- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: LoveYouHome. Цвет: Серый
Якість тканини відверто погана( Мої крісла кремового кольору від сірих чохлів пофарбувалися. Обурена, бо ціна не надто маленька.
- Продавец LoveYouHome
Дякуємо за ваш відгук. Чохли виготовлені з якісної тканини та мають багато позитивних відгуків від задоволених клієнтів.
Випадків фарбування інших поверхонь раніше не фіксувалося — це перший подібний відгук. Можливо, чохли контактували з вологою або не повністю висохли після прання.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
На фото виглядають гарно, а коли розпакували то була засмучена якістю тканини!
Дякуємо за ваш відгук!
Нам прикро, що чохли не виправдали ваших очікувань щодо якості тканини.
Маємо багато позитивних відгуків на цю модель, але ми розуміємо, що сприйняття матеріалу може бути індивідуальним.
Якщо товар і його пакування має непошкоджений товарний вигляд — зверніться до підтримки Розетки, щодо повернення.
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный
Очень красиво! Всегда покупаю чехлы светлые. Но когда две кошки, лучше тёмные. Меньше видно за затяжки.
- Достоинства:
- Всё прекрасно
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені чохлами та їх виглядом. Дійсно, темні кольори практичніші для дому з улюбленцями. Нехай служать вам довго та радують красою й комфортом!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Какао
Начебто все нормально, але... На сторінці виробу в Розетці варіанти кольору чохлів - кремовий, какао, бордо, сірий, светло-сірий, шоколадний. У виробника - бежевий, кава, бордо, сірий, светло-сірий, коричневий. Кава і какао - це не одне й те саме, і, відповідно, кольори теж різні. Оскільки кольоропередача моніторів різна, орієнтувалась більше на назву кольору - какао. У результаті отримала чохли кавовие. Це трохи не те, що хотіла.
- Представник бренду
Дякуємо за ваш коментар. Ми перепрошуємо за непорозуміння з кольорами. Ми працюватимемо над тим, щоб зробити опис кольорів більш точним та зрозумілим.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый
Швидко і якісно
- Представник бренду
Дякуємо що обрали наші чохли і за позитивний відгук!
- Татьяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный
Перед тим, як замовляти, уважно дивіться табличку(малюнок) з розмірами. Колір "шоколад" відповідає фото. Якість теж гарна.
- Недостатки:
- На жаль не підійшов розмір
- Представник бренду
Щиро дякуємо вам за відгук на чохли на диван та крісла Love You жаккард Шоколадні
Ми вдячні за вашу підказку "уважно дивитися табличку з розмірами перед замовленням". Ваш досвід допоможе іншим покупцям при виборі чохлів на меблі.
- Надія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Какао
Дуже гарні чохли і за розміром все підійшло і колір какао в реальності набагато яскравіший.Всім задоволені.Дякуємо.
- Достоинства:
- безкоштовна доставка
- Недостатки:
- Не знайшли .
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Бажаємо вам приємного користування новими чохлами і раді, що ви залишилися задоволені своїм вибором.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный
Набір прийшов у подарунковій пластиковій упаковці із молнією та ручками. Все відповідає заявленим характеристикам. Тканина легко тягнеться. Чохол на великий диван одягнувся з добрим запасом довжини. Фіксуючі поролонові валики не пригодилися -- тканина легко заправилася у щілини дивана і сама там зафіксувалася ))) Трохи помучитися поки зрозуміли яким боком треба натягувати чохол, бо виробник облямував рюшкою увесь периметр чохла. Напевно це актуально, якщо диван знаходиться посередині кімнати. Як на мене, то можна було б робити чохли зовсім без рюшки. Рюшка трохи заширока, дістає до підлоги. В цілому покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Усе відповідає заявленим параметрам
- Представник бренду
Дякуємо за ваш розгорнутий відгук про набір чохлів для меблів! Ви вдало описали упаковку та властивості чохлів, що надає чудову уяву про їхні можливості. Ваші спостереження стосовно того, як легко вони одягаються та добре підходять до різних розмірів диванів, дуже корисні для майбутніх покупців. Зрозуміло передали якості тканини та натяження чохла. Ваша порада стосовно рюшки також цінна, особливо для тих, хто має диван у центрі кімнати. Щиро вдячні за ваш час та детальний опис вражень від придбання!
Експерт RozetkaПродавец: Rozetka. Цвет: СерыйСхеми, для виконання замірів дивана та крісла.