.
- Орел О***Отзыв от покупателя. Продавец: Grill and vason club
Все добре, дякую
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Grill and vason club
Від павутинного кліща врятував.
- АнгелінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Вбив дві рослини(
Добрий день!
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що у вас виникла така ситуація при використанні засобу.
Спрей призначений для захисту рослин і при неправильному застосуванні або перевищенні дозування може негативно впливати на їх стан. Щоб ми могли детальніше розібратися та допомогти вам, будь ласка, уточніть, на яких саме рослинах ви використовували засіб і проти якої хвороби або шкідника його застосовували.
Ми обов’язково передамо інформацію виробнику та спробуємо знайти рішення.
- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Даремно витрачені кошти
Добрий день, Аліно!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що спрей Compo Complete 2 в 1 не виправдав Ваших очікувань. Ми прагнемо, щоб кожен покупець залишався задоволеним, тому хотіли б детальніше розібратися у ситуації та допомогти.
Будь ласка, напишіть нам, які саме проблеми виникли під час використання засобу — це дозволить нам надати рекомендації або запропонувати зручне рішення.
Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти Вам.
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Вже третій тиждень ( третій раз) обприскую цитрусові від павутинного кліща, а результату мало. Через кілька днів знову появляються, а також жовтіють листя та поступово відпадають. Не рекомендую.
Добрий День, Наталю, дякуємо, що поділилися досвідом використання засобу Compo Complete 2 в 1. Нам прикро, що результат не виправдав ваших очікувань.
Павутинний кліщ — дуже стійкий шкідник, і для його ефективного знищення часто потрібна комплексна обробка кількома засобами, а також дотримання інтервалів і умов використання. Радимо чергувати препарати з різними діючими речовинами та уважно оглядати рослини на наявність нових осередків зараження.
Ми передамо ваш відгук виробнику, адже для нас важлива якість продукції та задоволеність покупців. - Наталя К***
Так і робила, чергую різні препарати вже протягом року, а павутинний кліщ і надалі є. Нічого не допомагає.
Добрий день! Наталіє, дякуємо за ваш коментар!
Розуміємо, як складно боротися з павутинним кліщем — це один із найстійкіших шкідників, особливо в домашніх умовах.
Спрей Compo Complete 2 в 1 дійсно ефективний проти багатьох хвороб і шкідників, але у випадку з кліщем часто потрібен комплексний підхід:
чергування засобів з різними діючими речовинами,
обробка не лише рослин, а й навколишнього середовища,
підвищення вологості (кліщ не любить вологе повітря),
регулярна профілактика.
Якщо проблема не зникає — радимо звернутись до спеціалізованого фітосанітарного консультанта.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Цьогоріч забагато попелиці на ліанових (огірки насамперед). "Народні" методи не допомогли, купив цей, використав згідно інструкції з повторним оприскуванням - не допомогло абсолютно. Купив за 15 гривеньь звичайний інсектицид, розвів як зазвичай на 10 літрів, поприскав і всю попелиця зішла разом із мурахами.
Не витрачайте гроші, якесь розводилово у гарній упаковці.- Достоинства:
- Недостатки:
- абсолютно неефективна річ
Дмитре, дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що препарат не виправдав ваших очікувань.
Звертаємо увагу, що ефективність засобів може залежати від умов використання, ступеня ураження рослин та дотримання інтервалів обробки. У деяких випадках може знадобитися комбіноване застосування кількох препаратів.
Ми передамо ваш відгук виробнику для аналізу.
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Ефект нульовий!!! Викинуті немалі гроші на вітер!!!
Дякуємо, Наталіє, за ваш відгук!
Нам дуже шкода, що спрей Compo Complete 2 в 1 500 мл (арт. 7316) не виправдав ваших очікувань. Це засіб має комбіновану дію проти хвороб і шкідників, але ефективність може залежати від типу рослин, ступеня ураження та умов застосування.
Ми завжди відкриті до діалогу і прагнемо, щоб кожна покупка була вдалою. Дякуємо, що поділилися досвідом!
- Павел А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Допомогло Калетеї.
Але знищило красулу. на рослині опіки, відпало майже все лисятя.
Не певен що засіб добрий для кімнатних рослин.
Дивіться щоб засіб не попадав у землю горщика.
Деякі маленькі рослини відкинули нижнє листя. Середні і великі рослини не постраждали.- Достоинства:
- може допомогти
- Недостатки:
- не для всіх рослин
Добрий День, Павле, дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання засобу Compo Complete 2 в 1.
Вам вдалося досягти ефекту на калатеї, але ми розуміємо ваше розчарування через реакцію інших рослин. Дійсно, деякі кімнатні культури більш чутливі до подібних препаратів, особливо при потраплянні засобу в ґрунт або на ніжні листки.
Ми рекомендуємо завжди проводити пробну обробку на невеликій ділянці рослини, щоб переконатися у відсутності негативної реакції, та уникати потрапляння розчину в землю.
Ваш відгук буде корисним іншим покупцям, а ми обов’язково передамо його виробнику для врахування.
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Вилікувала орхідеї від тріпс. Авокадо від павутинного кліща. І зараза пеларгонію від попелиці. Дуже комплексний препарат, не треба заморочуватись, підбирати постійно різні препарати
- Достоинства:
- Дієвий
Добрий день, Євгеніє!
Щиро дякуємо за ваш відгук про спрей Compo Complete 2 в 1! Дуже цінно, що ви поділилися таким досвідом — тріпси, павутинний кліщ і попелиця можуть серйозно нашкодити рослинам, тож чудово, що препарат ефективно впорався з усіма цими проблемами.
