- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: LoveYouHome. Цвет: Серый
Дуже дякую,отримала свій товар.Все влаштовує.
- Продавец LoveYouHome
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Нехай чохли радують вас довгий час!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: LoveYouHome. Цвет: Серый
Я замовила чохол для розкладних крісел,прийшли чохли для стільців.Чому обдурюєте,хіба так можна.
- Достоинства:
- Колір підійшов
- Продавец LoveYouHome
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за цю ситуацію. Можливо, сталася плутанина під час збору замовлення, або на Новій пошті збій. Будь ласка, зробіть Легке повернення по ТТН що отримали товар і ми відправимо за наш рахунок вірний товар. Дякуємо за розуміння.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый
Не понравился,качество плохое.Не рекомендую
- Представник бренду
Дякуємо за чесну думку. Якщо не користувалися товаром і не пошкоджено упаковку, можно повернути
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый
Обслуговування швидше, ціна актуальна
- Достоинства:
- Підходить на будь-яку модель є резинка
- Недостатки:
- Колір не співпадає
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук!
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Какао
Дякую, дуже гарний чохол,отреставрировали два крісла,все дуже симпатично і як новие стали.
- Достоинства:
- Рекомендую,ткань хорошая,все чудово підійшло
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Ми раді, що чохли на крісло вам подобаються і відповідають вашим очікуванням!
- Любов Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный
Нормально й недорого відновили крісло для бабусі. В комплекті валики білі, аби були темні, то було б взагалі класно.
- Достоинства:
- Легко прати, одягати
- Недостатки:
- Білі валики вставки для фіксації
- Представник бренду
Вдячні за реставрацію крісла для бабусі чохлом від Love You
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый
Хороший чехол.
- Достоинства:
- Подходит для многих видов кресел.
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш вибір і відгук!
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый
Тряпка, ні якої форми не має , викинуті гроші
- Достоинства:
- Не має
- Представник бренду
Якщо не подобається товар, протягом 14 діб можливо повернення, при збереженні товарного вигляду, не випрано та не використано
- Наталя Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный
Отличный чехол, красивый. Кресло, как новое.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук та Ваш вибір! Гарного настрію!
- Леся К***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Товар я повернула, а гроші за нього не отримала.
Товар поганий, не відповідає розміру і опису.- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Представник бренду
Доброго дня!
Шкода, що товар не відповідав Вашим очікуванням. Чохли Love You виготовляються з еластичного жакардового матеріалу та мають універсальний розмір, що вказано в описі. Проте розуміємо, що у деяких випадках посадка може відрізнятися в залежності від форми крісла.
Щодо повернення — радимо звернутися до сервісу підтримки РОЗЕТКА, через який здійснювалась покупка. Саме вони відповідають за повернення коштів після прийому товару.
- Тетяна Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый
Розчарована роботою розетки. Замість чохла на крісло в посилці був чохол на стул. Притому, що мене зацікавило чому таке мале пакування. Зовні на етикетці було написано, чохол на крісло. Відкрили пакет з робітником розетки. Там чохол на стілець, ще й не того кольору. Вартість чохла на стілець десь біля 170 грн. Вартість чохла на крісло 521 грн за скидкою було. При перевірці працівником товару, який я замовила, з мого боку помилки не було. Це називається ШАХРАЙСТВО!!!! Отже, коли замовляєте в розетці будь що - обов'язково розпаковуйте і все передивляйтесь. Бо заплатите 521 грн. за чохол на стілець ще й не того кольору.
- Недостатки:
- Надіслали замість чохла на крісло чохол на стул.