Ви абсолютно праві — універсальність засобу суттєво спрощує догляд і економить час!
Бажаємо вашим рослинам здоров’я та яскравого росту!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Гарний спрей. Тля на трояндах подохла. Листя ушкоджено не було. Перед другим використанням потравили мурах, бо вони колоніі тлі на листях троянд встигли відновити. Після другого використання тлі більше не було.
- Достоинства:
- Допоміг
Добрий день, Андрію!
Щиро дякуємо за детальний відгук про спрей Compo Complete 2 в 1 від хвороб та шкідників. Дуже приємно чути, що засіб ефективно спрацював проти попелиці на трояндах . Ви абсолютно праві — мурахи часто "допомагають" тлі повертатися, тож правильна послідовність дій дала відмінний результат!
Бажаємо вашим рослинам здоров’я та рясного цвітіння!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Попечено листя красул, в результаті на листі з'явився корок, після чого рослини зупинили рост і стагнували протягом пів року. РН розчину після вимірювання електронним рН метром виявися 10,4 (!) Небезпечний лужний розчин яркий треба зняти з продажу!
- Достоинства:
- Немаэ переваг
- Недостатки:
- Розчин має сильну лужну реакцiю рН 10,4
Доброго дня, пане Андрію!
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією при використанні продукту Compo Complete 2 в 1.
Цей засіб пройшов сертифікацію згідно з європейськими стандартами та рекомендований до використання для декоративних рослин. Проте ми дуже серйозно ставимося до будь-яких сигналів про можливі негативні реакції. Ваш коментар передано до виробника Compo для проведення додаткової перевірки партії.
Щодо зазначеного вами рівня pH: дійсно, деякі препарати можуть мати лужну реакцію, що підходить не всім видам рослин. Ми рекомендуємо перед використанням тестувати препарат на окремому листочку і завжди дотримуватися інструкцій із дозування.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Покупаю не первый раз . Запаха нет, он также действует на растения как антистрес, рекомендую к покупке.
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
Дякуємо, Сергію, за Ваш відгук!
Нам дуже приємно, що Ви обираєте спрей Compo Complete 2 в 1 не вперше та залишаєтесь задоволені результатом.
Особливо цінно, що Ви відзначили його ефект як антистрес для рослин — це дійсно одна з переваг цього засобу.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Дуже добре допомогло від павутинного кліща .
- Достоинства:
- Справді дієвий засіб
- Недостатки:
- Не виявив
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.65
Користуюсь давно , рослини задоволені !
- Достоинства:
- Зручне пакування , гарний ефект
- Недостатки:
- Не виявив
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Рекомендую
- Достоинства:
- Дієвий засіб. Лікує садові троянди
- Недостатки:
- Недешевий
Добрий День Анна! Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію! Раді чути, що спрей від хвороб і шкідників Compo Complete 2 в 1 500 мл (7316/4008398173166) виявився дієвим засобом і добре підходить для лікування садових троянд. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або потрібна порада, звертайтеся — завжди раді допомогти!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Не дешевий, але дієвий та якісний засіб. Краще використовувати на ранніх стадіях зараження шкідниками кімнатних рослин, а також заради профілактики.
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- не знайшла
Добрий день Олена!Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені якістю нашого засобу. Дійсно, використання на ранніх стадіях зараження та для профілактики може дати найкращі результати. Сподіваємося, наш продукт допоможе вам ефективно піклуватися про ваші кімнатні рослини!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
На кімнатних рослинах, а саме гострому перці працює не довго, тиждень-два і знову з'являється попелиця
- Достоинства:
- Не має різкого або противного запаху
- Недостатки:
- Працює слабо проти попелиць
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Непоганий, але є дешевші аналоги.
- Іван П***
Какие именно,пожалуйста
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Ок
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Дуже подобається. Відсутній запах, на рослини діє також як антистресовий засіб.
Добрий день, Ірина. Дякуємо за такий відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася);
- Ростислав К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Можливо я щось не зрозумів. Перед використанням взбовтував. При першій обробці все ок, павутинний кліщ ослаб, на другій обробці у всіх рослин опіки, кліщ зник як і деякі рослини, наприклад каланхое Виходить потрібно тестувати на невеликих ділянках кожний раз перед новою обробкою та дуже ретельно взбовтувати суміш.
- Достоинства:
- Кліщу кінець
- Недостатки:
- Рослинам може бути кінець теж, препарат не для новачків на мою думку.
Добрий день Ростиславе, дякуємо за Ваш детальний і чесний відгук!
Справді, спрей Compo Complete 2 в 1 має потужну дію завдяки натуральним жирним кислотам, і тому рекомендується попередньо тестувати його на невеликій ділянці рослини — особливо для чутливих видів, таких як каланхое.
Перед кожним використанням важливо ретельно збовтувати флакон і не перевищувати рекомендовану кількість обробок (до 5 разів з інтервалом у 7 днів). Також не слід обприскувати квіти, лише листя.
Дякуємо, що поділилися досвідом — це допоможе іншим користувачам більш обережно застосовувати засіб.
- Анна К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.5
Шикарний спрей, просто диво. Неможливо нашкодити рослині, навіть якщо трохи більше напшикати. Для мене головне, що це не аптечна хімія і не потрібно разводити чітко по схемі. Завжди його використовую просто для профілактики.
- Достоинства:
- Зручне використання, немає неприємного хімічного запаху. Безпечний для домашніх тварин.